Φιλοξενία & Καταχώρηση Ιστοσελίδας

Φιλοξενία & Καταχώρηση Ιστοσελίδας

Φιλοξενία & Καταχώρηση Ιστοσελίδας: Τα domain names είναι ο όρος που επιλέγουμε προκειμένου να μπορούμε να συνδεθούμε εύκολα με έναν υπολογιστή στο διαδίκτυο. Η λέξη αυτή πάντα προσδιορίζεται περαιτέρω από μία κατάληξη. Η οποία χαρακτηρίζει, κατά κάποιον τρόπο, την “περιοχή” του δικτύου στην οποία ανήκει.

Το Μητρώο Ονομάτων Internet ανήκει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων και τα ονόματα καταχωρούνται μέσω των νόμιμων καταχωρητών.

Η κατοχύρωση ενός ονόματος χώρου δεν προϋποθέτει, ούτε και απαιτεί να έχετε στην κατοχή σας κάποιο πακέτο φιλοξενίας. Εάν σκοπεύετε να κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα μακροπρόθεσμα. Αλλά σας ενδιαφέρει να κατοχυρώσετε το Domain Name άμεσα ώστε να περιέλθει στην δική σας ιδιοκτησία. Μπορείτε να προχωρήσετε σε μεμονωμένη κατοχύρωσή του.

 

Πακέτα υποστήριξης για Φιλοξενία & Καταχώρηση Ιστοσελίδας

web-hosting-service-internet-hosting-service-web

Φιλοξενία & Καταχώρηση Ιστοσελίδας: Ασφαλής και γρήγορη φιλοξενία ιστοσελίδας. Προσφέρουμε hosting (φιλοξενία ιστοσελίδας) σε ασφαλείς εγκαταστάσεις στους καλύτερους και μεγαλύτερους datacenter εξασφαλίζοντας την 24ωρη διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας σας. όπως και την 24/7 (24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα) υποστήριξή της.
Φιλοξενία Ιστοσελίδων με διαχειριστικό περιβάλλον cPanel.

Παρέχουμε υπηρεσίες φιλοξενίας (hosting) και συντήρησης, τόσο για ιστοσελίδες μικρού όγκου επισκεψιμότητας όσο και για μεγάλα e-shop με τεράστιο όγκο επισκεψιμότητας.
ανάγκες του κάθε ιδιώτη επαγγελματία και των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ποικίλλουν σημαντικά. Ανάλογα με τις ανάγκες, προσφέρουμε πακέτα συντήρησης. ασφάλειας και υποστήριξης από μερικές ώρες το μήνα έως σε πολύ μεγαλύτερα πακέτα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Ταχύτητα ιστοσελίδας με γρήγορους servers

google-pagespeed-tools-search-engine-optimization-car-kilometers-tableΦιλοξενία & Καταχώρηση Ιστοσελίδας: Η ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι χρήσιμα εργαλεία ηλεκτρονικών πωλήσεων των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρει ο ιδιώτης επαγγελματίας και η επιχείρηση. Αυτός είναι σημαντικός λόγος, ώστε το πακέτο φιλοξενίας της ιστοσελίδας της επιχείρησης να είναι αξιόπιστο και να έχει τη δυνατότητα να χειριστεί της τυχόν μελλοντικές ανάγκες.

Το πακέτο φιλοξενίας σας προσαρμόζεται από τους τεχνικούς προγραμματιστές μας. Καθώς η επιχείρησή σας και οι παραγγελίες σας μεγαλώνουν το πακέτο φιλοξενίας πρέπει να αναβαθμιστεί για  δεχτεί και να χειριστεί. Επιπλέον όγκο των επισκέψεων και των παραγγελιών που σας έρχονται. Για αυτό εμείς σας παρέχουμε τις ποιο αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων στην αγορά.

 

Φιλοξενία ιστοσελίδας σε Cloud Linux Servers

web-hosting-service-virtual-private-server

Το CloudLinux πρόκειται για ένα λειτουργικό σύστημα, βασισμένο στο γνωστό σε όλους Linux το οποίο χρησιμοποιείται στους διακομιστές φιλοξενίας ιστοσελίδων ή στην αγγλική ορολογία «hosting servers».

Το Cloud Linux Hosting, το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα προσφέρει την σταθερότητα. Είναι υπεύθυνο για τον διαμοιρασμό συγκεκριμένων πόρων (αποθηκευτικό χώρο, μνήμη RAM, ισχύ του επεξεργαστή κλπ.) στον εκάστοτε λογαριασμό. Το πλεονέκτημα του είναι, ότι, αν κάποιος χρήστης φτάσει τον λογαριασμό του. Στα όρια σταματά η λειτουργία του διατηρώντας τον δικό σας λογαριασμό ανέπαφο.

Φιλοξενία ιστοσελίδας σε ελληνικά datacenters

Προσφέρουμε την φιλοξενία ιστοσελίδων σε ελληνικά datacenters.
Επιλέγοντας ένα πακέτο φιλοξενίας σε ελληνικούς servers μπορείτε να κερδίσετε μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι σε έναν Ευρωπαϊκό ή Αμερικάνικο server.

Εγκατάσταση πιστοποιητικού SSL

Ο κίνδυνος της περιήγησης στο διαδίκτυο συνεχώς αυξάνονται. Αυτό δημιουργεί την ανάγκη για ενίσχυση των παραμέτρων ασφαλείας μιας ιστοσελίδας.

ssl-website-securityΕγκαταστούμε ένα πιστοποιητικό SSL (Secure Sockets Layer) και διασφαλίζουμε την ασφαλή μετάδοση δεδομένων από τον server στον browser του χρήστη.

Με την εγκατάσταση ενός πιστοποιητικού SSL εξασφαλίζει την ασφάλεια των ευαίσθητων δεδομένων που περιέχει η ιστοσελίδα σας (προσωπικά στοιχεία, πληροφορίες χρηστών πιστωτικές κάρτες). Ταυτόχρονα συμβάλει και στην βελτίωση του SEO της ιστοσελίδα σας, αφού σύμφωνα με την Google, το πιστοποιητικό SSL αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες του SEO.

Η εμφανής ένδειξη του σήματος της ασφάλειας στην https της ιστοσελίδας δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους χρήστες που επισκέπτονται την σελίδας σας.

 

Γιατί να μας επιλέξετε για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας

web-hosting-service-internet-hosting Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, και παρέχουμε στους πελάτες μας εγγυημένα αποτελέσματα επιτυχίας.

Προσφέρουμε οικονομικές τιμές με αυξημένη την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

Δημιουργούμε συνεργασίες και με την εργασία μας κερδίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας ( web developer & designer, marketer, social media specialist) συνεργάζονται μαζί σας προσφέροντάς σας άμεση και διαρκή υποστήριξη και εξυπηρέτηση.

 

Τιμολόγηση Web Hosting

hosting-domain-name

Πόσο κοστίζει η φιλοξενία ιστοσελίδων;

Το κόστος φιλοξενίας μιας ιστοσελίδας ή και ενός E-Shop είναι ανάλογο των υπηρεσιών που περιλαμβάνονται στο εκάστοτε πακέτο φιλοξενίας. Η επιλογή ενός πακέτου Web hosting βασίζετε στις ανάγκες και στις απαιτήσεις που έχει η επιχείρηση από τα εργαλεία και τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της ιστοσελίδας που θα φιλοξενηθεί.

Οι τιμές που σας προσφέρουμε είναι χαμηλές και αυξάνονται ανάλογα με τις πρόσθετες υπηρεσίες που εξυπηρετούν τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Μεταφορά ιστοσελίδας σε άλλο server.

Παρέχουμε λύσεις ασφάλειας με τεχνική υποστήριξη στα μέτρα σας. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας δίνουν με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχείρησης και δίνουν προτεραιότητα στην ταχύτητα και τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας ... Να σχεδιάσουμε την Νέα σας Ιστοσελίδα