FAQ Frequently Asked Questions

FAQ Frequently Asked Questions

FAQ – Frequently Asked Questions. Χρηστικές Πληροφορίες για τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε υπό τύπον Ερωτήσεων-Απαντήσεων  ή αλλιώς “Συχνές Ερωτήσεις”. Το FAQ είναι τα αρχικά των λέξεων Frequently Asked Questions.

FAQ Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι ακριβώς το WEB DEVELOPMENT;

Τι ακριβώς είναι η ανάπτυξη Ιστού;
Η ανάπτυξη Ιστού είναι η εργασία που απαιτείται για την ανάπτυξη ενός ιστότοπου για το Διαδίκτυο (World Wide Web) ή ενός intranet (ένα ιδιωτικό δίκτυο). Το Web Develpment ή “ανάπτυξη Ιστού” αναφέρεται στην κατασκευή, δημιουργία και συντήρηση ιστοσελίδων. Η ανάπτυξη Ιστού περιλαμβάνει πολλούς τύπους δημιουργίας περιεχομένου Ιστού.  Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν τη χειροκίνητη κωδικοποίηση ιστοσελίδων σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, τη δημιουργία ιστότοπου σε ένα πρόγραμμα όπως το WORDPRESS και την ενημέρωση ενός ιστολογίου μέσω ενός ιστότοπου για ιστολόγια

 

FAQ

Γιατί να δημιουργήσω μια Ιστοσελίδα WebSite;

Η ιστοσελίδα είναι η βιτρίνα και ο καλύτερος τρόπος παρουσίασης σας στον κόσμο, 24 ώρες το 24ωρο όλο τον χρόνο . Χρειάζεται ένα όνομα (domain name) και φιλοξενία της ιστοσελίδας (web hosting) σας σε server. Επικοινωνήστε μαζί μας  χωρίς καμία χρέωση για να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

FAQ

Ποιο πακέτο φιλοξενίας χρειάζομαι;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή ελάτε από το γραφείο μας

Επικοινωνήστε μαζί μας ή ελάτε από το γραφείο μας να αναλύσουμε ποιο είναι το κατάλληλο πακέτο φιλοξενίας (web hosting) για τις ανάγκες σας. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες τις ιστοσελίδα σας, αν είναι στατική ή δυναμική ή e-shop.

Αν χρησιμοποιεί βάσεις δεδομένων και τι χώρο που θα καταλαμβάνει π.χ. μέγεθος και πλήθος φωτογραφιών – βίντεο και άλλο υλικό, θα καθοριστεί και το πιο οικονομικό πακέτο για την επιχείρηση σας.

Αν στο μέλλον υπάρξει η ανάγκη αύξησης του χώρου (hosting) ή κίνησης δεδομένων – traffic (bandwidth) στο site σας σε Mb, Gb μπορεί να αναβαθμιστεί σε άλλο πακέτο.

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας περιέχουν πίνακα ελέγχου CPanel για τη διαχείριση του site, domain και subdomain αντίστοιχα και παρέχουν υποστήριξη σε PHP και MySQL. Εγγυόμαστε την αξιοπιστία, την τεχνική υποστήριξη, την ποιότητα των υπηρεσιών μας την απρόσκοπτη λειτουργία της 99,9% uptime και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές φιλοξενίας (hosting).

FAQ

Γιατί να μας επιλέξετε για την σχεδίαση και την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας;

Είμαστε μια έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα στον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων, στο ηλεκτρονικό εμπόριο (eCommerce) και στο digital marketing.

Στοχεύουμε στην Ποιότητα, στην Ασφάλεια, στην Λειτουργικότητα και στην Τεχνική Υποστήριξη της κάθε Ιστοσελίδας που κατασκευάζουμε.  Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες μοναδικές, πρωτότυπες, οικονομικές και άρτια κατασκευασμένες. Μαζί καθορίζουμε ακριβώς τον στόχο και τις ανάγκες που καλύπτει η ιστοσελίδα σας την επιχείρηση σας. Αναλύουμε τα δεδομένα και κάνουμε πράξει την επιθυμία σας. Χρησιμοποιούμε πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (π.χ. responsive ) στις υπηρεσίες σας.

Επενδύουμε στο e-business και προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες και εργασίες digital marketing σε ιδιώτες επαγγελματίες και επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου αλλά και να ενισχύσουν την digital παρουσία τους.

Στρατηγικός Σχεδιασμός! Αποτελεσματική Στόχευση! Συνεχής Παρακολούθηση!

Είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά… στις Πωλήσεις !!!

FAQ

Πόσο καιρό θα πάρει η κατασκευή του νέου μου WebSite;

Ακολουθούμε τα εξής στάδια:

1ο Στάδιο: Εκδήλωση ενδιαφέροντος και επικοινωνία μαζί μας. Αναζήτηση των αναγκών της επιχείρησης, τις επιθυμίες του επιχειρηματία ή και του επαγγελματία. Καταγράφουμε της επιλογές σας, τις σκέψεις και τις προτάσεις σας για την ανάγκη λειτουργίας της ιστοσελίδας. εξεύρεση της καλύτερης δυνατής επιλογής μεταξύ δικών μας προτάσεων και δικών σας σκέψεων, επιλογών.

2ο Στάδιο: Ανάλυση των επιλογών, των σκέψεων και των προτάσεων σας. Επεξεργασία και αποτύπωση τους μαζί με τις δικές μας αναλυτικές προτάσεις σε ένα προσχέδιο 1-2 εβδομάδες από τις αρχικές μας συνομιλίες. Εξέταση δυνατότητας τροποποίησης του σχεδιασμού πριν προχωρήσουμε στο τελικό στάδιο της κατασκευής του WebSite.

3ο Στάδιο:  Ολοκλήρωση του WebSite σας συνήθως από 20 ημέρες – 2μήνες (ανάλογα το περιεχόμενο της ιστοσελίδας)

FAQ

Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας μου, ποιο είναι το επόμενο στάδιο;

Όσο καλά και με όμορφο design έχει σχεδιαστεί μια ιστοσελίδα , θα πρέπει να γίνει γνωστή στους χρήστες του διαδικτύου και με την σειρά τους πρέπει να αλληλοεπιδράσουνε με αυτή. Αναζητούμε ο χρήστης να έχει μια ευχάριστη εμπειρία, ώστε, να ανταποκριθεί στις ενέργειες που του προτείνει η επιχείρηση μέσω της ιστοσελίδας της. Η προβολή και προώθηση του WebSite γίνετε με εργαλεία που μας προσφέρει το DIGITAL MARKETING. Για τον λόγο αυτό, πρέπει να προϋπολογιστεί και να επενδυθεί ένα ποσό. Πρέπει να γνωρίζεται ότι μεγάλες και πασίγνωστες εταιρίες, οργανισμοί, ομάδες, κοινότητες επενδύουν μεγάλα ποσά για την ψηφιακή διαφήμιση τους , στοχεύοντας, διεισδύοντας στους χρήστες του διαδικτύου. Σε παλαιούς και νέους πελάτες τους.

FAQ

Έχω ήδη ιστοσελίδα, τι πρέπει να κάνω για την προβολή και προώθηση της;

Digital Marketing

Αναλαμβάνουμε την πλήρη και οργανωμένη καμπάνια της, εστιασμένη σε στρατηγικά σχεδιασμένα σημεία, εργαλεία και στόχους. Η ψηφιακή διαφήμιση και η προώθηση είναι μια σημαντική μορφή επένδυσης στην αποτελεσματικότητα, του σκοπού της ιστοσελίδας. Ανάλογα με τον κλάδο, το αντικείμενο και την κατηγορία της, διαμορφώνεται αντίστοιχα και η μορφή της καμπάνιας και η συχνότητα της. Π.χ. προσέγγιση χρηστών- πελατών μέσα από social media – κοινωνικά δίκτυα, κανάλια, ομάδες, καταλόγους επιχειρηματικούς – επαγγελματικούς, διαγωνισμούς, νέα, newsletters κ.α. Η διαδικασία της ψηφιακής διαφήμισης γίνεται μηνιαία βάση, για συγκεκριμένο διάστημα. Μελετάμε  τους ανταγωνιστές σας και τις δράσεις τους. Την τοποθέτηση τους στην διαδικτυακή αγορά. Αφού συλλέξουμε τα στοιχεία που μας είναι απαραίτητα δημιουργούμε στρατηγικές μάρκετινγκ.  Προτείνουμε πακέτο διαφήμισης αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της ιστοσελίδας της επιχείρησης. Στόχος μας είναι να φέρουμε αύξηση πελατών και πωλήσεων, το αποτέλεσμα της επιθυμίας σας. Το κόστος επένδυσης στα πακέτα διαφήμισης και προώθησης της ιστοσελίδας σας, είναι ανάλογο από με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας να βρούμε ποιο πακέτο διαφήμισης είναι αυτό που καλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες της δική σας επιχείρησης.

FAQ – Frequently Asked Questions.

Τι πρέπει να κάνω για μια διαφημιστική καμπάνια; Θέλω να αυξήσω την επισκεψιμότητα του WebSite μου και να βελτιώσω τη θέση μου στις μηχανές αναζήτησης;

Digital Marketing

Επικοινωνήστε μαζί μας να βρούμε ποιο πακέτο διαφήμισης είναι αυτό που καλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες της δική σας επιχείρησης.

Αναθέστε το έργο σε εμάς και σε λίγο χρόνος θα έχετε τα αποτελέσματα του.

Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους για να επιτύχουμε την κατακόρυφη άνοδο της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας και την βελτίωση της στις μηχανές αναζήτησης ως και την πρώτη θέση σε αυτές και τη διατήρηση της. Χρησιμοποιούμε τα εργαλεία που μας προσφέρει τόσο η  display στοχευμένη διαφήμιση όσο και η  programmatic ψηφιακή διαφήμιση αυτοματοποιημένη αγορά διαφημίσεων.

Εγγυόμαστε την επιτυχημένη της πορεία.

 

FAQ – Frequently Asked Questions.

Η επιχείρηση μου είναι εκτός Αθηνών, μπορούμε να συνεργαστούμε και πως;

ΝΑΙ η γεωγραφική απόσταση δεν είναι εμπόδιο στη παροχή των υπηρεσιών μας

Μπορούμε να συνεργαστούμε από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Eκδηλώστε ενδιαφέρον και άμεσα θα επικοινωνήσει το αρμόδιο τμήμα μάρκετινγκ και πωλήσεων μαζί σας. Μόλις ετοιμάσετε το υλικό (κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο) και να μας το αποστείλετε μέσω e-mail, ταχυδρομικά, courier κλπ.

 

FAQ – Frequently Asked Questions.

Έχετε υπηρεσίες που θέλω για τη νέα εταιρική ταυτότητα μου (λογότυπο, κάρτες, μακέτα, αφίσες, flyers, banners, animation, print design και γραφικά);

ΝΑΙ προσφέρουμε τις υπηρεσίες που αναζητάτε

Αναλαμβάνουμε την μοναδική και ξεχωριστή σχεδίαση των γραφικών σας (graphic design), του λογότυπου σας (logo), της επαγγελματικής σας κάρτας (prof. card) , της μακέτας σας (mock-up), της αφίσας σας, του πόστερ σας (poster), του φλάϊερ σας (flyer). 

Οι έμπειροι σχεδιαστές μας web desinger δημιουργούν σχεδιάζοντας τα ψηφιακά προϊόντα που θέλετε και παραδίδονται σε ηλεκτρονική μορφή σε σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, έτοιμα για να εκτυπωθούν (print design).

Αναλαμβάνουμε διαφημιστικά βίντεο – video clip – spots, για την διαδικτυακή σας καμπάνια, καθώς και banners και διαφόρων ειδών animation για την ιστοσελίδα σας.

 

FAQ – Frequently Asked Questions.

Μετά τη συνεργασία μας, μπορώ να έχω την τεχνική υποστήριξη σας και την συντήρηση του WebSite μου;

ΝΑΙ προσφέρουμε τις υπηρεσίες που αναζητάτε

Έπειτα από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας, αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη την αναβάθμιση και συντήρηση της ιστοσελίδας, WebSite σας.

Παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης. Βοηθάμε στην επίλυση των προβλημάτων της ιστοσελίδας σας, προτείνουμε λύσεις, νέες δυνατότητες και αναβαθμίσεις. Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, αναλαμβάνοντας από απλές ενημερώσεις στατικού υλικού μέχρι την επίλυση προβλημάτων.

Το σωστό μείγμα υπηρεσιών κατασκευής, συντήρησης, τεχνικής υποστήριξης και προώθησης της ιστοσελίδας δίνουν λύσεις. Πετυχαίνουν τους στόχους της επιχείρησης και έχουν την μέγιστη δυνατή απόδοση ανάλογο με το ποσό που θα επενδυθεί.

FAQ – Frequently Asked Questions.

WebSite

Γιατί να κατασκευάσω Ιστοσελίδα WebSite;

Η ιστοσελίδα είναι η βιτρίνα του επαγγελματία και της επιχείρησης.

Κατασκευάζοντας μια ιστοσελίδα, η επιχείρηση σας έχει τοποθετείτε στον ανταγωνισμό  στη μεγάλη αγορά του διαδικτύου.

Οι πελάτες εμπιστεύονται επιχειρήσεις που έχουν διαδικτυακή παρουσία. Εκατομμύρια χρήστες του internet κάθε λεπτό, αναζητούν μια υπηρεσία ή ένα προϊόν στο διαδίκτυο.

Παρέχετε στους πελάτες σας περιγραφή των προϊόντων σας και υπηρεσιών που προσφέρετε, φωτογραφίες, φυλλάδια, video και ότι άλλο είναι χρήσιμο γι’ αυτούς.

Αγοράζοντας τα δικά σας προϊόντα και τις δικές σας υπηρεσίες στο διαδίκτυο αυξάνεται τις πωλήσεις και τα κέρδη σας.

Με την κατασκευή ιστοσελίδας (website) έχετε τη μόνιμη προβολή, τη μόνιμη διαφήμιση της εταιρείας σας στον χώρο του internet. Είναι ο καλύτερος τρόπος παρουσίασης σας στον κόσμο, 24 ώρες το 24ωρο όλο τον χρόνο.

Με την κατασκευή ιστοσελίδας (website) σας βρίσκουν όλοι οι χρήστες γρήγορα και εύκολα. Όπου κι αν είναι το φυσικό σας κατάστημα, η επιχείρησή σας, η εταιρεία σας, γεωγραφικά δεν έχει πια σημασία.

Καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους συνεργάτες σας.

FAQ

Τι υπηρεσίες προσφέρουμε για τη κατασκευή της ιστοσελίδας σας;

Σύγχρονη, Responsive και Ασφαλή Ιστοσελίδα με Χαμηλό Κόστος

Κατασκευάζουμε σύγχρονες δυναμικές ιστοσελίδες με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου CMS.

Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σου, κατοχυρώνουμε το domain, δημιουργούμε τα emails σου, παρέχουμε εκπαίδευση και αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξή της.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που είναι SEO Friendly και πληρούν τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές για να σε βρίσκουν εύκολα οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google.

Η responsive κατασκευή ενός website εξασφαλίζει ότι το site σου εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές.

Παρέχουμε αξιόπιστο Hosting/Φιλοξενία σε νέους servers με αυξημένα επίπεδα ασφαλείας και ταχύτητας. Πραγματοποιούμε τακτικές αναβαθμίσεις για την αποφυγή κενών σε θέματα ασφαλείας.

FAQ

Ποια η μεθοδολογία μας, στην κατασκευή ιστοσελίδων;

Μεθοδολογία κατασκευής ιστοσελίδων

Ανάλυση αναγκών, καθορισμός στόχων

Ανάλυση ανταγωνισμού (δυνατά, αδύνατα σημεία)

Ανάπτυξη στρατηγικής (πώς θα πετύχουμε τους στόχους μας)

Γραφιστικός σχεδιασμός άψογος (ευχρηστία, λειτουργικότητα)

Αρχιτεκτονική κατασκευή ιστοσελίδας. Ποια πληροφορία μπαίνει σε κάθε σελίδα και σε ποιο σημείο της. Πως οδηγούμε τον επισκέπτη από την είσοδό του μέχρι την μετατροπή του σε πελάτη στο καλάθι αγοράς.

Προώθηση και προβολή στις μηχανές αναζήτησης και SEO, πληρωμένες καταχωρήσεις PPC, e-mail marketing, Social media κ.α.

Μέτρηση αποτελεσματικότητας. Προσδιορίζουμε τους στόχους και βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα ανάλογα με τα αποτελέσματα της μέτρησης.

FAQ

Ποιοι είναι οι κανόνες κατασκευής Ιστοσελίδας που εφαρμόζουμε;

Κανόνες κατασκευής ιστοσελίδων

 • Ευχρηστία, λειτουργικότητα και φιλικότητα προς τον χρήστη.
 • Ο κώδικας HTML να ακολουθεί τα πρότυπα W3C και να λειτουργεί σωστά στους κυριότερους περιηγητές.
 • Πρωτότυπό κείμενο, περιεχόμενο και ύφος των κειμένων σύμφωνα με τους στόχους και τον σκοπό της ιστοσελίδας
 • Εξαιρετική περιήγηση
 • Ταχύτητα ανοίγματος στους  Browser, μικροί χρόνοι απόκρισης.
 • Η ιστοσελίδα να πείθει δημιουργώντας στο χρήστη το αίσθημα της αξιοπιστίας και φερεγγυότητας.
 • Πολύ καλή κατάταξη στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

FAQ Frequently Asked Questions

Γιατί η σωστή κατασκευή WebSite είναι τόσο σημαντική;

Γιατί η σωστή κατασκευή WebSite είναι τόσο σημαντική;

Η σωστή κατασκευή ιστοσελίδων είναι η πιο σημαντική επένδυση για την επιχείρηση και τον επαγγελματία. Είναι η βιτρίνα της online επιχείρησής σας. Είναι η ηλεκτρονική πύλη της επιχείρησης, την οποία, την επισκέπτονται το κοινό-χρήστες του διαδικτύου και αλληλοεπιδρούν μαζί της με ενέργειες που οδηγούν μέχρι την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών. Η κατασκευή από την αρχή της, πρέπει να χτιστεί προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησης και τις επιθυμίες του επαγγελματία. Όταν υπάρχουν λάθη, τότες, για να τα διορθώσετε τα λάθη ίσως πρέπει να ξανά  φτιάξετε μια νέα ιστοσελίδα από την αρχή. Αυτό οδηγεί σε επιπλέον έξοδα της επιχείρησης και χάσιμό πολύτιμου χρόνου.

FAQ Frequently Asked Questions

eShop

Γιατί να κατασκευάσω Ιστοσελίδα eShop;

Η επιχείρηση και ο επαγγελματίας, πρέπει να γνωρίζει ότι η πώληση σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα απευθύνεται σε όλο τον κόσμο. Το ηλεκτρονικό εμπόριο δε γνωρίζει γεωγραφικά όρια, είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο.

Η δυνατότητα αύξησης των πωλήσεων μπορεί να μην έχει όρια.

Η κατασκευή και λειτουργία ενός eShop είναι πιο οικονομική από τη διατήρηση ενός φυσικού καταστήματος.

Κατασκευάζοντας ένα eShop, η επιχείρηση σας έχει τοποθετείτε στον ανταγωνισμό  στη μεγάλη αγορά του διαδικτύου

Οι δαπάνες για ενοίκια ή για αγορά κάποιου χώρου για να στήσετε την επιχείρησή σας είναι σημαντικά μικρότερες σε σχέση με κάποιο φυσικό κατάστημα.

Είναι συνεπής στις συναλλαγές του με τους πελάτες σας και τους δίνει αίσθημα ασφαλείας στις συναλλαγές τους. Οι αγορές προστατεύονται από πρωτόκολλα ασφαλείας σε συνδυασμό με το ασφαλές περιβάλλον που εξασφαλίζεται από τις τράπεζες.

Το eShop, σας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσετε το προϊόν σας με όλα τα εργαλεία που διατίθενται στο διαδίκτυο. Όπως φωτογραφίες, βίντεο, αναλυτικές περιγραφές και χαρακτηριστικά, σταθερά ή banner κίνησης.

Έχετε μετρήσιμα στοιχεία, στατιστικά, για τις πωλήσεις σας, τους πελάτες σας και για κάθε προϊόν ξεχωριστά.

Ελέγχετε την αποτελεσματικότητα, έχοντας μια πλήρη εικόνα για την απόδοση του ηλεκτρονικού καταστήματός σας.  Βελτιστοποιείτε τις κινήσεις εφαρμόζοντας τη στρατηγική προώθησης που ταιριάζει στην επιχείρησής σας.

Η διαφήμιση στο διαδίκτυο είναι πιο οικονομική από το να έχετε πολλούς πωλητές και να γυρνάνε σε όλη την Ελλάδα έχοντας στο κεφάλι σας έξοδα μετακίνησης, αυτοκίνητα, βενζίνες, ασφάλειες, ατυχήματα κλπ.

FAQ

Τι υπηρεσίες προσφέρουμε για τη κατασκευή του eShop σας

Δημιουργία και συντήρηση ενός καταστήματος Ηλεκτρονικού εμπορίου (eCommerce – Eshop)

Βασικά Χαρακτηριστικά Κατασκευής Σελίδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου

 • Design
 • Δυνατότητες Πληρωμών
 • Καταχώριση των προϊόντων
 • Εργαλεία Προώθησης
 • SEO optimized
 • Responsive Design
 • Εύκολο & Γρήγορο Checkout
 • Διασύνδεση με ERP
 • Ανάπτυξη χωρίς περιορισμούς
 • Διασύνδεση με Courier
 • Ασφάλεια & υποστήριξη – συντήρηση

FAQ

Ποια είναι τα βασικά οφέλη κατασκευής eShop;

Βασικά οφέλη κατασκευής eShop 

Βασικά οφέλη από την κατασκευή eShop και της ενεργοποίησης της επιχείρησης στο eCommerce  ηλεκτρονικό εμπόριο:

Ευρεία γεωγραφική κάλυψη, το eShop δεν έχει σύνορα. Οι επιχειρήσεις απευθύνονται σε πελάτες που βρίσκονται παντού.

Ελαχιστοποίηση της προμηθευτικής αλυσίδας. Ο προμηθευτής μπορεί να απευθυνθεί απευθείας στον πελάτη αποφεύγοντας την ανάμειξη ενδιάμεσων.

Μείωση λειτουργικού κόστους. Εξυπηρέτηση πελατών με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Εργαλείο μάρκετινγκ για την επιχείρηση. Στατιστικά στοιχεία αγορών, πρόσβασης επισκεπτών, πωλήσεων, προσφορών κ.ά.

Εύκολη και άμεση ενημέρωση πελατών για νέα προϊόντα, προσφορές, εκπτώσεις, δώρα κ.ά.

FAQ

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της κατασκευής eShop;

Βασικά χαρακτηριστικά κατασκευής eShop 

Τα βασικά χαρακτηριστικά για την επιτυχία στην κατασκευή του eShop είναι:

Δημιουργικός, εικαστικός σχεδιασμός

Εύκολη πλοήγηση, σωστή οργάνωση των περιεχομένων

Ασφάλεια και πιστοποίηση για τις OnLine συναλλαγές

Συνεχής ενημέρωση, η ιστοσελίδα πρέπει να είναι πάντοτε ενημερωμένη

Διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό σας προωθώντας τον επισκέπτη της ιστοσελίδας στο καλάθι αγοράς. Μετατρέποντας σε πελάτη σας

FAQ

Ποια είναι τα βασικά βήματα κατασκευής του eShop;

Βασικά βήματα κατασκευής eShop 

Ποια τα βήματα που ακολουθούμε για την κατασκευή του eShop;

Πρωτότυπος γραφιστικός σχεδιασμός

Πρωτότυπο ποστ περιεχομένου

Προώθηση για προσέλκυση στοχευμένου κοινού

Προβολή του προϊόν, της χρήσης, της αγοράς

Ανάπτυξη σχέσης του brand με τους πελάτες

FAQ

Digital Marketng

Τι είναι το digital marketing ;

Το Digital Marketing είναι το ψηφιακό εργαλείο μέσω της επιστήμης του μάρκετινγκ, που μπορεί να βοηθήσει μια επιχείρηση στην αύξηση των πελατών και την κερδοφορία της.

Το digital marketing περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες:

 • Seo marketing (search engine optimization)
 • Social media marketing
 • Paid advertisements
 • Content marketing
 • Inbound marketing
 • Email marketing
 • 360 marketing

Όλες αυτές οι κατηγορίες μαζί αποτελούν το digital marketing.

FAQ

Τι είναι το digital marketing strategy ;

Με τον όρο Digital Marketing Strategy, εννοούμε το σύνολο των διαδικτυακών ενεργειών που κάνουμε για να προωθήσουμε τις πωλήσεις μιας επιχείρησης μέσα από το internet.

FAQ

Tι είναι το seo marketing (SEM);

Το Seo Marketing ή αλλιώς search engine optimization marketing (SEM), είναι το σύνολο των ενεργειών που κάνουμε με στόχο την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας ή του eshop μας σε τέτοιο βαθμό που να έχει πολύ υψηλή κατάταξη στην Google.

FAQ

Πως λειτουργεί το seo marketing (SEM);

Μια ιστοσελίδα έχει δύο μέρη. Το off page seo είναι αυτό που βλέπουμε εμείς. Ασχολούμαστε και προσαρμόζουμε τις εικόνες, τα χρώματα, τα κείμενα, κ.λπ..

Το on page seo είναι αυτό που βλέπει και ασχολείται η Google.

OFFPAGE SEO:

Κινήσεις που φέρνουν traffic, επισκεψιμότητα στον ιστότοπό μας.

Αυτές οι κινήσεις είναι:

 • Όλα τα link από άλλες ιστοσελίδες κ.λπ. που γίνονται προς την δική μας
 • Όλα τα άρθρα μας που φιλοξενούνται σε άλλα blog κ.λπ.
 • Όλες οι δημόσιες θετικές κριτικές των πελατών μας προς εμάς
 • Η επισκεψιμότητα που δέχεται ο ιστότοπος μας μέσα από τα social media.

Το onpage και offpage seo είναι η σημαντικότερη ενότητα του digital marketing που είναι το SEO. Καθορίζει σε ποια θέση θα εμφανίζεται η ιστοσελίδα μας, πόση επισκεψιμότητα θα έχει, και άρα πόσα κέρδη η επιχείρηση. 

Onpage seo:

Η Google όταν αναγνωρίζει ένα website κάθε φορά που γίνεται μια αναζήτηση, σκανάρει την ιστοσελίδα με κάθε λεπτομέρεια. Η Google ανάλογα με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας το ευρετηριάζει στα αρχεία της. Ο αλγόριθμός της αποφασίζει αν είναι σχετική με την αναζήτηση και σε ποια θέση να την κατατάξει.

FAQ

Τι είναι το PPC (pay per click);

Τι είναι το PPC;

Το PPC (pay per click) είναι προώθηση ιστοσελίδων με διαφήμιση στο Internet. Διαφημιστικές καμπάνιες Google Adwords. Στοχευμένες διαφημίσεις με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά για να εμφανιστεί η διαφήμισή στις sponsored θέσεις της μηχανής αναζήτησης (top θέσεις). Οι νέοι δυνητικοί πελάτες, χρήστες του διαδικτύου, κλικάρουν σε αυτές και οδηγούνται στην ιστοσελίδα των επιχειρήσεων. Οι επιχειρήσεις χρεώνονται μόνο όταν κάποιος κλικάρει πάνω στην διαφήμιση στη Google και για αυτό το λόγο ονομάζεται PPC (pay per click). είναι προώθηση ιστοσελίδων με διαφήμιση στο Internet.

FAQ

Τι είναι το PPC (pay per click) είναι σημαντικό;

Γιατί το PPC είναι τόσο σημαντικό;

Το PPC, ή και paid search, έχει άμεσα αποτελέσματα, επειδή είναι 100% στοχευμένη διαφήμιση. Έχει  άμεσε πωλήσεις, το μεγαλύτερο ποσοστό conversion σε σύγκριση με οποιεσδήποτε άλλες διαφημίσεις.

Το PPC είναι τόσο σημαντικό γιατί έχει την δυνατότητα να ανεβάσει μια ιστοσελίδα στην πρώτη θέση της Google από την πρώτη κιόλας ημέρα. Αυτό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος (pay per click).

FAQ

Υπηρεσίες PPC;

FAQ Frequently Asked Questions

Τι είναι το email marketing και τα newsletters;

FAQ Frequently Asked Questions

SEO (Search Engine Optimization)

Τι είναι το SEO (Search Engine Optimization);

SEO Search Engine Optimization

Ο όρος SEO, είναι τα αρχικά των λέξεων Search Engine Optimization.  Είναι η Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων στις Μηχανές Αναζήτησης.

Η Βελτιστοποίηση SEO είναι µία διαδικασία που πραγματοποιείται τόσο στον κώδικα της ιστοσελίδας, όσο και έξω από αυτήν. Στόχος της είναι να την εμφανίζει όσο το δυνατόν σε υψηλότερη θέση στη λίστα των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης του Διαδικτύου, και κυρίως της Google.

Ορισμένοι μέθοδοι SEO, όπως είναι οι λέξεις – φράσεις που χρησιμοποιούμε στην ιστοσελίδα, ο τρόπος που άλλοι ιστότοποι συνδέονται με τον δικό σας, οι τίτλοι και η περιγραφή κ.ά.

Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης  προσφέρουν μέσα από τον ιστότοπό σας περισσότερες και καλύτερες πληροφορίες σε αυτούς που τον επισκέπτονται.

FAQ

Τι κερδίζετε με το SEO;

Με το SEO καταφέρνουμε να ανεβάσουμε ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης το WebSite ή και το eShop σας στα οργανικά (μη πληρωμένα) των μηχανών αναζήτησης.

Πλεονεκτήματα τις Ιστοσελίδας μας με τα SEO

 • 70-80% των χρηστών δεν πατάνε τις διαφημίσεις AdWords
 • έως 300% περισσότερο traffic από Google σε σχέση με Social Media
 • 14,6% ποσοστό μετατροπής από SEO, σε αντίθεση με offline μεθόδους που είναι στο 1.7%
 • 60% των clicks πάνε στα πρώτα 3 οργανικά αποτελέσματα

Τι κερδίζετε με το SEO;

 • Υψηλές κατατάξεις στο Google
 • Μεγαλύτερη οργανική επισκεψιμότητα
 • Περισσότερους υποψήφιους Πελάτες
 • Περισσότερες Πωλήσεις
 • Ενίσχυση του Brand
 • Απόκτηση πελατών που αποφεύγουν τις διαφημίσεις ή έχουν ad blockers
 • Μείωση εξάρτησης από το Google Ads
 • Υψηλή επιστροφή στην επένδυση

FAQ

Είναι τόσο σημαντικό το SEO;

Γιατί χρειάζεται η ιστοσελίδα μου τη μέθοδο SEO

Το Search Engines Optimization (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης) αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία ανάπτυξης της επιχείρησης μέσω του Διαδικτύου, δημιουργώντας σημαντικά πλεονεκτήματα:

Συνεχή ροή επισκεπτών στην ιστοσελίδα. Οι επισκέπτες ενδιαφέρονται άμεσα για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση. Αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες της αλληλοεπίδρασης των χρηστών πελατών προς .

Σημαντική αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα της επιχείρησης ανεβάζοντας την αναγνωρισιμότητας του brand της επιχείρησης (ενδυνάμωση ονόματος στην αγορά).

Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε σχέση με άλλες μορφές OnLine διαφήμισης (π.χ. banner campaigns, ppc advertising). Τα φυσικά οργανικά αποτελέσματα θεωρούνται πιο αξιόπιστα από τους χρήστες.

Γρήγορη επιστροφή της επένδυσης (ROI).

Εμφανίζεστε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.

Μείωση του κόστους προσέλκυσης νέων πελατών σε σχέση με κάθε άλλη ενέργεια e-marketing.

Μακροχρόνια αποτελέσματα.

FAQ

Πως προκύπτει κέρδος στην επιχείρηση μου από το SEO;

Η μέθοδος SEO

Ο στόχος, υψηλών θέσεων σε μία μηχανή αναζήτησης δεν είναι πάντα εύκολη, σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι καθόλου εφικτή. Εκατομμύρια ιστοσελίδες ανταγωνίζονται έχοντας τον ίδιο στόχο, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ανταγωνιστικές φράσεις – κλειδιά. Η ορθή και συνεχής εφαρμογή των μεθόδων, της τεχνικής Search Engine Optimization διασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή πιθανότητα επιτυχίας.

Το 50%-60% κάνουν κλικ στις πρώτες τρεις επιλογές των μηχανών αναζήτησης (π.χ. Google).

Το 3% – 5% ψωνίζουν από τις ιστοσελίδες προϊόντα ή υπηρεσίες.

Σε χρονικό διάστημα ενός μηνός οι συνολικές αναζητήσεις που έχουν γίνει είναι 10.000, αυτό σημαίνει πως θα επισκεφθούν το website μας από 5.000 έως 6.000 επισκέπτες.

Μετατρέπονται σε πελάτες ποσοστό από 120 – 150 (3%), ή 250 – 300 (5%).

Με μέσο κέρδος ανά πελάτη 50€ έχουμε κέρδος / μήνα 6.000 € (min) και 15.000 € (max).

Επικοινώνησε μαζί μας …

FAQ

Social Media

Τι είναι τα Social media;

Social Media

Τα Social media είναι η κοινωνική αλληλεπίδραση  μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου. Περιλαμβάνουν διάφορες δραστηριότητες που ενσωματώνουν τεχνολογία, δημιουργία άρθρων, εικόνων, video και ήχου, προβολή και παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών μια επιχείρησης κ.α..

FAQ

Είναι τόσο σημαντικά τα Social media;

Social Media

Τα 2/3 του OnLine ενεργού πληθυσμού χρησιμοποιεί και αλληλοεπιδρά στα Social Media. Οι επισκέψεις των χρηστών σε Social πλατφόρμες είναι η 4η πιο δημοφιλής OnLine δραστηριότητα. Οι επιχειρήσεις μέσα από τα Social media επιδιώκουν να αναπτύσσουν ένα ιδιαίτερο δεσμό με τους χρήστες – καταναλωτές. Στόχος τους είναι, η διαφήμιση, οι πωλήσεις, οι δημόσιες σχέσεις, η προώθηση του branding, η εξυπηρέτηση πελατών κ.α..

Οφέλη από τη δημιουργία μιας ομάδας fans base για μια επιχείρηση

Το 50% των μικρών επιχειρήσεων δηλώνουν ότι απέκτησαν νέους πελάτες μέσα από τα Social media.

Το 64% των χρηστών του Twitter και το 51% των χρηστών του facebook δηλώνει ότι είναι πιο πιθανό να αγοράσουν από μια εταιρία την οποία κάνουν follow.

Το 81% των facebook fans δηλώνει ότι έχουν δημιουργήσει μια συναισθηματική σχέση με μια συγκεκριμένη μάρκα, με το 87% αυτών να είναι ικανοποιημένοι έναντι του 49% των non-fans.

Το 38% δηλώνει ότι επιθυμεί να γίνει fans ενός brand στο facebook, όταν διαπιστώσει ότι ένα μέλος της οικογένειάς του είναι fan, ενώ το 34% πράττει το ίδιο βλέποντας κάποιον γνωστό του που είναι fan.

FAQ

Τι επιτυγχάνει στην επιχείρηση η διαφήμιση στα Social Media;

Άμεση επικοινωνία με τους χρήστες του διαδικτύου που επισκέπτονται τα social media.

Προβολή σε πάνω από 5 εκατομμύρια χρήστες στην Ελλάδα!

Αποτελεσματική στόχευση κοινού, τοποθεσίας, ενδιαφερόντων, ηλικίας, φύλλου κ.α.

Διαχείριση αύξησης της φήμης του Brand της επιχείρησης.

Λήψη πληροφοριών για τις επιθυμίες και τις ανάγκες του κοινού.

Διαχείριση παλαιών πελατών και διερεύνηση του πελατολογίου με Νέους Πελάτες.

Τα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία από τα  social media παρέχουν δημιουργούμε βελτιστοποιημένες διαφημιστικές καμπάνιες.

Χαμηλό κόστος διαφήμισης.

Άμεσες ή έμμεσες πωλήσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης

FAQ

Τι μπορούμε να κάνουμε για τον επαγγελματία και την επιχείρηση;

Διαφήμιση & Προώθηση

Σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και διαχειριζόμαστε την διαφήμιση σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Δημιουργούμε επιτυχημένες καμπάνιες, αποτελεσματικές για την προβολή και προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών που προφέρει η επιχείρηση σας.

Δημιουργούμε νέους χρήστες και ομάδες

Brand Monitoring

Βελτιώνουμε την παρουσία σας στα Social Media , δημιουργούμε το image που θα βλέπουν οι χρήστες.

Διαγωνισμοί

Στοχευμένοι διαγωνισμοί για αύξηση της επισκεψιμότητας σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Διαχείριση Social Media

Δημιουργία περιεχομένου και διαχείριση των Social Media για την άμεση ενημέρωση του κοινού σας.

FAQ

Πως γίνεται η διαχείριση Social Media

Social Media Manager – Διαχείριση Social Media

Κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες. Αυτός είναι ο λόγος με τον οποίο συνεργαζόμαστε με τον επιχειρηματία ή με τον επαγγελματία μοναδικά. Προσαρμόζουμε το κατάλληλο Social Media Strategy με βάση το Brand, τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες που προσφέρει, τους στόχους και τον ανταγωνισμό.

Έχουμε τις γνώσεις και εφαρμόζουμε Social Media Strategy η οποίο φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο.

Βασικές ενέργειες για την διαχείριση των social media.

 • Διαχείριση και Δημιουργία περιεχομένου (φωτογραφίες, βίντεο, links, slideshows κλπ.)
 • Σταδιακή Αύξηση των Fans.
 • Προώθηση της σελίδας σε άλλες μεγάλες σελίδες στο Facebook όπου έχουμε πρόσβαση.
 • Social Media Marketing – Διαφήμιση στο Facebook & Instagram με επαγγελματικά Facebook Ads & Instagram Ads. Διαφήμιση στο Twiteer & με επαγγελματικά Twitter Ads.
 • Προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών – Αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.
 • Εξυπηρέτηση πελατών – Απάντηση σε μηνύματα και σχόλια.
 • Παράδοση αναλυτικής αναφοράς για όλες τις ενέργειες και τα αποτελέσματά τους (reporting).

Aναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση social media της επιχείρησής σας και εγγυόμαστε μια σταθερή και ανοδική πορεία  και σταδιακή αύξηση των fans. Προώθηση και προβολή των υπηρεσιών και των προϊόντων της επιχείρησης καθώς και αύξηση των πωλήσεων.

Αναλαμβάνουμε διαχείριση Facebook, Twitter, Instagram, Google+, Youtube και άλλα καθώς και social media marketing όπως facebook marketing και advertising με την δημιουργία επαγγελματικής καμπάνιας και facebook ads με το χαμηλότερο CPC (cost per click) στην Ελλάδα.

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την διαχείριση social media καθώς και την δημιουργία του περιεχομένου. Προβάλουμε το όραμα της επιχείρησής και προωθούμε το brand της στους πιθανούς μελλοντικούς πελάτες, δίνοντας έμφαση στην επίτευξη των στόχων.

FAQ

Copywriting

Τι είναι tο copywriting ή κειμενογράφηση;

Copywriting ή Κειμενογράφηση

Το copywriting ή κειμενογράφηση είναι η καρδιά ενός website ή eShop.Η κειμενογράφηση ή κειμενογραφία είναι η τέχνη της δημιουργίας κειμένων.

Οι λέξεις-κλειδιά (Keywords) & φράσεις-κλειδιά (Keyword Phrases) που διαμορφώνουν τις έννοιες ένα ποστ, πρέπει να είναι ενδιαφέρον, να μη ξεχνιέται αμέσως, να τραβάει την προσοχή και διασκεδάζει .

Ένα μοναδικό & αυθεντικό περιεχόμενο (Originality) δίνουν προστιθέμενη διαδικτυακή αξία στην ιστοσελίδα!

Με το copywriting δημιουργείται η σωστή, πειστική απόδοση της πληροφορίας-περιγραφής των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Του εταιρικού σας προφίλ και των ανταγωνιστικών σας πλεονεκτημάτων, καθιερώνοντας ένα μοναδικό Brand Style που θα συνδέσει το προϊόν ή την υπηρεσία σας με τους χρήστες σας (Engagement)

FAQ

Πως επιδρά το copywriting στις μηχανές αναζήτησης;

Το copywriting στις μηχανές αναζήτησης

Τα κείμενα επιδρούν καθοριστικά στην ποιότητα του περιεχομένου (Quality Content) της ιστοσελίδας, σε σχέση με τις απαιτήσεις των μηχανών αναζήτησης (Search Engine Credentials). Τα δεδομένα από τις αναζητήσεις των χρηστών (Search Terms) και τον ανταγωνισμό, με αποτέλεσμα το περιεχόμενό να βρεθεί ανάμεσα στις κορυφαίες προτεινόμενες επιλογές των μηχανών αναζήτησης προς τους χρήστες.

FAQ

Το copywriting αυξάνει το traffic της ιστοσελίδα σας;

Το copywriting αυξάνει το traffic

Το copywriting αυξάνει το traffic της ιστοσελίδα σας και τα οργανικά αποτελέσματα στις μηχανές αναζητήσεις. Με αποτέλεσμα να μπορείτε σταδιακά να προσαρμόσετε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας στις digital καμπάνιες που προγραμματίζεται. Προσελκύοντας επισκέπτες μέσα από το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αποφεύγεται να επενδύεται συνεχώς σε digital καμπάνιες, παρά μόνο όταν θέλετε να στοχεύσετε κάτι συγκεκριμένο.

FAQ

Το copywriting ενισχύει τις digital καμπάνιες σε Social Media και Google Ads;

Το copywriting στις digital καμπάνιες

Το copywriting ενισχύει τις digital καμπάνιες σε Social Media και Google Ads δημιουργώντας μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας τους. Τα πρωτότυπα και εύστοχα κείμενα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε κάθε διαφημιστική καμπάνια σε συνδυασμό με το SEO της σελίδας. Με την μέθοδο αυτή  προωθείτε μέσα από την ιστοσελίδα σας, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη αξιοποίηση του διαθέσιμου ποσού της επένδυσης σας.

 

FAQ Frequently Asked Questions

Πόσο κοστίζει το copywriting;

Κόστος copywriting

Το κόστος του Copywriting εξαρτάται από τον ανταγωνισμό στον τομέα που δραστηριοποιείται η επιχείρηση. Το είδος κειμενογραφίας που θα χρειαστεί, τους στόχους, την αναγνωρισιμότητα του brand και τα έσοδα της επιχείρησης.

FAQ

GDPR

Τι είναι το GDPR;

Το GDPR είναι το αρκτικόλεξο των λέξεων General Data Protection Regulation. Στα Ελληνικά ο ορισμός αυτός μεταφράζεται ως Γενικός κανονισμός προστασίας δεδομένων. Πρόκειται για έναν Ευρωπαϊκό κανονισμό που ισχύ σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το GDPR σκοπεύει στην προστασία του κάθε ατόμου και των προσωπικών του δεδομένων. Είναι ένα εργαλείο με βάση το οποίο ρυθμίζονται οι σχέσεις της διαδικτυακής αγοράς με τους χρήστες του διαδικτύου.

Γενικοί κανόνες στα πλαίσια της εφαρμογής του GDPR:

Πρέπει να ενημερώνεται κάθε χρήστης για τα στοιχεία που κρατούνται από την κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεται (email, τηλέφωνο ή οτιδήποτε άλλο σχετικό προσωπικό δεδομένο του χρήστη). Πρέπει η σελίδα να διαθέτει την δυνατότητα μαζικής διαγραφής των δεδομένων του χρήστη.

6 βασικές αρχές του GDPR:

Διαφάνεια, αντικειμενικότητα και νομιμότητα ως προς το χειρισμό και τη χρήση των προσωπικών δεδομένων.

Περιορισμός της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς.

Συλλογή και αποθήκευση μόνο των ελάχιστων προσωπικών δεδομένων που απαιτούνται για έναν σκοπό.

Διασφάλιση της ακρίβειας των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας διαγραφής και επεξεργασίας τους.

Περιορισμός της περιόδου αποθήκευσης των προσωπικών δεδομένων.

Διασφάλιση της ασφάλειας, της ακεραιότητας και της εμπιστευτικότητας των προσωπικών δεδομένων.

FAQ

Ποια μέτρα πρέπει να λάβουν οι επιχειρήσεις που υπόκεινται στον GDPR;

Ποια μέτρα πρέπει να λάβουν οι επιχειρήσεις που υπόκεινται στον GDPR;

Κάθε εταιρεία που υπόκειται στο νέο κανονισμό προστασίας δεδομένων, πρέπει να εξετάσει την αλλαγή ή και προσαρμογή των πληροφοριακών της συστημάτων. Για να συμμορφωθεί με όρους, όπως είναι η προσεκτική συγκέντρωση και ασφαλής αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Η μη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων χωρίς συγκατάθεση των χρηστών, η κωδικοποίηση των προσωπικών στοιχείων για αποφυγή αναγνώρισης ταυτότητας, η δυνατότητα διαγραφής ή εξαγωγής και παράδοσης των δεδομένων κατ’ απαίτηση του χρήστη και σε όποια χρονική στιγμή ο ίδιος το επιθυμεί.

Η εφαρμογή της αρχής συλλογής των δεδομένων που είναι απαραίτητα, η διασφάλιση συμμόρφωσης στο νέο κανονισμό και από τις συνεργαζόμενες εταιρείες που διαχειρίζονται τα προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της.

FAQ

WooCommerce

Τι είναι το WooCommerce;

Το WooCommerce είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικής διαχείρισης πωλήσεων. Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σήμερα στο διαδίκτυο και το ηλεκτρονικό εμπόριο-eCommerce. Δημιουργήθηκε το 2011 από την WooThemes, και μέχρι σήμερα  χρησιμοποιείται από το 42% των ηλεκτρονικών καταστημάτων eShop παγκοσμίως.

FAQ

SSL

Τι είναι τα SSL (Source Sockets Layer);

Το πιστοποιητικού SSL είναι το εργαλείο που διατηρεί ασφαλείς περιόδους σύνδεσης με το πρόγραμμα περιήγησης του χρήστη μέσω του πρωτοκόλλου SSL (Source Sockets Layer).

Τα πιστοποιητικά SSL είναι ένα απαραίτητο εργαλείο κάθε ιστοσελίδας και eShop. Η Google αποτρέπει τους χρήστες του Google Chrome να μπαίνουν σε σελίδες του διαδικτύου οι οποίες δεν έχουν ενεργοποιημένο πιστοποιητικό SSL χαρακτηρίζοντας τις ως μη ασφαλείς τοποθεσίες.

FAQ

Χρειάζομαι SSL Certificate;

Ασφαλή Σύνδεση

Με Πιστοποιητικό SSL certificate, παρέχετε ασφαλή σύνδεση μεταξύ του server και του επισκέπτη, προστατεύοντας όλες τις πληροφορίες που μεταφέρονται από και προς το website.

Ισχυρή Κρυπτογράφηση

Ισχυρή Κρυπτογράφηση 256bit στα δεδομένα που μεταφέρονται από και προς το website σας. Να μη μπορεί κάποιος, χωρίς την απαιτούμενη εξουσιοδότηση, να τα υποκλέψει.

Σήμανση ασφαλείας

O επισκέπτης του website βλέπει ένα λουκέτο και το https:// να εμφανίζεται στην γραμμή διευθύνσεων του browser του και ξέρει ότι οι πληροφορίες του είναι ασφαλείς.

Βελτίωση θέσης Google

Η Google αποκάλυψε ότι οι ιστοσελίδες με ssl πιστοποιητικό (https) θα έχουν καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης, αντί αυτών χωρίς SSL πιστοποιητικό.

 

FAQ

Web Vital

Τι είναι τα Web Vitals;

Τα Web Vitals είναι τα χαρακτηριστικά μιας ιστοσελίδας, τα οποία όπως αναφέρει και η Google, στο μέλλον ενδέχεται να αλλάξουν.

Τα πιο βασικά είναι εξής τρία:

Largest Contentful Paint (LCP)

Μετράει την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας μας. Η Google το θεωρεί αυτό απαραίτητο ώστε να παρέχουμε στον χρήστη μια καλή εμπειρία χρήσης. Το LCP σύμφωνα με την Google για να έχει ένα καλό αποτέλεσμα η σελίδα μας θα πρέπει να έχει φορτώσει μέσα σε 2.5 δευτερόλεπτα.

First Input Delay (FID)

Μετράει τον χρόνο απόκρισης όταν ένας χρήστης αλληλοεπιδρά  στην σελίδα μας. Καλό αποτέλεσμα η Google λέει ότι πρέπει να έχουμε σκορ κάτω από 100ms.

Cumulative Layout Shift (CLS)

Μετράει το πόσο καλή εμπειρία είχε ο χρήστης κατά την πλοήγηση του στην σελίδα μας. Η Google, λαμβάνει υπόψιν της, το πόσο αλλάζουν θέση τα στοιχεία της σελίδας μας. Κατά πόσο επηρεάζουν τα στοιχεία την φόρτωση της ιστοσελίδας μας όταν την επιλέγει ο χρήστης. Το σκορ σε αυτή την μέτρηση θα πρέπει να είναι μικρότερο του 0.1..

FAQ Frequently Asked Questions

Υπολογισμός Κόστους

Υπολόγισε το κόστος των υπηρεσιών κατασκευής Website, E-Shop & την Ψηφιακή διαφημιστική προώθηση τους