Social Media

Τα Social Media δίνουν την ευκαιρία στον επισκέπτη πρώτιστος να μοιραστεί εμπειρίες και να αλληλοεπίδραση με άλλους χρήστες.

Είναι ο λόγος δημιουργίας μιας social media marketing στρατηγικής η οποία είναι απαραίτητη για κάθε τύπο επιχείρησης.

Social Media: Τροφοδοτούμε με υλικό τους χρήστες για να το σχολιάσουν, να το ψηφίσουν, να το προτείνουν και να το μοιραστούν  με τους άλλους χρήστες οι οποίοι θα μιλούν για την επιχείρηση και τα προϊόντα της.

Tο digital marketing εμφανίζει τεράστια ζήτηση. Οι εταιρίες, στην Ελλάδα, αρχίζουν να κατανοούν τη μεγάλη προστιθέμενη αξία που τους προσφέρει η παρουσία τους στα digital μέσα.

Κάθε ενέργεια στο digital και τα social media είναι μετρήσιμη και στοχευμένη. Οι επιχειρήσεις χρειάζονται εξειδικευμένους επαγγελματίες που να προσφέρουν την τεχνογνωσία τους σε αυτό το νευραλγικό κομμάτι του Marketing.

social_media 3

Digital & Social Media Marketing Specialist

Η ομάδα μας, Digital & Social Media Marketing Specialist γνωρίζει καλά πώς δουλεύει το παραδοσιακό Marketing και πώς αυτό μεταλλάσσεται στο digital περιβάλλον. Γνωρίζει καλά τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας του Web, τις ιδιαιτερότητες και τα πλεονεκτήματα τους, γιατί αυτά αφορούν τα κοινά στα οποία απευθύνεται καθώς και τις τεχνολογίες που διαρκώς εξελίσσονται.

Δίνουν αναγνωρισιμότητα στην εταιρεία και τα προϊόντα σας

Βρίσκουν νέους συνεργάτεςπρομηθευτέςκανάλια διανομής

Προβάλουν με δημιουργικό τρόπο τα προϊόντα σας

Δημιουργούν ομάδες ανθρώπων οι οποίοι θα μιλούν για σας

Παίρνουμε ιδέες για βελτιώσεις ή δημιουργία καινούργιων προϊόντων

Αυξάνουν την επισκεψιμότητα του δικτυακού σας τόπου και τις πωλήσεις σας

Δημιουργούν πιστούς πελάτες

Προσφέρουν υπηρεσίες που θα εξυπηρετούν τους καταναλωτές

Content Post

Γράφουμε και επιμελούμαστε τα κείμενα στοχεύοντας τους εν δύναμη Νέους Πελάτες σας. Σχεδιάζουμε, δημιουργούμε και κοινοποιούμε POST τα οποία προωθούν την φήμη της επιχείρησής σας, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρετε.

Οι online κοινότητες αποτελούν την καλύτερη πλατφόρμα για να επιτευχθεί ο στόχος σας: να μοιραστεί το περιεχόμενό σας.

Content περιεχόμενο με στοχευμένα μηνύματα σε κάθε δημοσίευση με σκοπό να προσελκύει τους πελάτες αυξάνοντας τα κέρδη της επιχείρηση.

Δημιουργούμε POST υψηλής ανάλυσης και αισθητικής, ενσωματώνοντας το λογότυπό της επιχείρησης. Επιτυγχάνουμε την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand σας.

Τα POST που συνοδεύουν τις αναρτήσεις σας, αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης στην αγορά και συνδέουν το brand με το διαφημιστικό μήνυμα που θέλουμε να προβάλλουμε.

Δημιουργούμε περιεχόμενό ελκυστικό συμπεριλαμβάνοντας πολλές φωτογραφίες. Οι αυθεντικές και πρωτότυπες εικόνες (όχι από image banks) έχουν μεγάλη απήχηση στα SM γιατί δίνουν την αίσθηση του ζωντανού και αυθεντικού περιεχομένου, αποκτώντας ευκολότερα, περισσότερα shares.

Τιμές Διαχείριση Social Media

Υπηρεσίες στα Social Media

Οι Υπηρεσίες στα SM

Δημιουργούμε την παρουσία σας (Προφίλ, Σελίδες, Κανάλια, Ομάδες).

