Κατασκευή και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας

Κατασκευή και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας

Κατασκευή και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας, Website/Eshop Construction. Η διαδικτυακή παρουσία του επαγγελματία και της επιχείρησης είναι απαραίτητη προϋπόθεση της οικονομικής ανάπτυξης τους.

Στην ψηφιακή εποχή που διανύουμε οι περισσότεροι πελάτες αναζητούν υπηρεσίες και προϊόντα στο διαδίκτυο μέσα σε λίγα λεπτά.

Πλεονεκτήματα Εταιρικής Ιστοσελίδας

Η κατασκευή της επαγγελματικής ιστοσελίδας, η επιχείρηση σας θα αποκτήσει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και αξιοπιστία στην ψηφιακή αγορά. Η επιχείρηση σας είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Διεκδικείτε μερίδιο από την αγορά, ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό και απευθύνεστε σε μεγαλύτερο κοινό. Οι πελάτες σας, Παλαιοί και Νέοι, σας βρίσκουν από οπουδήποτε ανεξάρτητα από τη φυσική έδρα σας.

Στόχος Κατασκευής και Ανάπτυξης Ιστοσελίδας

Στόχος της κατασκευής και ανάπτυξης Ιστοσελίδας, της επιχείρησης σας είναι να σχεδιάσουμε την παρουσία της εταιρικής παρουσίασης της. Να εμφανίζονται με ελκυστικό τρόπο στους πελάτες σας οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της επιχείρησης στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης.

Ανάλογα την εταιρική ταυτότητα, στους στόχους και τους σκοπούς του επαγγελματία και της επιχείρησης σχεδιάζουμε την εταιρική σας ιστοσελίδα.

Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) όπως το WordPress ή το Joomla κ.α. Όλες οι ιστοσελίδες μπορούν να συνδυαστούν με το πρότυπο WCAG 2.0 ώστε να μπορεί να είναι φιλική για AMEA. Ιστοσελίδες που εντάσσονται στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται με αυτόν τον μηχανισμό.

Έρευνα και Ανάλυση της Εταιρικής Ιστοσελίδας

Καταγράφουμε τα χαρακτηριστικά και τους στόχους της επιχείρησης, του προϊόντος ή της υπηρεσίας που προσφέρει.

Προσδιορίζουμε και εντοπίζουμε το κοινό και του ανταγωνισμού της επιχείρησης.

Παρουσιάζουμε και προτείνουμε με την πρόταση μας τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας και των λειτουργιών της.

Σχεδιασμός, κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του επαγγελματία και του επιχειρηματία.

Η επαγγελματική εμφάνιση της ιστοσελίδας σας, σχεδιάζεται, ώστε να ξεχωρίζει, από την άρτια δομή και την αισθητική της.

Δημιουργία περιεχομένου στην ιστοσελίδα.

Ιστοσελίδα συμβατή με τις συσκευές κινητών τηλεφώνων και tablets

Παράδοση ιστοσελίδας, ενημέρωση και εκπαίδευση για την διαχείριση της ιστοσελίδας, την προσθαφαίρεση προϊόντων, φωτογραφιών και κειμένων.

Η Επαγγελματική Ιστοσελίδα είναι η Βιτρίνα της Επιχείρησής σας

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με στόχο την αύξηση των πωλήσεων.

Αναλαμβάνουμε τη υλοποίηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων από την αρχή έως το τέλος ενώ παράλληλα προσφέρουμε λύσεις για τη φιλοξενία τους.

Αποστολή μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας με καινοτόμες τεχνολογίες , που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στη σύγχρονη ανταγωνιστική αγορά.

Δημιουργούμε ολιστικές λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας και δίνουμε υπεραξία στην επιχείρηση σας.

Διαμόρφωση στρατηγικής. Αποδοτικότητα. Αποτέλεσμα. Οικονομικές τιμές στα δεδομένα της επιχείρησής σας.

Κατασκευή και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας 2

Η επιχείρηση σου στο Διαδίκτυο

Οι πελάτες σου σε βρίσκουν άμεσα και βλέπουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σου, τα στοιχεία επικοινωνίας σου και ό,τι άλλο χρειάζεται!

Καλύπτει κάθε ανάγκη της επιχείρησης. Το επαγγελματικό website σου προσαρμόζεται σε ό,τι έχει πραγματικά ανάγκη η επιχείρηση σου.

Το Website σου εμφανίζεται σε όλες τις οθόνες. Το 60% των αναζητήσεων για προϊόντα και υπηρεσίες γίνεται από κινητές συσκευές. Είναι “mobile friendly”, εμφανίζεται σε κάθε οθόνη και συσκευή για να μην χάνεις κανένα πελάτη.

Η εταιρική ιστοσελίδα σου είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Οι μηχανές αναζήτησης γνωρίζουν το επάγγελμά σου και την τοποθεσία της επιχείρησή σου, και τα εμφανίζουν στις ανάλογες αναζητήσεις. SEO friendly

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν κατασκευή website – eshop και e-commerce πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, με έμφαση στη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (SEO). Website/Eshop Construction

Υπηρεσίες digital marketing, ψηφιακή προώθηση και προβολή στο διαδίκτυο. Με την πληρωμένη διαφήμιση PPC Google Adwords και τα Social Media Marketing.

Αποστολή μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας με καινοτόμες τεχνολογίες , που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στη σύγχρονη ανταγωνιστική αγορά.

Δημιουργούμε ολιστικές λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας και δίνουμε υπεραξία στην επιχείρηση σας.

Διαμόρφωση στρατηγικής. Αποδοτικότητα. Αποτέλεσμα. Οικονομικές τιμές στα δεδομένα της επιχείρησής σας.

Επικοινώνησε μαζί μας…

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ρωτήσετε ή να μάθετε περισσότερα.

Ζητήστε μας να σας κάνουμε κλήση.

Θα θέλατε να μιλήσετε τηλεφωνικά με έναν από τους συμβούλους μας;
Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email αν θέλετε.

    Θα ήθελα να συζητήσουμε: