Κατασκευή Ιστοσελίδας Pagkritikiellados.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδας Pagkritikiellados1
Client
Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων
Date
2 Απριλίου, 2023
Services
Web Design/Development, SEO, Logo, Social Media
Κατασκευή Ιστοσελίδας Pagkritikiellados.gr 3
Φιλοξενία & Καταχώρηση Ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδας Pagkritikiellados.gr

Pagkritikiellados

Η Pagkritikiellados είναι η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων με έδρα την Αθήνα και σκοπός της είναι η διαφύλαξη της προγονικής πολιτιστικής κληρονομιάς, των δημοκρατικών παραδόσεων του Κρητικού λαού. Με στόχο να διαδώσει το έργο της και να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περισσότερους ανθρώπους, η εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει μια σύγχρονη ιστοσελίδα που θα είναι ευδιάκριτη στις μηχανές αναζήτησης.

Η Κατασκευή Ιστοσελίδας Pagkritikiellados.gr

Η ομάδα μας ανέλαβε την κατασκευή της ιστοσελίδας Pagkritikiellados.γρ με τη χρήση της πλατφόρμας WordPress. Αξιοποιήσαμε ένα εύχρηστο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), το οποίο επιτρέπει στον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας να ενημερώνει εύκολα τα περιεχόμενα της.

Η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει προσαρμοσμένα widgets που επιτρέπουν την εύκολη προβολή των σημαντικότερων πληροφοριών για τις υπηρεσίες της pagkritikiellados. Επίσης, λάβαμε υπόψη την εμπειρία των χρηστών σε φορητές συσκευές, έτσι ώστε η ιστοσελίδα να είναι πλήρως λειτουργική και συμβατή σε κινητά τηλέφωνα και tablet.

Επίσης, αφιερώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στο SEO (Search Engine Optimization), προκειμένου οι σελίδες της ιστοσελίδας να κατατάσσονται όσο το δυνατόν ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης, όπως η Google. Αυτό θα βοηθήσει την pagkritikiellados να εντοπιστεί εύκολα από όσους αναζητούν για την Ιστορία του νησιού, τα Κρητικά σωματεία & συλλόγους, καθώς και ζωντανές εκδηλώσεις.

Επιπλέον, έχουμε ενσωματώσει στην ιστοσελίδα τη δυνατότητα σύνδεσης με τα κοινωνικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων του Facebook και του Instagram. Αυτό θα επιτρέψει στους επισκέπτες να ενημερώνονται για τις τελευταίες εργασίες και νέα της εταιρείας και να επικοινωνούν μαζί της μέσω αυτών των πλατφορμών.

Συνολικά, η ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε για την Gz361 ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησης, παρέχοντας μια επαγγελματική και λειτουργική παρουσία στο διαδίκτυο. Με τη βοήθεια της ιστοσελίδας, η Gz361 μπορεί να προβάλλει τις υπηρεσίες της και να επικοινωνεί αποτετελεσματικά με το κοινό της.

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε περισσότερο ή να ζητήσετε προσφορά για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να προβάλλετε την επιχείρησή σας στον κυβερνοχώρο με επαγγελματικό τρόπο.

Τιμοκατάλογος 

Δείτε όλα μας τα προϊόντα !!!

Δες Επίσης: Τιμές για Κατασκευή Ιστοσελίδων, Τιμές Κατασκευής E-Shop & Τιμές Διαχείρισης Social Media

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Ζητήστε μας να σας κάνουμε κλήση.

Θα θέλατε να μιλήσετε τηλεφωνικά με έναν από τους συμβούλους μας;
Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email αν θέλετε.

    Θα ήθελα να συζητήσουμε: