Λίγα Λόγια για να Γνωριστούμε

Είμαι ο Λευτέρης Ψωμιάδης, μηχανικός πληροφορικήςweb developer. Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη και κατοικώ στην Αθήνα στην περιοχή της Κυψέλης από τα παιδικά μου χρόνια. Έκτοτε ζω και δραστηριοποιούμαι στο κέντρο του Δήμου των Αθηνών, αντιμετωπίζοντας τα καθημερινά προβλήματα και προκλήσεις όπως όλοι οι δημότες.

Τα μαθητικά μου χρόνια τα έζησα στο 46 Δημοτικό Σχολείο Αθηνών επί της οδού Κέας, στο 21 Γυμνάσιο Αθηνών στην Γκράβα και έπειτα στο 1 ΕΠΑΛ Γαλατσίου από πού πήρα συγχρόνως και το πρώτο πτυχίο επαγγελματικής κατάρτισης στην πληροφορική. Παράλληλα έκανα 2 χρόνια μαθήματα μουσικής στην κλασσική κιθάρα. Κάτοχος πτυχίου Αγγλικών Lower.

Το 2010 επιλέχτηκα από το 1 ΕΠΑΛ Γαλατσίου και συμμετείχα στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Comenius 2010 – 2012 με τίτλο: «Αρχιτεκτονική διαφοροποίηση: Η γέφυρα για την διαπολιτισμική εκπαίδευση» στη πόλη Freising της Γερμανίας και μετέπειτα στην Αθήνα.

Τα φοιτητικά μου χρόνια τα πέρασα, μία χρονιά στην Χαλκίδα, ως φοιτητής του ΑΤΕΙ Χαλκίδας στη Σχολή Τεχνικών Εφαρμογών στο τμήμα Μηχανικός Αυτοματισμού. Ενώ ολοκλήρωσα επιτυχώς της σπουδές του πρώτου έτους, αποφάσισα, να αλλάξω κατεύθυνση σπουδών και να επιλέξω την Σχολή Τεχνικών Εφαρμογών στο Τμήμα Μηχανικός Πληροφορικής με εξειδίκευση στο Software  στο ΑΤΕΙ Λάρισας.

Έχω πιστοποιημένη επαγγελματική κατάρτιση, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στην γλώσσα προγραμματισμού Python. Επίσης από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών πιστοποιήθηκα στα προγράμματα Web Developer, και Web Site και Ενέργειες Marketing για Μικρές Τουριστικές Επιχειρήσεις. Επιπλέον από τα Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΕΛΚΕΔΙΒΙΜ) πιστοποίηση Mastering WordPress.

Συμμετείχα σε αρκετά συνέδρια και σεμινάρια που διοργανώνονται στην Αθήνα με θέμα e-Business World & Social Media World, e-commerce παρακολουθώντας πολλά ενδιαφέροντα Workshops.

Παράλληλα με τις σπουδές μου ασχολήθηκα και με τον αθλητισμό παίζοντας ποδόσφαιρο τόσο στην πανεπιστημιακή ομάδα όσο και σε διάφορες ομάδες της ΕΠΣ Λαρίσης.