Διαφήμιση Google Ads

Διαφήμιση Google Ads

Διαφήμιση Google Ads. Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με το Google Ads. Προβληθείτε στους πελάτες όταν αναζητούν επιχειρήσεις σαν τη δική σας στην Αναζήτηση και στους Χάρτες Google. Πληρώστε μόνο για αποτελέσματα, όπως κλικ προς τον ιστότοπό σας ή κλήσεις στην επιχείρησή σας.

Το Google Ads (πρώην Google AdWords) είναι στοχευμένη διαφήμιση online. Προβάλλει την εταιρεία σας την κρίσιμη στιγμή που ο καταναλωτής ψάχνει αυτό που του παρέχει η επιχείρησή σου.

Πληρώστε μόνο για αποτελέσματα, όπως κλικ προς τον ιστότοπό σας ή κλήσεις στην επιχείρησή σας. Το κόστος και η απόδοση των Google Ads εξαρτάται από το πόσο στοχευμένα θα τα στήσουμε. Η στοχευμένη διαφήμιση Google Ads σου φέρνει  περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή σας. Με το Google Ads έχετε τον έλεγχο του διαφημιστικού προϋπολογισμού σας. Διαφήμιση Google Ads

Εξασφαλίστε τα αποτελέσματα που έχουν αξία για εσάς

Εμφανιστείτε όταν οι χρήστες αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε

Στη Google οι χρήστες αναζητούν τι θα κάνουν, πού θα πάνε, και τι θα αγοράσουν.

Μια διαφήμιση που εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή, είτε σε υπολογιστές είτε σε κινητά, μπορεί να εξασφαλίσει πελάτες που αποφέρουν αξία στην επιχείρησή σας.

Αυξήστε τις επισκέψεις στην Ιστοσελίδα σας

Αυξήστε τις διαδικτυακές πωλήσεις, τις κρατήσεις ή τις εγγραφές σε λίστες αλληλογραφίας, με διαδικτυακές διαφημίσεις που μεταφέρουν τους χρήστες στην ιστοσελίδα website  σας.

Λάβετε περισσότερες τηλεφωνικές κλήσεις

Λάβετε περισσότερες κλήσεις από πελάτες, με διαφημίσεις που εμφανίζουν τον αριθμό τηλεφώνου σας και ένα κουμπί “κλικ για κλήση”.

Αυξήστε τις επισκέψεις στο κατάστημά σας

Προσελκύστε περισσότερους πελάτες με διαφημίσεις που βοηθούν τους χρήστες να βρουν την εταιρεία σας στον χάρτη.

Google Ads Facebook Instagram Campaigns

Αναλαμβάνουμε καμπάνιες Google Ads

Στήνουμε καμπάνιες Google Ads για την επιχείρησή σας. Ωστόσο εάν έχετε δημιουργήσει δική σας καμπάνια χωρίς να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα που επιδιώκεται, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζητήστε μας να τις ελέγξουμε και να σας προτείνουμε βελτιώσεις ή και να τις ανακατασκευάσουμε.

Εντοπίζουμε τα βασικά λάθη στο σχεδιασμό και προσπαθούμε να πετύχουμε μείωση του κόστους ανά κλικ. Με το ίδιο κόστος θα έχετε περισσότερους πελάτες.

Οι διαφημίσεις Google Ads, για την επιχείρησή σας πρέπει να είναι κερδοφόρες. Η διαχείριση τους πρέπει να γίνεται από έναν καταρτισμένο, πιστοποιημένο και έμπειρο Digital Marketer. Παρακολουθεί τον ανταγωνισμό σας και ανάλογα με την εποχή, τροποποιεί τα διαφημιστικά μηνύματα και τις στοχεύσεις των Google Ads σας.

Έχουμε συνεχή εκπαίδευση και άμεση ενημέρωση από την Google για όλες τις νέες τεχνικές, μεθοδολογίες και υπηρεσίες που προσφέρει. Αντιλαμβανόμαστε εντοπίζοντας τις τάσεις της αγοράς και σας προτείνουμε τις βέλτιστες ενέργειες ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Διαφήμιση Google Ads

FAQ

FAQ Συχνές Ερωτήσεις που αφορούν την Διαφήμιση Google Ads

Το Google Ads είναι το διαφημιστικό πρόγραμμα της Google στο διαδίκτυο. Με το Google Ads μπορούμε να δημιουργούμε στοχευόμενες διαφημιστικές καμπάνιες στο διαδίκτυο.

Το Google Ads μας διευκολύνει να δείξουμε στους χρήστες του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο τι είναι αυτό που διαφοροποιεί την επιχείρησή σας, ώστε να μπορείτε να προσεγγίσετε πελάτες που αναζητούν αυτά που προσφέρετε.

Με το Google Ads, έχουμε τον έλεγχο του κόστους διαφήμισης στο διαδίκτυο. Χρεώνεστε μόνο όταν οι χρήστες αλληλοεπιδρούν με τη διαφήμισή σας, για παράδειγμα όταν κάποιος κάνει κλικ για να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας ή για να καλέσει την επιχείρησή σας. 

Δεν θα πληρώσετε ποτέ πάνω από το όριο του μηνιαίου προϋπολογισμού σας και μπορείτε να σταματήσετε οποιαδήποτε στιγμή.

 

Το Google AdWords και το Google AdWords Express είναι τα προηγούμενα ονόματα για το νέο, βελτιωμένο Google Ads.

 

Τρεις βασικοί τύποι Διαφημίσεων Google:

Καμπάνιες για το Δίκτυο αναζήτησης: Αυτές οι διαφημίσεις, συνήθως σε μορφή κειμένου, μπορούν να εμφανίζονται στις σελίδες αποτελεσμάτων της Αναζήτησης Google, όταν κάποιος χρήστης πραγματοποιεί αναζήτηση για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία παρόμοια με αυτά που προσφέρετε

Καμπάνιες του Δικτύου προβολής: Αυτές οι διαφημίσεις, συνήθως σε μορφή εικόνας, εμφανίζονται σε ιστοσελίδες ή εφαρμογές που επισκέπτονται οι πελάτες σας

Καμπάνιες βίντεο: Αυτές οι διαφημίσεις, συνήθως βίντεο 6 ή 15 δευτερολέπτων, εμφανίζονται αμέσως πριν ή κατά τη διάρκεια του περιεχομένου σας YouTube

CPC Κόστος ανά κλικ
Η προσφορά κόστους ανά κλικ (CPC) σημαίνει ότι πληρώνετε για κάθε κλικ στις διαφημίσεις σας. Για καμπάνιες προσφοράς CPC, ορίζετε μια μέγιστη προσφορά κόστους ανά κλικ – ή απλώς “μέγ. CPC” – αυτό είναι το υψηλότερο ποσό που είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για ένα κλικ στη διαφήμισή σας (εκτός αν ορίζετε προσαρμογές προσφορών, ή χρησιμοποιώντας Ενισχυμένο CPC).

 

CPC (κόστος ανά κλικ) ή PPC (χρέωση ανά κλικ) σημαίνει ότι πληρώνετε για μια διαφήμιση μόνο αν κάποιος χρήστης κάνει κλικ σε αυτήν.

Άλλα διαφημιστικά μοντέλα:

Κόστος ανά εμφάνιση: Πληρώνετε μόνο με βάση πόσες φορές εμφανίστηκε η διαφήμισή σας (όχι πόσες φορές έγινε κλικ σε αυτήν)

Κόστος ανά αφοσίωση: Πληρώνετε όταν ο χρήστης ολοκληρώνει μια προκαθορισμένη ενέργεια αφοσίωσης (για παράδειγμα, αν παρακολουθήσει τη διαφήμιση βίντεό σας)

Συνοπτικά, ένα καλό κόστος ανά κλικ καθορίζεται από τον στόχο απόδοσης επένδυσης (ROI). Για τις περισσότερες επιχειρήσεις, θα ήταν αποδεκτό ένα 20% κόστος ανά απόκτηση ή αναλογία εσόδων προς κόστος διαφήμισης 5:1.

CPM κόστος ανά χίλιες εμφανίσεις 
Το CPM (κόστος ανά χίλια) είναι μια πληρωμένη επιλογή διαφήμισης όπου οι εταιρείες πληρώνουν μια τιμή για κάθε 1.000 εμφανίσεις που λαμβάνει μια διαφήμιση.  Όταν κάποιος βλέπει μια καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις μηχανές αναζήτησης ή σε άλλη πλατφόρμα μάρκετινγκ.

Για να μετρήσετε το CPM, διαιρείτε το συνολικό κόστος της καμπάνιας με τον αριθμό των εμφανίσεων. Στη συνέχεια, το αποτέλεσμα πολλαπλασιάζεται επί 1.000, δημιουργώντας τον αριθμό CPM, γνωστό και ως ποσοστό CPM.

Google Ads (παλαιότερα γνωστό ως Google AdWords)

Η επένδυση σε μια διαδικτυακή διαφημιστική καμπάνια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο. Το Google Ads είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο διαφήμισης που σας βοηθά να προσελκύσετε άτομα που αναζητούν προϊόντα ή επιχειρήσεις σαν τη δική σας.

Στη Google οι χρήστες αναζητούν τι θα κάνουν, πού θα πάνε, και τι θα αγοράσουν.

Η επιχείρηση σας θα εμφανίζεται όταν οι χρήστες αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Μια διαφήμιση που εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή, είτε σε υπολογιστές είτε σε κινητά, μπορεί να εξασφαλίσει πελάτες που αποφέρουν αξία στην επιχείρησή σας.

Το Google Ads μπορεί να αξίζει τον κόπο για μικρές επιχειρήσεις. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει η διαφήμιση στο Google, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προσέγγισης στοχευμένου και παρακινημένου κοινού, ενός μοντέλου τιμολόγησης πληρωμής για απόδοση και μιας εύκολης παρακολούθησης απόδοσης επένδυσης (ROI). Διαφήμιση Google Ads

Επικοινώνησε μαζί μας ...

Η έμπειρη ομάδα digital marketing της PSOMIADIS WEB DEVELOPMENT & DIGITAL MARKETING ελέγχει και την επαγγελματική ιστοσελίδα σας. Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα  σας με εξειδικευμένες τεχνικές κάνοντας την πιο αποδοτική. Πετυχαίνει καλύτερα αποτελέσματα εκτός από τη διαφήμιση στο Google Ads και από όλα τα κανάλια επισκεψιμότητας.

Ελάτε να συνεργαστούμε μαζί και να πετύχουμε τους στόχους της επιχείρησης σας.

Ζητήστε μας να σας κάνουμε κλήση.

Θα θέλατε να μιλήσετε τηλεφωνικά με έναν από τους συμβούλους μας;
Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email αν θέλετε.

    Θα ήθελα να συζητήσουμε:

    Ακολουθήστε μας στα Social Media