Email Marketing

Email Marketing

Email Marketing είναι η μέθοδός που προσφέρει έναν άμεσο και αξιόπιστο τρόπο επικοινωνίας με τις λίστες πελατών. Τους ενημερώνει για τα νέα της επιχείρησης, τις τιμές των προϊόντων, άφιξη νέων προϊόντων, προσφορές περιορισμένου χρόνου.

Είτε το Website αφορά σε επαγγελματική δραστηριότητα, είτε πρόκειται για ένα προσωπικό blog, είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμε την επικοινωνία με τους πελάτες και τους αναγνώστες που το επισκέπτονται.

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμόεκτέλεση και αναφορά αποτελεσμάτων κάθε καμπάνιας αξιόπιστα και με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε στοχευμένες καμπάνιες για κάθε ομάδα πελατών σας (γυναίκεςάνδρεςηλικιακά groups κτλ.). Με την μέθοδό αυτή λαμβάνουν μηνύματα σχετικά με τις ανάγκες και ενδιαφέροντα τους.

Email Marketing 2

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

Το Email marketing προσφέρει έναν άμεσο και αξιόπιστο τρόπο επικοινωνίας με τις λίστες πελατών. Τους ενημερώνει για τα νέα της επιχείρησης, τις τιμές των προϊόντων, άφιξη νέων προϊόντων, προσφορές περιορισμένου χρόνου.

Είτε το Website αφορά σε επαγγελματική δραστηριότητα, είτε πρόκειται για ένα προσωπικό blog, είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμε την επικοινωνία με τους πελάτες και τους αναγνώστες που το επισκέπτονται.

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμόεκτέλεση και αναφορά αποτελεσμάτων κάθε καμπάνιας αξιόπιστα και με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε στοχευμένες καμπάνιες για κάθε ομάδα πελατών σας (γυναίκεςάνδρεςηλικιακά groups κτλ.). Με την μέθοδό αυτή λαμβάνουν μηνύματα σχετικά με τις ανάγκες και ενδιαφέροντα τους.

Email Marketing 5

Newsletters

Δημιουργούμε Newsletters ανάλογα με το σκοπό της καμπάνιας  (προσφορέςνέα προϊόντα κτλ.). 
Πετυχαίνουμε μεγαλύτερη επιτυχία και επίτευξη των στόχων της ανάπτυξής της επιχείρησης (αύξηση πωλήσεωνενημέρωση για νέα προϊόντα).

Μετρήσιμα αποτελέσματα κάθε καμπάνιας. Πόσα email ανοίχτηκαν, πόσοι χρήστες επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα, πόσοι επέλεξαν το καλάθι αλλά δεν αγόρασαν, πόσοι αγόρασαν κτλ.

Το email marketing μπορεί ως ενέργεια βοηθάει στην προώθηση των προϊόντων και του Website για εμπορικούς σκοπούς.

Στη διαφήμιση, στην προώθηση εταιρικών ή απλών νέων για καθαρά ενημερωτικούς σκοπούς, καθώς και την αλληλεπίδραση με τους δυνητικούς σας πελάτες.

Δημιουργούνται σχέσεις με τους επισκέπτες του eshop

Ένα newsletter είναι το πιο άμεσο και αποτελεσματικό, μέσο για να μοιραστούμε  όλα τα νέα μας

Email Marketing 3

Χρήσιμο το Email Marketing για τις Επιχειρήσεις

Το email Marketing είναι μια μέθοδος, ένα εργαλείο που με την σωστή του χρήση οδηγεί στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Το Email Marketing είναι μια τακτική χαμηλού κόστους και το κοινό στο οποίο στοχεύει ενδιαφέρεται πραγματικά για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της επιχείρησης.

Δημιουργούμε  με προσοχή και ανάλογα τα χαρακτηριστικά της επιχείρησης, μελετημένη εκστρατεία μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο.

Αυξάνουμε την αναγνωρισιμότητα της εταιρικής επωνυμίας σου και βελτιστοποιούμε τις πωλήσεις για την επιχείρησή σου. Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σου δώσει τον πλήρη έλεγχο, ενώ καθιστά δυνατή την άμεση επαφή με τους πελάτες.

Έχουμε την τεχνογνωσία να στήσουμε με στρατηγική μια καμπάνια μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δημιουργώντας έτσι ένα κανάλι πωλήσεων για τον επαγγελματία και την επιχείρηση.

Χρησιμοποιούμε πλατφόρμες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το ηλεκτρονικό εμπόριο, οι οποίες βοηθούνε στην στόχευση του κοινού σας. Στοχεύουμε τους καταναλωτές, με εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δημιουργώντας τους  την αίσθηση του μοναδικού, του ξεχωριστού και του προνομιούχου.

Ενσωματώνουμε το μάρκετινγκ των social media στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δημιουργώντας ένα δυνατό και μη ανταγωνίσιμό συνδυασμό προβολής και προώθησης της επιχείρησή σου των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρει.

Email Marketing 4

Επικοινώνησε μαζί μας ...

Το email marketing αποτελεί μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους προσέλκυσης πελατών για την επιχείρηση.

Μια αποδοτική στρατηγική Email Marketing, δημιουργεί μια συνεχή ανθρώπινή και ωφέλιμη εμπειρία για τους πελάτες σας.

Η γνώση, η εμπειρία, η συνεχής εκπαίδευση της ομάδας Digital Marketers Experts εγγυούνται την αύξηση των πιθανοτήτων να αποδώσουν οι καμπάνιες σας.

Ενισχύουμε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας δημιουργώντας την διαδικτυακή παρουσία της.

Οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις, προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε υποστήριξη. Είμαστε στη διάθεσή σας για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να συνεχίσει την πορεία της προς τα εμπρός.

Επικοινώνησε μαζί μας, να ενημερωθείς για το πως μπορεί να επωφεληθεί η επιχείρηση σου από το Email Marketing.

Ζητήστε μας να σας κάνουμε κλήση.

Μιλήστε τηλεφωνικά με έναν από τους συμβούλους μας.

Υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email.

    Θα ήθελα να συζητήσουμε: