logo

Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς, η Psomiadis Web Development & Digital Marketing ξεκίνησε το 2021, από τον Ελευθέριο Ψωμιάδη στο χώρο της Κατασκευής Ιστοσελίδας (Website), Κατασκευής Ηλεκτρονικού Καταστήματος (E-Shop), στο Digital Marketing και στα  Social Media.

Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων. Συγχρόνως να προωθήσουμε  τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους μέσω του διαδικτύου και των social media αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες και τα εργαλεία  του Digital Marketing. 

Δημιουργούμε φιλικές προς τον χρήστη πλατφόρμες που θα προσελκύσουν άμεσα νέους πελάτες και θα αναβαθμίσουν την εικόνα της επιχείρησης σας.

Η εξειδικευμένη έμπειρη ομάδα μας αποτελείται από web designer, web developers, video editor & 2D-3D animator, photographer και digital marketer. ‘Eχει την τεχνογνωσία να ανταποκριθεί στις εξειδικευμένες  ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Σχετικά με εμάς: Ελάτε να δημιουργήσουμε το δικό σας Business Website ή E-Shop και παράλληλα να αναλάβουμε την διαχείριση των Social Media σας. Να σχεδιάσουμε μαζί τις ψηφιακές διαφημιστικές καμπάνιες σας, σε στοχευμένες πλατφόρμες και στις δημοφιλής μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου, για την καλύτερη προβολή της επιχείρησης σας.

Σχετικά με εμάς 1

Συγκριτικό μας πλεονέκτημα

Συγκριτικό μας πλεονέκτημα: Η επικοινωνία μας με τον πελάτη. Του εξασφαλίζουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεται εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. 

Πώς πετυχαίνουμε τον οικονομικό σχεδιασμό του site; 

Καμιά επιχείρηση δεν είναι ίδια με την άλλη. Μπορεί να διαφέρουν ως προς το μέγεθος και τους ρυθμούς ανάπτυξης ακόμα κι αν ανήκουν στον ίδιο κλάδο. Επιβάλλεται λοιπόν ο σχεδιασμός του εταιρικού website να εξυπηρετεί εξειδικευμένα τους στόχους και τις ανάγκες κάθε επιχείρησης με τρόπο μοναδικό και αποτελεσματικό. 

Μήπως η ανάπτυξη της digital στρατηγικής είναι πολύ ακριβή; 

Όχι! Με απόλυτη ενσυναίσθηση στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε και με σεβασμό στις οικονομικές υποχρεώσεις του πελάτη μας επενδύουμε μόνον τα χρηματικά ποσά που είναι απαραίτητα χωρίς περιττές σπατάλες.

Είναι εφικτή η οικονομία σε μια digital καμπάνια;

Ναι, γιατί σχεδιάζουμε, εντελώς δωρεάν για τον πελάτη μας, ένα Business model canvas εντελώς απαραίτητο, για την επιλογή του κοινού που μας ενδιαφέρει, στον σωστό χρόνο και με τα κατάλληλα εργαλεία. Έτσι αποφεύγεται κάθε σπατάλη χρήματος και ο digital σχεδιασμός είναι ξεκάθαρη επένδυση για τον πελάτη μας.

Σχετικά με εμάς: Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα! Όχι για να ακούσετε τυποποιημένες προτάσεις αλλά για να σας ακούσουμε και να δώσουμε λύσεις στις δικές σας ανάγκες!

Σχετικά με Εμάς

Το Όραμα μας

Σχετικά με εμάς: Ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας και εδραίωση της εταιρείας στον κλάδο της μέσα σε μια τριετία.

Να παρακολουθούμε και να συμβαδίζουμε με την τεχνολογική ανάπτυξη εξελίσσοντας την εμπειρία και τις ικανότητες μας.

Να παραμείνουμε αφοσιωμένοι στην προσωπική επικοινωνία με τους πελάτες μας και να τους παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις.

Να στηρίξουμε την βιωσιμότητα αλλά και την ανάπτυξη των πελατών μας.

Να ενθαρρύνουμε νέες επιχειρηματικές δράσεις και να σταθούμε αρωγοί σε ανθρώπους με στόχους και διάθεση για εργασία.

Γιατί Εμάς;

Σχετικά με εμάς: Είμαστε ο κατάλληλος συνεργάτης για τους επαγγελματίες, τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα ή βρίσκονται ήδη σε διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού των διαδικασιών τους.

Σχετικά με Εμάς

Η Ομάδα μας Σχετικά με εμάς. Psomiadis Web Development & Digital Marketing Ακαδημίας 95, 6ος Όροφος, Αθήνα.

 • Λευτέρης Ψωμιάδης

  Founder ⚊ Web Developer & Digital Marketer

  Λευτέρης Ψωμιάδης Founder ⚊ Web Developer & Digital Marketer Τομείς Εξειδίκευσης HTML/CSS JavaScript/PHP MySQL jQuery...

  view profile
 • Παναγιώτης

  Web Developer & Social Media Manager

  Παναγιώτης Web Developer & Social Media Manager Τομείς Εξειδίκευσης HTML/CSS JavaScript/PHP MySQL jQuery Data analysis Photoshop...

  view profile
 • Γεωργία

  2D & 3D Animator

  Γεωργία 2D & 3D Animator Τομείς Εξειδίκευσης 3Ds Max After Effects Photoshop Unreal Engine ZBrush Ableton Live Διαβάστε...

  view profile
 • Κωνσταντία

  Digital Marketer

  Κωνσταντία Digital Marketer Τομείς Εξειδίκευσης Data Analysis  Content Creation Communication Skills SEO & SEM CRM Social Media ...

  view profile
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε?

Επικοινωνήστε μαζί μας και υποβάλετε τα ερωτήματα σας ηλεκτρονικά.