Χαράσσουμε μια ενιαία στρατηγική για τα social media

Τροφοδοτούμε  με το υλικό σας τα social media π.χ. εκδηλώσειςγεγονότανέαπροσφορές, για να το μοιραστούν και να το προτείνουν στον δικό τους κύκλο φίλων και γνωριμιών ώστε να διευρύνουμε τον κύκλο σας.

Δημιουργούμε καμπάνιες προβολής της παρουσίας σας ώστε να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο ο κύκλος σας και να προβληθεί η μάρκα σας.

Δημιουργούμε διαγωνισμούς

Δημιουργούμε ηλεκτρονικό κατάστημα στο Facebook

Συνδέουμε και συσχετίζουμε την παρουσία σας στα social media με το ηλεκτρονικό κατάστημα σας ώστε όλες οι ενέργειες στα social media να οδηγήσουν σε αύξηση επισκεψιμότητας και πωλήσεων.

Παρακολουθούμε τον ανταγωνισμό και σας ενημερώνουμε για την επίτευξη των στόχων σας μέσω των social media.

social_media 2

Στήσιμο Social SM

Διαχείριση social media καναλιών

Προωθητικές ενέργειες

Έρευνα ανταγωνισμού

Δημιουργία κειμένων και εικαστικών

Δημιουργία μηνιαίου ημερολογίου δημοσιεύσεων

Δημιουργία και αποστολή στατιστικών αναφορών

Social Media

Τοποθέτηση της επιχείρησης στα SM

Οι παλαιοί και νέοι πελάτες σας αλληλοεπιδρούν στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες της κοινωνικής δικτύωσης.

επαγγελματικάενημερωμένη σελίδα της επιχείρησης σας στο facebook δίνει την εικόνα μιας ενεργής και υγιούς επιχείρησηςΕνημερώνει τακτικά τους παλαιούς και νέους πελάτες της για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει.

Η  διαχείριση των SM από τον Social Media Specialist αποσκοπεί στην κατασκευή και στην επιμέλεια ενός νέου καναλιού προώθησης και αύξησης των πωλήσεων.

Τα social media προσφέρουν την άμεση επικοινωνία μεταξύ της επιχείρησης και του κοινού, του live feedback, της δράσης και της αντίδρασης των καταναλωτών.

100% απήχηση στο κοινό που στοχεύουμε. Το κόστος της επένδυσης στην διαφήμιση κατευθύνονται 100% στον επιθυμητό στόχομεγιστοποιώντας τον βαθμό επιτυχίας της καμπάνιας.

Βελτιώνεται η οργανική θέση της ιστοσελίδας σας στη μηχανή αναζήτησης της Google.

Χτίζουμε και διατηρούμε  τις σχέσεις και τους δεσμούς της επιχείρησης με τους πελάτες.

Τα στοχευόμενα Post που είναι μέρος της στρατηγικής των SMΜεταφέρουμε συναισθήματα μέσα από εικόνες και το κείμενο περιεχομένου. Με τις δημοσιεύσεις των Post, ενισχύεται το brand loyalty των πελατών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησης.

Οι ανταγωνισμός σας απευθύνεται ήδη στα SM στους χρήστες του διαδικτύου, στους δυνητικούς παλαιούς και νέους πελάτες της επιχείρησης σας.

Η παρουσία της επιχείρησης στα SM είναι επιβεβλημένη και αναγκαία. Ο καθρέπτης της επιχείρησης σας είναι το διαδίκτυο, οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, η ιστοσελίδα σας.

Επικοινώνησε μαζί μας ...

Δημιουργούμε έναν καλαίσθητο διαδικτυακό χώρο για την επιχείρησή σας.

Η γνώση, η εμπειρία, η συνεχής εκπαίδευση της ομάδας Digital Marketing Experts εγγυούνται την αύξηση των πιθανοτήτων να αποδώσουν οι καμπάνιες σας.

Ενισχύουμε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας δημιουργώντας μια διαδικτυακή παρουσία σε λίγα μόλις λεπτά

Οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις, προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε υποστήριξη. Είμαστε στη διάθεσή σας για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να συνεχίσει την πορεία της προς τα εμπρός.

Ζητήστε μας να σας κάνουμε κλήση.

Μιλήστε τηλεφωνικά με έναν από τους συμβούλους μας.
Υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email

    Θα ήθελα να συζητήσουμε: