Search Engine Optimization

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization SEO είναι η διαδικασία βελτίωσης της θέσης μίας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης, Στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων. Είναι μια διαδικασία βελτίωσης του περιεχομένου και πως αυτό να είναι σωστά γραμμένο πρώτα για τους επισκέπτες-αναγνώστες και έπειτα για τις μηχανές αναζήτησης.

Η Google με τους αλγόριθμούς αναζητά Site σχετικά με τις λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιούν οι χρήστες αναζητώντας στο διαδίκτυο υπηρεσίες και προϊόντα που τους ενδιαφέρουν.

Η Google εμφανίζει το site σας όταν πειστεί ότι είναι σχετικό με τους όρους αναζήτησης του χρήστη. Το εμφανίζει στα πρώτα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης όταν βεβαιωθεί ότι είναι δημοφιλές, είναι ποιοτικό παρέχοντας καλή εμπειρία στον χρήστη.

Τεχνική SEO

Search Engine Optimization. Είμαστε εξειδικευμένη στην ανάπτυξή, την προώθηση και προβολή της ιστοσελίδας ή του E-Shop σας, στους χρήστες του Διαδικτύου

Στοχεύουμε στις πρώτες θέσεις της Google για τα keywords που σας ενδιαφέρουν και είναι ικανά να εκτοξεύσουν το traffic του website σας.

Με την τεχνική SEO ανανεώνουμε την σχέση σας με του παλαιούς πελάτες σας και σας φέρνουμε Νέους πελάτες στην επιχείρηση σας.

Είμαστε εξειδικευμένη στην ανάπτυξή, την προώθηση και προβολή της ιστοσελίδας ή του E-Shop σας, στους χρήστες του Διαδικτύου

Στοχεύουμε στις πρώτες θέσεις της Google για τα keywords που σας ενδιαφέρουν και είναι ικανά να εκτοξεύσουν το traffic του website σας.

Με την τεχνική SEO ανανεώνουμε την σχέση σας με του παλαιούς πελάτες σας και σας φέρνουμε Νέους πελάτες στην επιχείρηση σας.

On-Page και Off-Page SEO

Search Engine Optimization. To SEO χωρίζεται σε On-Page και Off-Page SEO.

 Το On-Page έχει να κάνει με το πως αναφερόμαστε εμείς για το site, ενώ το Off-Page έχει να κάνει με το πως αναφέρονται οι άλλοι για το site.

Το On-page SEO αναφέρεται σε όλες τις παρεμβάσεις που κάνουμε στον κώδικα και στα κείμενα της ιστοσελίδα σας, προκειμένου να ανεβείτε ψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Όπως είναι οι τίτλοι της σελίδας, οι εσωτερικές συνδέσεις, οι εικόνες, η ταχύτητα της σελίδας κ.ά.

Το Offpage SEO αναφέρεται σε όλες τις εργασίες που πρέπει να κάνουμε εκτός της ιστοσελίδας σας. Στόχος είναι αυτή να βρεθεί σε υψηλότερη θέση στις μηχανές αναζήτησης.  Πρόκειται για ενέργειες που κάνουμε προκειμένου να προωθήσουμε τη σελίδα σας και το περιεχόμενο της στο διαδίκτυο. Λειτουργεί ως ένα είδος διαφήμισης για τον ιστότοπο σας. 

Search Engine Optimization SEO

Technical-SEO

Technical-SEO  αφορά στο πόσο διευκολύνονται οι μηχανές αναζήτησης για να διαβάσουν και να ευρετηριάσουν το site.

Ότι δεν αφορά στο περιεχόμενο και στα backlinks ανήκει στο Technical-SEO.

Keyword, Backlinks και Meta Description

Τα βασικά συστατικά  της σωστής χρήσης Search Engine Optimization SEO είναι οι λέξεις κλειδιά και τα backlinks.

Οι λέξεις κλειδιά,  πρέπει να είναι μία ή δύο για κάθε σελίδα, έχουν αξία να εμφανίζονται μόνο στο περιεχόμενο, στο alt text των εικόνων, στο url και στο meta description

Τα backlinks έχουν αποτέλεσμα μόνο αν είναι σε site με υψηλό domain authority. Search Engine Optimization

Υπηρεσίες Προώθησης SEO

Search Engine Optimization SEO

Οι υπηρεσίες προώθησης SEO σάς βοηθούν να χτίσετε μία ισχυρή παρουσία στο Internet, γεγονός που θα φέρνει νέους πελάτες στην επιχείρησή σας.

Ασχοληθείτε ουσιαστικά με το SEO της ιστοσελίδας σας ως επιχείρηση. Είναι ένα σημαντικό κανάλι Digital Marketing που δίνη μεγάλη ώθηση στην ιστοσελίδα σας και στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Το αποτέλεσμα θα το δείτε με το χρόνο, όταν θα ανεβαίνετε επίπεδα στις μηχανές αναζήτησης. Θα δέχεστε σε σύντομο χρονικό διάστημα πλήθος πελατών μέσα από την ιστοσελίδα σας.

Το SEO είναι ένας τρόπους να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας και να παρέχετε μια πραγματικά μοναδική εμπειρία πλοήγησης στους χρήστες του διαδικτύου

SEO Απαραίτητη η Στρατηγική Ανάπτυξης κάθε Επιχείρησης Online

Search Engine Optimization, η σωστή εφαρμογή του SEO σε μια ιστοσελίδα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την ανάπτυξη της. Η προώθηση ιστοσελίδων με SEO έχει εντυπωσιακό αντίκτυπο μέσα στο πρώτο κιόλας έτος. 

Οι ενέργειες που γίνονται κατά το πρώτο έτος έχουν αποτελέσματα που διαρκούν μακροπρόθεσμα. Όσο μεγαλύτερη η επένδυση, τόσο μεγαλύτερος και ο όγκος των SEO ενεργειών. Τόσο πιο αποτελεσματικότερα και δυναμικότερα εισέρχεται η ιστοσελίδα στην ψηφιακή αγορά έναντι του ανταγωνισμού της.

Καλές κατατάξεις των σελίδων της ιστοσελίδας φέρνουν την στοχευμένη επισκεψιμότητα. Προσελκύοντας νέους δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις για την επιχείρησή σας. Η διατήρηση της ιστοσελίδα σας στην κατάταξη διασφαλίζεται όταν έχετε συνεχή ροή κυκλοφορίας. Επιτρέπει στην επιχείρησή σας να αναπτυχθεί αυξάνοντας την κερδοφορία της. 

FAQ

FAQ Συχνές ερωτήσεις που αφορούν το Search Engine Optimization SEO

Ο Loren Baker. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) περιστρέφεται πολύ γύρω από το Google σήμερα. Ωστόσο, η πρακτική που γνωρίζουμε τώρα ως SEO προϋπήρχε της πιο δημοφιλής μηχανής αναζήτησης στον κόσμο που συνιδρυτής ήταν ο Larry Page και ο Sergey Brin. 

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι η πρακτική του προσανατολισμού της ιστοσελίδας σας ώστε να κατατάσσεται υψηλότερα σε μια σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP) έτσι ώστε να λαμβάνετε περισσότερη επισκεψιμότητα. Ο στόχος είναι συνήθως η κατάταξη στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων Google για όρους αναζήτησης που σημαίνουν τα περισσότερα για το κοινό-στόχο σας.

Τα εργαλεία SEO παρέχουν δεδομένα και ειδοποιήσεις σχετικά με τη συνολική υγεία και επιτυχία της ιστοσελίδας σας. Βοηθούν στην αποκάλυψη περιοχών ευκαιριών και στον εντοπισμό αδυναμιών ή ζητημάτων που μπορεί να σας εμποδίσουν να κατατάξετε και να κερδίσετε προβολή στα SERP

Το SEO είναι πραγματικά αναπόσπαστο μέρος του ψηφιακού μάρκετινγκ. Είναι υπεύθυνο να ανεβάσει την προβολή της ιστοσελίδας σας σε υψηλότερη θέση και να σας κρατήσει πάνω από όλους τους ανταγωνιστές σας. Αυξάνει την προβολή της ιστοσελίδας, την επισκεψιμότητα των χρηστών, το ποσοστό μετατροπών και την απόδοση επένδυσης (ROI).

Το SEO μπορεί να μειώσει το κόστος απόκτησης πελατών κατά 87,41% κατά μέσο όρο σε σύγκριση με την ψηφιακή διαφήμιση. Λόγω των φραγμών χαμηλού κόστους, το SEO καθιστά την απόκτηση νέων πελατών σημαντικά λιγότερο δαπανηρή από άλλα μέσα.

Οι τεχνικές SEO ταξινομούνται σε δύο μεγάλες κατηγορίες:

White Hat SEO – Τεχνικές που προτείνουν οι μηχανές αναζήτησης ως μέρος ενός καλού σχεδιασμού.

Black Hat SEO – Τεχνικές που οι μηχανές αναζήτησης δεν εγκρίνουν και προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν το αποτέλεσμα. Αυτές οι τεχνικές είναι επίσης γνωστές ως spamdexing.

Για να κατανοήσετε τη διαδικασία πρέπει να δημιουργήσετε ένα σχέδιο, να έχετε μια στρατηγική και να γνωρίζετε όλα τα βήματα της διαδικασίας.
Έλεγχος. 
Τεχνικό SEO.
Έρευνα λέξεων-κλειδιών.
Δημογραφικά στοιχεία τοποθεσίας.
Στρατηγική Περιεχομένου. .
Συγγραφή & Επεξεργασία Περιεχομένου. ..
Σειρά κατάταξης.

Μια ιστοσελίδα που είναι πλούσια σε περιεχόμενο, έγκυρη, αμερόληπτη και βοηθά τους επισκέπτες να μάθουν περισσότερα για αυτό που τους ενδιαφέρει είναι πολύ πιθανό να προσελκύσει συνδέσμους από άλλους ιστότοπους. Γεγονός που βελτιώνει τη βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησής σας. Βελτιώστε το κύρος και την αξιοπιστία σας προσθέτοντας σχετικούς συνδέσμους μέσα στο κείμενο.

Ο καθορισμός των σχετικών λέξεων-κλειδιών είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός βελτιστοποιημένου περιεχομένου ιστοσελίδας για μηχανές αναζήτησης. Χρησιμοποιώντας τις λέξεις-κλειδιά και χτίζοντας τα θέματά σας γύρω από αυτές, θα δημιουργήσετε περιεχόμενο που δίνει απαντήσεις στις αναζητήσεις Google

Αρχικά, χρησιμοποιήστε την κύρια λέξη-κλειδί σας στις πρώτες δύο προτάσεις του περιεχομένου σας ή τουλάχιστον εντός της πρώτης παραγράφου. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτήν τη λέξη-κλειδί και τις παραλλαγές της, σε όλο το περιεχόμενο, όπως φαίνεται παρακάτω. Η καλύτερη πρακτική είναι να συμπεριλάβετε λέξεις-κλειδιά λανθάνουσας σημασιολογικής ευρετηρίασης (LSI) αντί για την ακριβή λέξη-κλειδί κάθε φορά.

Το SEO έχει σημαντικά οφέλη για τις εταιρικές ιστοσελίδες και μπορεί να οδηγήσει σε μακροπρόθεσμη εκθετική ανάπτυξη. Οι επωνυμίες που επενδύουν στο SEO μπορούν να δημιουργήσουν αξιοπιστία και εμπιστοσύνη με το κοινό, καθιστώντας το βασικό μέρος μιας στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ.

Το σωστό SEO βελτιστοποιεί την προβολή της επιχείρησης σας μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας της, στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν την ιστοσελίδα σας, τόσο περισσότερο αυξάνεται η επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο και τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητές σας να παρέχετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας σε μεγαλύτερο αριθμό ατόμων.

Οι εταιρείες που χρειάζονται SEO περιλαμβάνουν επιχειρήσεις στον επαγγελματικό χώρο, τον τουρισμό, τα ταξίδια, τη φιλοξενία, το ψηφιακό μάρκετινγκ και τους παρόχους υπηρεσιών επισκευής.

Περισσότερο από το 80% των πελατών κάνει έρευνα στο διαδίκτυο πριν αγοράσει ένα προϊόν, και επομένως πρέπει να κατατάσσεστε υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Tο SEO επικεντρώνεται στη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησης. Αυτή η βελτιστοποίηση είναι σημαντική επειδή οι μηχανές αναζήτησης είναι πιο αποτελεσματικές στη δημιουργία υψηλότερης επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας από όλες τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης μαζί

Επικοινώνησε μαζί μας ...

Η έμπειρη ομάδα seo experts της PSOMIADIS WEB DEVELOPMENT & DIGITAL MARKETING  θα συνεργαστεί μαζί σας, ώστε να καθορίσετε τους στόχους της επιχείρησής σας, αναπτύσσοντας την στρατηγική για τη βελτιστοποίηση της εταιρικής ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

Μαζί θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα seo της εταιρίας σας.

Ζητήστε μας να σας κάνουμε κλήση.

Θα θέλατε να μιλήσετε τηλεφωνικά με έναν από τους συμβούλους μας;
Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email αν θέλετε.

    Θα ήθελα να συζητήσουμε: