Κατασκευή Website Υπηρεσιών Ομορφιάς

Κατασκευή Website Υπηρεσιών Ομορφιάς

Κατασκευή Website Υπηρεσιών Ομορφιάς. Οι επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες ομορφιάς όπως είναι τα κομμωτήρια, τα κέντρα μανικιούρ – πεντικιούρ και τα κέντρα αισθητικής, πρέπει να έχουν δικό τους εταιρικό website και να μη έχουν μόνο την παρουσία τους στα social media.

Η παρουσία της κάθε επιχείρησης στα social media είναι αναγκαία και η ενδεικνυόμενη χρήση τους πρέπει να είναι διαρκής και να βελτιστοποιείτε στις ανάγκες του μέσου κάθε φορά.  Αυτή η επιλογή μπορεί να σας προσφέρει πολλά οφέλη οικονομικά, προωθήσεις των υπηρεσιών και των προϊόντων μας κ.α..

Η σωστή παρουσίαση της επιχείρησης σας στους χρήστες του διαδικτύου γίνετε με την κατασκευή Website, όπου χρειάζεται να είναι λειτουργικό και σωστά δομημένο!

Ένα website υπηρεσιών ομορφιάς θα δώσει την ευκαιρία να προβάλουμε τον  φυσικό χώρο που δημιουργήσαμε, την ομάδα μας, τις δουλειές μας, τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην επιχείρησή μας.

Με αυτό τον τρόπο συστηνόσαστε ως επαγγελματίες του είδους και ταυτόχρονα συστήνετε  καλύτερα την επιχείρησή σας στους χρήστες, επισκέπτες του ιστότοπου σας.

Δομή Website Υπηρεσιών Ομορφιάς

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη δομή που πρέπει να έχει η ιστοσελίδα σας και στο περιεχόμενο που πρέπει να προβάλουμε σε αυτή. Δημιουργούμε ένα εύχρηστο και λειτουργικό website για τους χρήστες. Κατασκευή Website Υπηρεσιών Ομορφιάς

Σχεδιασμός Sitemap

Το sitemap είναι ο καλύτερος τρόπος για να βλέπουν οι μηχανές αναζήτησης όλες τις σελίδες του Website , αλλά και για να καταχωρούνται αμέσως όλες τις νέες σελίδες που προστίθενται σε αυτή. Τα XML sitemap βελτιώνουν μέχρι και 90% την ταχύτητα που οι μηχανές αναζήτησης θα βρουν τις νέες σελίδες με το περιεχόμενό μας στο website και θα τις εμφανίσουν στα αποτελέσματα αναζήτησης. Κατασκευή Website Υπηρεσιών Ομορφιάς

Κατασκευή Website Υπηρεσιών Ομορφιάς

Προτεινόμενο sitemap για το Website Υπηρεσιών Ομορφιάς:

1. Αρχική σελίδα

Η αρχική σελίδα είναι η πρώτη εικόνα που βλέπει ο χρήστης που επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας, για την επιχείρησή σας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο περιεχόμενο της σελίδας αυτή. Δημιουργούμε περιεχόμενο κειμένου γράφοντας το όραμά σας, για την ίδρυση και την λειτουργία της επιχείρησής σας. Για τους συνεργάτες σας και τις γνώσεις τους, τις εργασίες σχετικά με τις υπηρεσίες ομορφιάς, για τα προϊόντα που χρησιμοποιείται, ενώ ταυτόχρονα  τοποθετούμε φωτογραφίες από το χώρο της επιχείρησής σας, και από τις υπηρεσίες που προσφέρετε στους πελάτες σας (υπηρεσίες ομορφιάς). Προβάλλουμε με φωτογραφίες χρησιμοποιώντας μόνο τις δικές σας δουλειές και τις υπηρεσίες που προσφέρετε.  Ο χρήστης θα επιλέξει την επιχείρησή σας, αφού δει τη δουλειά σας και του αρέσει.

2. Υπηρεσίες – Προϊόντα

Τώρα θα πρέπει να τα παρουσιάσουμε με αναλυτικό τρόπο τις υπηρεσίες και τα προϊόντα ομορφιάς που προσφέρετε και χρησιμοποιείτε . Για παράδειγμα, αν η αποτρίχωση με κερί, ή με άλλο τρόπο ανήκει στις υπηρεσίες σας, αναφέρουμε τα πλεονεκτήματα της, τα σημεία στα οποία εφαρμόζεται και τα αποτελέσματα τους.

Ταυτόχρονα με το κείμενο περιγραφής των παραπάνω, χρησιμοποιούμε και σχετικές εικόνες ή video, που βοηθούν το χρήστη να έχει άποψη  για τον φυσικό τόπο-χώρο, για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της επιχείρησης σας. Η προβολή της επιχείρησής σας πρέπει να παροτρύνει τον χρήστη να ενεργήσει ώστε να επιλέξει την επιχείρησή σας για να απολαύσει τις υπηρεσίες ομορφιάς , προσφέροντας σε αυτόν μια αξέχαστη και όμορφη εμπειρία.

Tips για Digital Marketing στο Email μας

Δημιουργούμε μια φόρμα όπου καλούμε, παροτρύνοντας τον χρήστη, να συμπληρώσει τα στοιχεία του και να μας δώσει την εξουσιοδότηση να τον ενημερώνουμε με Email για τις προσφορές σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

“Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις κάθε εβδομάδα Tips & Χρήσιμα Άρθρα για το Digital Marketing!

Το email σου (απαραίτητο)

Κατηγορία (απαραίτητο)

Μάθετε περισσότερα για τη πολιτική απορρήτου εδώ”

3. Τιμοκατάλογος

Στην σελίδα αυτή προβάλλουμε αναλυτικά τις τιμές σας για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρετε στους χρήστες, δυνητικούς πελάτες σας. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε στον χρήστη να δει το κόστος των υπηρεσιών ομορφιάς που προσφέρετε και να σας επιλέξει ανάλογα με το οικονομικό του προφίλ.

4. Blog

Σε αυτή την σελίδα ενημερώνουμε τον χρήστη με περιεχόμενα σχετικά με τα νέες υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρει η επιχείρηση σας μέσω στοχευμένων post, μυστικά και συμβουλές ομορφιάς, νέα για διάσημους/ες για την επιλογή  τους σε υπηρεσίες ομορφιάς, είναι μερικά θέματα που προβάλλουμε στη σελίδα αυτή.

Η σελίδα blog έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και μπορεί να φέρει στην επιχείρησή σας πολλούς πελάτες, αρκεί το περιεχόμενο να είναι στοχευόμενο στον χρήστη που αναζητά υπηρεσίες ομορφιάς.

Παρουσιάζοντας στο blog τη νέα τάση για τα μαλλιά, τα νύχια, τη φροντίδα του σώματος και της επιδερμίδας κ.α., οδηγώντας τον αναγνώστη του blog να ενεργήσει ως ένας νέος ή παλαιός δυνητικός πελάτης σας.

Το blog ανάλογα με το περιεχόμενο αλλά και την συχνότητα των post θα σας ανεβάσει στην κατάταξή στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης της  Google.

5. FAQ - Συχνές Ερωτήσεις

Δημιουργούμε μια σελίδα FAQ με τις ερωτήσεις – απορίες που μπορεί τυχόν να έχουν συχνά οι πελάτες σας και οι χρήστες επισκέπτες της ιστοσελίδας σας.

Δημιουργούμε περιεχόμενο που βοηθάει τους χρήστες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας να του λύσει βασικές απορίες, για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρετε. Με αυτό τον τρόπο η ιστοσελίδα σας είναι φιλική προς τον χρήστη.

Στη σελίδα θα παρουσιάζονται μόνο οι ερωτήσεις και όταν ο χρήστης επιλέξει μια από αυτές θα εμφανίζεται και η αντίστοιχη απάντηση.

Κατασκευή Website Υπηρεσιών Ομορφιάς

6. Στοιχεία Επικοινωνίας

Σε αυτή την σελίδα προβάλλουμε τα στοιχεία και μία φόρμα επικοινωνίας της επιχείρησής σας, όπως και έναν χάρτη (Google map). Βοηθάει το χρήστη να εντοπίζει άμεσα και γρήγορα που βρίσκεται η επιχείρησή σας και να επικοινωνεί άμεσα είτε με email είτε τηλεφωνικά.

Αν έχετε περισσότερα από ένα καταστήματα χρησιμοποιούμε μία λειτουργία με Google maps και βοηθάμε το χρήστη να εντοπίσει το κατάστημα που τον εξυπηρετεί, χρησιμοποιώντας geo locator.

Κατασκευή Website Υπηρεσιών Ομορφιάς

Κατασκευή Website Υπηρεσιών Ομορφιάς

7. Πρόσθέτες χρήσιμες λειτουργίες

Προσφορές, τα testimonials, η φόρμα για online ραντεβού είναι μερικές μόνο από τις χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να συμπεριλάβουμε στην ιστοσελίδα της επιχείρησής σας, ώστε η περιήγηση από τον χρήστη στην ιστοσελίδα γίνετε πιο εύκολη και φιλική.

Photo gallery

Στη συγκεκριμένη ενότητα μπορείς να προβάλλουμε στους χρήστες, φωτογραφίες με τις υπηρεσίες και με τα προϊόντα ομορφιάς που προσφέρουμε, με το φυσικό χώρο που στεγάζεται η επιχείρησή μας.

Προσφορές

Προσφορές πρέπει να έχουν την πιο εμφανή θέση στην ιστοσελίδα μας είτε στο slider, είτε σε κάποια άλλη ενότητα της ιστοσελίδας που να συνδυάζει εικόνα και κείμενο.

Επίσης τοποθετούμε συνδέσμους (link) που οδηγούν το χρήστη να έρθει σε άμεση επαφή με την επιχείρησή σας και να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν (σελίδα επικοινωνία, call to action buttons).

Φόρμα για online ραντεβού

Δημιουργούμε μια φόρμα για την ανάγκη για online ραντεβού του χρήστη με την επιχείρησή μας. Είναι τρόπος να δηλώνουν την επιθυμία τους για ραντεβού οι χρήστες, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, συμπληρώνοντας στη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος πεδία όπως ονοματεπώνυμο και email. Συλλέγετε τις πληροφορίες από τη φόρμα και επικοινωνείτε άμεσα με τον πελάτη σας για να κλείσετε το ραντεβού.

Testimonials

Προβάλλουμε τις απόψεις των συνεργατών και των πελατών για την επιχείρησης σας, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα ομορφιάς που προσφέρετε. Εάν είναι θετικές συμβάλουν δυναμικά στην ενίσχυση του brand και του προφίλ της επιχείρησής μας.

Videos

Δημιουργούμε video παρουσιάζοντας τις υπηρεσίες ομορφιάς που προσφέρετε στην επιχείρησή σας. Δίνοντας εικόνα από τον χώρο και τον τρόπο με τον οποίο προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στο χρήστη.

Newsletter

Συνδέουμε τον ιστότοπο μας  με μια φόρμα newsletter για να συλλέξετε email, τα οποία θα χρησιμοποιήσετε  για να ενημερώνετε τους χρήστες, δυνητικούς πελάτες σας, για τα νέα, τις εκδηλώσεις και τις προσφορές της επιχείρησής σας.

Κατασκευή Website Υπηρεσιών Ομορφιάς

8. Footer

Κατασκευάζουμε σωστά δομημένο το footer το οποίο θα πρέπει να περιέχει τα εξής:

Banner που οδηγούν άμεσα το χρήστη στα social media δικτύωσης της επιχείρησής μας

Εφαρμογή που προβάλλει τις τελευταίες αναρτήσεις στα social media της επιχείρησής μας.

Εφαρμογή που οδηγεί τον χρήστη στην αρχική σελίδα

Banner,  με σύνδεσμο που να οδηγεί στην σελίδα επικοινωνία.

Link που οδηγεί τον χρήστη στο κύριο menu του site

Χάρτη (Google map) με την τοποθεσία της επιχείρησης

Πληροφορίες με τους τρόπους πληρωμής

Η παρουσία της επιχείρησης υπηρεσιών ομορφιάς  στο διαδίκτυο με δικό της, εταιρικό website είναι επιβεβλημένη. Στην ανάπτυξη της επιχείρησή σας σημαντικό ρόλο παίζει η σωστή λειτουργία των υπηρεσιών σας, εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η σωστή λειτουργία του website σας.

Είναι η βιτρίνα του διαδικτυακού προφίλ μας. Είναι η συνεχής επαφή με τους Χρήστες του Διαδικτύου με τους Παλαιούς και Νέους, Δυνητικούς Πελάτες σας.

Κατασκευή Website Υπηρεσιών Ομορφιάς

FAQ

FAQ Σχετικές ερωτήσεις που αφορούν την Κατασκευή Website Υπηρεσιών Ομορφιάς

Ο χάρτης ιστότοπου, sitemap είναι ένα προσχέδιο της ιστοσελίδας σας που βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να εντοπίζουν, να ανιχνεύουν και να ευρετηριάζουν όλο το περιεχόμενο του ιστότοπού σας. 

To sitemap είναι σημαντικό στο SEO. Ο χάρτης της ιστοσελίδας σας  κατευθύνει τις μηχανές αναζήτησης στις σελίδες στο website σας, 

Το ενημερωτικό δελτίο Newsletter είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις και οργανισμούς για να μοιράζονται σχετικές και πολύτιμες πληροφορίες με το δίκτυο πελατών, υποψηφίων και συνδρομητών τους. Τα Newsletters ενημερωτικά δελτία σάς δίνουν άμεση πρόσβαση στα εισερχόμενα του κοινού σας, επιτρέποντάς σας να μοιράζεστε ελκυστικό περιεχόμενο, να προωθείτε τις πωλήσεις και να αυξάνετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Το υποσέλιδο Footer είναι το τμήμα περιεχομένου στο κάτω μέρος μιας ιστοσελίδας. Συνήθως περιέχει μια σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων, σύνδεσμο προς μια πολιτική απορρήτου, χάρτη ιστότοπου, λογότυπο, στοιχεία επικοινωνίας, εικονίδια μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μια φόρμα εγγραφής μέσω email. Εν ολίγοις, ένα υποσέλιδο περιέχει πληροφορίες που βελτιώνουν τη συνολική εικόνα ενός ιστότοπου

Οι γκαλερί Photo gallery είναι ένας δημοφιλής τρόπος ενσωμάτωσης εικόνων σε μια ιστοσελίδα, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν καθαρά πολλές εικόνες ταυτόχρονα. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι δημιουργίας προβολών διαφανειών όπως αυτές, όπως η ενσωμάτωση μιας απλής συλλογής Lightbox στην ιστοσελίδα σας με έναν πηγαίο κώδικα και η υλοποίηση της συλλογής φωτογραφιών μέσω HTML

Μια σελίδα FAQ (Συχνές Ερωτήσεις) αποτελεί βασικό μέρος μιας γνωσιακής βάσης, επειδή αντιμετωπίζει τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που έχουν οι πελάτες και είναι χρήσιμη για αυτούς σε όλα τα στάδια της αναζήτησης του πελάτη. Οι συχνές ερωτήσεις ξεκινούν με μια ερώτηση και στη συνέχεια απαντούν συνοπτικά.

Είναι μια ανάρτηση σε μια μεμονωμένη σελίδα στον website σας που εμβαθύνει σε ένα συγκεκριμένο θέμα.
Το Blog είναι ενημερωτικό και με εκπαιδευτικό περιεχόμενο από την φύση του.

Επικοινώνησε μαζί μας ...

Ζητήστε μας να σας κάνουμε κλήση.

Θα θέλατε να μιλήσετε τηλεφωνικά με έναν από τους συμβούλους μας;
Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email αν θέλετε.

    Θα ήθελα να συζητήσουμε:

    Ακολουθήστε μας στα Social Media