eshops-ecommerce-efarmoges

ESHOPS+ECOMMERCE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ESHOPS+ECOMMERCE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Eshops, ecommerce εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου
Ο ανταγωνισμός αυξάνεται κατακόρυφα και οι απαιτήσεις των πελατών μεγαλώνουν. Οι σύγχρονες ανάγκες του εμπορίου επιβάλουν σε ένα κατάστημα να διαθέτει ηλεκτρονική παρουσία στο διαδίκτυο. Το ηλεκτρονικό σου κατάστημα, e-shop, απαραίτητα πρέπει να ενημερώνεται συνεχώς σε θέματα marketing.

Οι καταναλωτές λατρεύουν τις αγορές μέσω ίντερνετ όμως δύσκολα εμπιστεύονται και εύκολα απορρίπτουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα.

Οι πελάτες είναι σε θέση να αναζητούν προσεκτικά το προϊόν που θα αγοράσουν συγκρίνοντας τιμές και ποιότητα στο διαδίκτυο. Κερδίζοντας έτσι σημαντικό χρόνο σε σχέση με την αναζήτησή του στις φυσικές τοποθεσίες των καταστημάτων.

Αν θέλετε ένα eshop που προσελκύει νέους πελάτες και πουλάει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, είναι επιβεβλημένο να πείσει τους καταναλωτές για την αξιοπιστία του μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.
Οι λεπτομέρειες τόσο στην λειτουργικότητά του όσο και στον βασικό σχεδιασμό είναι και αυτά που θα κάνουν την διαφορά και θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τον ανταγωνισμό.

Το eshop δίνει λύσεις στις επιχειρήσεις, εξοικονομώντας σημαντικό χρόνο, αυξάνοντας τις πωλήσεις εύκολα και γρήγορα.
Με το eshop η επιχείρηση μπορεί να ανταγωνιστεί όλες τις επιχειρήσεις του κόσμου, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Μια όμορφη και λειτουργική σελίδα θα προσελκύσει πολλούς ενδιαφερόμενους πελάτες και θα τους προτρέψει να κάνουν το βήμα της αγοράς.
Μεγάλο ρόλο στο βήμα αυτό παίζει η εφαρμογή που θα υποστηρίζει την ιστοσελίδα για τις πωλήσεις.
Ο σχεδιασμός και η δημιουργία προσαρμόζεται με τις ανάγκες του πελάτη. Μπορεί είτε να κατασκευάσει από την αρχή μια εφαρμογή e-shop, είτε να εγκαταστήσει και να βελτιστοποίηση ποιοτικά προγράμματα.

 

Κατασκευή eshop με στόχους και σκοπούς

ESHOPS+ECOMMERCE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

H κατασκευή eshop έχει τους δικούς της στόχους, κοινό και ευκαιρίες.

Βασικός μας στόχος στην κατασκευή e-shop της επιχείρησης σας είναι η καλύτερη προβολή των υπηρεσιών, των προϊόντων και η αύξηση πωλήσεων.

Ορίζουμε στόχους και σκοπούς, σε κάθε κατασκευή και σε κάθε σελίδα του eshop. Η αρχική σας σελίδα θα πρέπει να προσελκύσει τους χρήστες να κάνουν κλικ στις κατηγορίες σας, ή κατευθείαν σε μια σελίδα προϊόντος.
Η σελίδα του προϊόντος σας πρέπει να απαντά στις αμφιβολίες και αντιρρήσεις που ενδέχεται να έχουν οι χρήστες και να τους πείσει να πραγματοποιήσουν μια αγορά.
Η σελίδα του καλαθιού αγορών σας θα πρέπει να είναι απλή και εύχρηστη ως διαδικασία πληρωμής. Επίσης πολύ σημαντική είναι η λειτουργία email που να επιβεβαιώνει στους αγοραστές ότι η συναλλαγή ήταν επιτυχής.

Είναι η βάση του σχεδιασμού κατά τον προγραμματισμό των διαφόρων τύπων σελίδων στην διάρκεια της κατασκευής του eshop σας.

 

ecommerce

Βασικά Χαρακτηριστικά e-Commerce

Λειτουργική εμφάνιση προϊόντων και υπολογισμός κόστους.

Ο τρόπος παρουσίασης των προϊόντων είναι βασισμένος στον κλασικό τρόπο εμφάνισης ενός e-shop. Διότι είναι μελετημένος, αποδίδει και τον γνωρίζουν όλοι οι χρήστες.

Η παρουσίαση του eshop εμπλουτίζεστε με περισσότερες φωτογραφίες, μεγεθύνσεις και υπολογισμό κόστους.  Είναι σημαντικό ο πελάτης να γνωρίζει το τελικό ποσό κάθε προϊόντος. Το οποίο μπορεί να είναι συνάρτηση των διαστάσεων, του χρωματισμού, των εξόδων μεταφοράς/εγκατάστασης κ.α.

Γρήγορη και εύκολη ολοκλήρωση παραγγελίας.

Ασφαλής συναλλαγή χρηματικού ποσού. Η εφαρμογή θα πρέπει να υποστηρίζει και να συνεργάζεται με όλες τις διαθέσιμες τραπεζικές εταιρίες.

 

kataskevi_eshop

Διαδικασία κατασκευής eShop

ESHOPS+ECOMMERCE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Παρέχουμε στρατηγική προσέγγιση λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, δημιουργικού περιεχομένου και αύξηση των πωλήσεων.

Δημιουργούμε μια συναρπαστική εμπειρία στον χρήστη που επισκέπτεται το eshop σας, μετατρέπετε σε νέος πελάτης και αυξάνεται τις πωλήσεις των υπηρεσιών και των προϊόντων της επιχείρησή σας.
Με την ολοκλήρωση της κατασκευής του eshop σας στοχεύουμε τους χρήστες αναλύουμε την αγοραστική συμπεριφορά του και ξεκινάμε μαζί την έναρξη μιας εκστρατείας ψηφιακού μάρκετινγκ, προκειμένου υπάρξει δράση από τους χρήστες, να αυξηθούν οι μετατροπές αυξάνοντας τις πωλήσεις.

Χρησιμοποιούμε τις τεχνικές του Digital Marketing, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για την προώθηση και προβολή των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρει η επιχείρησης σας στους διαδικτυακούς καταναλωτές.

 

kataskevi_eshop_website_psomiadis_eu

Ανάλυση τιμολόγησης κατασκευής του eshop

eshop

Πόσο κοστίζει ένα eShop;

Η τεχνολογική εξέλιξη είναι ραγδαία, κάθε σοβαρή επιχείρηση διαθέτει και το ηλεκτρονικό κατάστημα της.
Περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν το διαδίκτυο για τις αγορές τους από αυτούς που επισκέπτονται ένα φυσικό κατάστημα.

Όταν κάποιος παραγγέλνει από το διαδίκτυο ό,τι χρειάζεται ακόμα και από το κινητό του τηλέφωνο.
Για ποιον λόγο να μπει στον κόπο να επισκεφτεί το φυσικό κατάστημα;

Αν μια επιχείρηση θέλει να είναι βιώσιμη και ανταγωνιστική στην αγορά, πρέπει να προβεί στην δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, eshop.

Κάθε επαγγελματίας κοστολογεί την εργασία του με διαφορετικό τρόπο, λαμβάνοντας γνώση τις ώρες που θα αφιερώσει, το φόρτο εργασίας κλπ.

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν είναι όλα ίδια. Κάθε Project είναι και αντιμετωπίζεται ως μοναδικό.
Άλλες λειτουργίες χρειάζεται ένα eshop πώλησης κοσμημάτων με 20 προϊόντα και άλλο μια εταιρεία με πάνω από 10.000 διαφορετικά προϊόντα.

Πάγια Κόστη

Αρχικά, κάθε ιστοσελίδα, είτε είναι ένας απλός ιστότοπος είτε είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, απαιτεί ορισμένα πάγια κόστη.

Το domain name είναι ένα από αυτά, το κόστος του οποίου είναι περίπου 25 ευρώ ανά δύο χρόνια.

Το δεύτερο πάγιο κόστος που θα χρειαστεί να καταβάλλετε σε μηνιαίαετήσια βάση είναι αυτό της φιλοξενίας (hosting) του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.
Οι τιμές του hosting ποικίλουν.
Αυτό που θα πρέπει να επιλέξετε όμως είναι ένα καλό πακέτο φιλοξενίας το οποίο θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του δικού σας
e-shop.

Βασικός Σχεδιασμός της ιστοσελίδας

Η πλατφόρμα στην οποία θα κατασκευαστεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα παίζει σημαντικό ρόλο στην τιμή του. Αν επιλέξετε μια έτοιμη πλατφόρμα όπως το woocommerce, το opencart ή το presta shop, σίγουρα το κόστος θα είναι πολύ μικρότερο από το αν θέλετε ένα σχεδιασμό με κώδικα από το μηδέν (custom design).

Γραφιστική Δουλειά

Η επιχείρησή σας χρειάζεται το σχεδιασμό του λογότυπου με την επωνυμία σας και φωτογραφικό υλικό είναι επίσης ένας παράγοντας κοστολόγησης.

Περιεχόμενο

Αν δεν έχετε έτοιμα κείμενα ώστε να περαστούν στο κατάστημα (πληροφορίες για την εταιρεία σας, όροι χρήσης, πολιτική απορρήτου, κλπ.) τότε η τιμή ανεβαίνει κι άλλο.

Επιπρόσθετες λειτουργίες eshop

Πέραν των βασικών χαρακτηριστικών του σχεδιασμού των γραφικών και του περιεχομένου, σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα μπορούν να τοποθετηθεί μια πληθώρα επιπλέον χαρακτηριστικών τόσο για την βελτίωση της απόδοσης της σελίδας όσο και για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη σε αυτή. Τέτοια χαρακτηριστικά, όπως τα στατιστικά καταγραφής, φίλτρα ταξινόμησης προϊόντων, φόρμες επικοινωνίες, σύστημα χρήσης εκπτωτικών κουπονιών και αξιολογήσεων, αυτόματα συστήματα πληρωμών με Paypal, πιστωτικές κάρτες κλπ, newsletter, είναι αυτά που θα οδηγήσουν στην τελική τιμή.

Το κόστος κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων δεν μπορεί να είναι πάγιο και σταθερό. Ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε επιχείρησης το κόστος διαμορφώνεται σχετικά.

 

Γιατί να μας επιλέξετε στην κατασκευή του eshop σας Γνωρίζουμε την συνταγή της επιτυχίας!

ESHOPS+ECOMMERCE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Κατασκευάζουμε και δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα που πουλάνε.

Για τον ιδιώτη επαγγελματία, για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, μπορούμε να βρούμε την καλύτερη στρατηγική προκειμένου να καταφέρετε να αυξήσουν τις πωλήσεις των υπηρεσιών και των προϊόντων τους.

Σχεδιάζουμε, την κατασκευή και την παράδοση του eshop σας και είμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή προκειμένου να βελτιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα των πωλήσεών σας.

Παρέχουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να επιλέξουν κατασκευή eshop με πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα opencart και woocommerce η ακόμη και έναν τελείως custom σχεδιασμό.

target-market-target-audience-digital-marketing-ad

 

ESHOPS+ECOMMERCE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 • Κατασκευή eshop με WordPress (woocommerce)
 • Οικονομικά eshop
 • Custom Design
 • Responsive Web Design
 • Χαμηλό κόστος
 • Κατασκευή eshop B2B
 • Περιβάλλον διαχείρισης CMS
 • Κατασκευή eshop από επαγγελματίες
 • Απεριόριστα προϊόντα
 • Συνεργασία με όλες τις τράπεζες
 • Άμεση τεχνική υποστήριξη
 • Σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα
 • Σύνδεση με Skroutz
 • Search Engine Friendly

 

Επικοινωνήστε μαζί μας ... Να σχεδιάσουμε την Νέα σας Ιστοσελίδα