FAQ

FAQ

FAQFAQ Frequently Asked Questions. Συχνές Ερωτήσεις που αφορούν την σχεδίαση, κατασκευή και ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας Website & E-Shop.

Είμαστε ο κατάλληλος συνεργάτης για τους επαγγελματίες, τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα ή βρίσκονται ήδη σε διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού τους.

Η εξειδικευμένη έμπειρη ομάδα μας αποτελείται από web designer, web developers, video editor & 2D-3D animator, photographer και digital marketer. ‘Eχει την τεχνογνωσία να ανταποκριθεί στις εξειδικευμένες  ανάγκες κάθε επιχείρησης.

FAQ

Ιστοσελίδα είναι ένα σύνολο σελίδων στο διαδίκτυο που είναι ενωμένες και διασυνδεδεμένες μεταξύ τους. και αποτελούν ένα δικτυακό τόπο (σύνολο ιστού), σε συγκεκριμένη διεύθυνση (domain).

Kατασκευάζουμε γρήγορες, ασφαλείς και επαγγελματικές ιστοσελίδες. Κατασκευή ιστοσελίδας με σύγχρονο σχεδιασμό σε προσιτές τιμές. Ηλεκτρονικά καταστήματα. Προώθηση & διαφήμιση.

Ανάλογα του είδους, των χαρακτηριστικών και των στόχων του επαγγελματία και της επιχείρησης, η ιστοσελίδα προσφέρει κύρος και προσελκύει Παλαιούς και Νέους Πελάτες.

Διευρύνει τους τρόπους με τους οποίους ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας απευθύνεται στην ελληνική και παγκόσμια αγορά χωρίς χρονικούς, γεωγραφικούς ή άλλους περιορισμούς.

Ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας είναι πολύ σημαντική διαδικασία. Είναι το ψηφιακό εταιρικό αποτύπωμα του επαγγελματία και της επιχείρησης.

Κατά την διαδικασία του σχεδιασμού καθορίζεται το ύφος, η αισθητική και η λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.

Προσδιορίζονται οι στόχοι και οι ιδιαιτερότητες που θα χαρακτηρίζουν τη νέα ιστοσελίδα, καθώς και το κοινό στο οποίο θέλουμε να απευθυνθεί.

Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα αναλόγως των αναγκών, των επιλογών και των επιθυμιών του πελάτη μας.

FAQ

Η κατασκευή ιστοσελίδας γίνεται ή σε πλατφόρμα ανοιχτού λογισμικού ή σε πλατφόρμα κλειστού λογισμικού ή custom.

Η PSOMIADIS WEB DEVELOPMENT & DIGITAL MARKETING έχει επιλέξει να κατασκευάζει ιστοσελίδες με WordPress ή με Custom κώδικα αναλόγως των αναγκών κάθε επιχείρησης. Πετυχαίνοντας την δυνατότητα μέγιστης απόδοσης προς το κόστος της κατασκευής και υποστήριξης.

FAQ

Μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι εύχρηστη σχεδιασμένα όμορφα και λειτουργική για τους επισκέπτες και εύκολα διαχειρίσιμη από τους διαχειριστές της.

Να πείθει τους επισκέπτες της για την αξιοπιστία της εταιρίας στην οποία ανήκει και για την ποιότητα των πληροφοριών, ή των υπηρεσιών που παρέχει ή των προϊόντων που κατασκευάζει ή εμπορεύεται.

Σημαντική είναι η Θετική αξιολόγηση  από την Google. Να την βρίσκουν οι χρήστες στις πρώτες σελίδες κατάταξης των μηχανών αναζήτησης όταν αναζητούν σχετικές πληροφορίες, υπηρεσίες ή προϊόντα.

Η ασφάλεια μιας ιστοσελίδας σχετίζεται με την ασφάλεια που νιώθει ο χρήστης όταν βρίσκεται στην ιστοσελίδα. Καθώς επίσης είναι προστατευμένη από ιούς και άλλους κινδύνους κακόβουλου λογισμικού.

Χρησιμοποιούμε όλα τα απαιτούμενα λογισμικά ασφαλείας. Ισχυρά Captcha, Hardware & Software Firewalls, συχνές αναβαθμίσεις και 24ωρο dynamic monitoring συνδέσεων ώστε να παρέχουν την ύψιστη δυνατή ασφάλεια από hacking, intrusion, brute forcing και spamming.

Προσοχή στο διαδίκτυο 100% ασφάλεια δεν υπάρχει, γι’ αυτό όλα τα security systems υπόσχονται ασφάλεια 99%.

 

Ο χρόνος που χρειάζεται για να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί μια ιστοσελίδα είναι από 20 ως 60 ημέρες.

Ακολουθούμε κάποιες συγκεκριμένες διαδικασίες για την υλοποίηση ενός project. 

Ερευνούμε τον ανταγωνισμό σας και καταλήγουμε σε μια πρόταση την οποία συζητούμε μαζί σας.

Κατόπιν αποφασίζεται  τις όποιες τυχόν αλλαγές θέλετε και προχωρούμε στην κατασκευή και στον έλεγχο λειτουργικότητας και αποδοτικότητας.

Πραγματοποιούμε πλήρη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας και μετά την καταχωρούμε σε όλες τις μηχανές αναζήτησης.

Το κόστος κατασκευής και σχεδίασης μιας ιστοσελίδας σχετίζονται με τις πραγματικές ανάγκες του κάθε επαγγελματία και της  επιχείρησης.

Ο τρόπος σχεδιασμού και ποιες θα είναι οι λειτουργικότητες της ιστοσελίδας θα καθορίσουν το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας το οποίο εξαρτάται από των σύνολο των ωρών εργασίας που θα απαιτηθούν.

Επιπλέον του κόστους κατασκευής, υπάρχει το κόστος εργασιών SEO ώστε να αξιολογείται θετικά από την Google και τις μηχανές κατάταξης, το κόστος του συνόλου προωθητικών ενεργειών (digital marketing) και το κόστος ασφάλειας, διαχείρισης και υποστήριξης.

Μία ιστοσελίδα κοστίζει από ελάχιστα έως δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Oι τιμές είναι πάντα οικονομικές και ανταγωνιστικές, για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Το κόστος αγοράς του Domain Name (www.psomiadis.eu ή gr ή com κ.λπ.) καθώς και το κόστος της ετήσιας φιλοξενίας.

Το domain name κοστίζει περίπου 12€ το έτος και η φιλοξενία hosting από 50€ ως 150€, ανάλογα το είδος και τον όγκο της ιστοσελίδας. (πχ τα ηλεκτρονικά καταστήματα με χιλιάδες προϊόντα, καταναλώνουν πολύ χώρο στον δίσκο, συνεπώς είναι κοντά στην κλίμακα των 100-150€ ανά έτος.)

Το μηνιαίο κόστος συντήρησης και υποστήριξης της ιστοσελίδας από 90€ ως 350€ ανάλογα τις παρεχόμενες υπηρεσίες που επιλέγετε να σας προσφέρουμε.

FAQ

FAQ

FAQFAQ Frequently Asked Questions. Συχνές Ερωτήσεις που αφορούν την προώθηση και προβολή μιας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο Digital Marketing.

Εστιάζουμε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες.

Είμαστε ο κατάλληλος συνεργάτης για τους επαγγελματίες, τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα ή βρίσκονται ήδη σε διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού τους.

Η εξειδικευμένη έμπειρη ομάδα μας αποτελείται από web designer, web developers, video editor & 2D-3D animator, photographer και digital marketer. ‘Eχει την τεχνογνωσία να ανταποκριθεί στις εξειδικευμένες  ανάγκες κάθε επιχείρησης.

FAQ

Digital Marketing ή Ψηφιακό Μάρκετινγκ είναι όλες ενέργειες marketing που γίνονται online στο διαδίκτυο.

Το Digital Marketing ή Ψηφιακό Μάρκετινγκ είναι προέκταση του offline,  παραδοσιακού μάρκετινγκ που εφαρμόζεται στις επιχειρήσεις.

Μάρκετινγκ είναι η οργανωμένη προσπάθεια του επαγγελματία και της επιχείρησης να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες των καταναλωτών.

Ο στόχος του μάρκετινγκ είναι οι επαναλαμβανόμενες πωλήσεις 

Σκοπός του Μάρκετινγκ είναι η σύνδεση της επιχείρησης με τους υποψήφιούς πελάτες στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή.

Το Digital Marketing ενεργεί στο διαδίκτυο (internet), εκεί που το καταναλωτικό κοινό ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο του.

1.SEO

2.Content Marketing

3.Display Marketing 

4.Pay Per Click

5.Social Media 

6.Video Marketing

7.Email Marketing

8.Affiliate Marketing

9.Influencer Marketing

10.PR Marketing

11.Mobile Marketing

12.Αλλες Λύσεις…

Ο Digital Marketer είναι υπεύθυνος για την παραγωγή του πρότυπου περιεχομένου επιλέγοντας την προώθησή τους σε όλα τα ψηφιακά κανάλια, δωρεάν ή αμειβόμενα. Προσελκύοντας και παρακινώντας το κοινό, χρήστες του διαδικτύου να μετατραπούν σε πελάτες της επιχείρησης σας. Να αλληλοεπιδράσουν με την εταιρική ιστοσελίδας σας αγοράζοντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προφέρεται.

 

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το Digital Marketing χωρίζονται σε τρία (3) στάδια :

Πρώτο Στάδιο: Υποδομή

Δημιουργία Δυναμικού Website με e-shop

Δημιουργία υποδομής μέτρησης και ανάλυσης και στήσιμο εργαλείων.

Διαχείριση website, και αντίγραφα ασφαλείας. 

Δεύτερο Στάδιο: Δημιουργία Περιεχομένου

Συγγραφή Άρθρων βελτιστοποιημένων κατά SEO και βάσει της ολοκληρωμένης στρατηγικής της επιχείρησης σας.

Επεξεργασία/Δημιουργία εικόνας.

Δημιουργία Βίντεο.

Διαχείριση Social Media.

Τρίτο Στάδιο: Προβολή και Διαφήμιση

Προμήθεια δημιουργίας και διαχείρισης Google Ads Facebook Instagram Campaigns

Δημιουργία Landing Page με φωτό, κείμενο, φόρμα επικοινωνίας.

Δημιουργία απαραίτητου Υλικού για τις καμπάνιες.

Αναφορές εργασιών, στατιστικών και αποτελεσμάτων, μία φορά τον μήνα.

Με το Digital Marketing θα δεις πιο γρήγορα αποτελέσματα από το παραδοσιακό μάρκετινγκ. Είναι πιο εύκολα μετρήσιμο και κάνουμε άμεσα αλλαγές βελτιστοποιώντας το.

Επίσης εξαρτάται η αποτελεσματικότητα του από την στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ που θα επιλέξεις.

Εστιάζοντας στην δημιουργία πρωτότυπού ποιοτικού  περιεχομένου στο διαδίκτυο SEO για να προσελκύσεις  νέους πελάτες τότες πιθανό είναι τα δεις αποτελέσματα μετά από έξι (6) μήνες. Επιλέγοντας πληρωμένες διαφημίσεις τα αποτελέσματα είναι  γρηγορά. 

Συστήνουμε και υποστηρίζουμε ότι για γρηγορότερα αποτελέσματα να εστιάσεις στο SEO, στις Πλατφόρμες Μηχανής Αναζήτησης και στις Πλατφόρμες των Social Media. Το μίγμα σταθερής και μακροπρόθεσμής επιτυχίας στην προσέλκυση παλαιών και νέων πελατών στην επιχείρηση σας. 

Το Digital Marketing λειτουργεί για οποιαδήποτε επιχείρηση, των υπηρεσιών, της χονδρικής και της Λιανικής.

Το Digital Marketing στοχεύει στον εντοπισμό των αναγκών του κοινού και στην δημιουργία πρωτότυπού ψηφιακού περιεχομένου.

Όλες οι επιχειρήσεις πρέπει να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν μια στρατηγική Digital Marketing. 

Το κόστος το καθορίζεις εσύ, ανάλογα με το μέγεθος του κοινού που θέλεις να προσεγγίσεις και την πλατφόρμα που θα επιλέξεις να διαφημιστείς.

Η μέθοδος μας δεν έχει ρίσκο. Αρχίζουμε συνετά και ανεβαίνουμε σταδιακά. Καθορίζουμε μαζί σας την διαδικασία ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας. Aναλύουμε περισσότερο τα αρχικά στάδια της συνεργασίας μας, η μεθοδολογία μας δεν έχει κανένα ρίσκο για την επιχείρηση σας, παρά μόνο μεγαλύτερα οφέλη. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας μπορεί να να αυξήσετε το κόστος της διαφήμισης στοχεύοντας σε περισσότερα κέρδη.

Δημιουργούμε ένα μίγμα διαφήμισης που είναι επιβεβαιωμένα κερδοφόρο εκ του αποτελέσματος. 

Θα ζητήσετε από μόνοι σας να ανεβάσουμε το κοστολόγιο, διότι θα βλέπετε τα έσοδα και τα κέρδη να ανεβαίνουν, όσο ανεβαίνει το κόστος της διαφήμισης.

FAQ

Επικοινώνησε μαζί μας ...

Ζητήστε μας να σας κάνουμε κλήση.

Μιλήστε τηλεφωνικά με έναν από τους συμβούλους μας.

Υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email.

    Θα ήθελα να συζητήσουμε: