WordPress

WordPress

 WordPress κατασκευή Ιστοσελίδας. Μονόδρομος για μια επιχείρηση ο ψηφιακός μετασχηματισμός της, η οποία θέλει να έχει ηγετική παρουσία στον χώρο του διαδικτύου. Η κατασκευή της ιστοσελίδας γίνεται με WordPress. Το Theme και οι ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά σχεδιάζονται αποκλειστικά με βάση τις ανάγκες της επιχειρήσεις και τις επιθυμίες του επαγγελματία.

Σχεδιάζουμε για την επιχείρηση σας ανάλογα με τις ανάγκες της και τις επιθυμίες του επαγγελματία αναφορικά με την κατασκευή ιστοσελίδων WordPress και την παρουσία της στο διαδίκτυο. 0ι WordPress Experts της PSOMIADIS κατασκευάζουνε από ένα απλό μονοσέλιδο βιογραφικό ή ένα πολύπλοκο blog ή μια επαγγελματική ιστοσελίδα.

Η γραφιστική προσέγγιση την αναλαμβάνει ο Web Designer της PSOMIADIS είτε με κάποιο γραφιστικό πρόγραμμα είτε με κώδικα προγραμματισμού.

Η πλατφόρμα του WordPress βοηθάει μοναδικά στο On Page SEO με αποτέλεσμα την υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας σας στην αναζήτηση της Google. O SEO Expert της PSOMIADIS βοηθάει για την καλύτερη κατάταξη του website σας στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου. Ο ανταγωνισμός σας καθορίζει τον βαθμό δυσκολίας.

Με την πλατφόρμα του WordPress η ποιότητα της ανάπτυξης της ιστοσελίδα σας από τον εξειδικευμένο Developer της PSOMIADIS είναι δεδομένη.

Η κατασκευή του Website σας με WordPress αποτελεί την οικονομικότερη λύση και έχει σχετικά γρήγορα το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Με μια ολιγόωρη εκπαίδευση, μπορεί να διαχειρίζεστε ένα μεγάλο μέρος του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας.

WordPress

Δυνατά σημεία ανάπτυξης της ιστοσελίδας

WordPress

Responsive & Mobile Friendly

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες σε WordPress προσαρμοσμένες στους online επισκέπτες σας ώστε να έχουν μια μοναδική εμπειρία πλοήγησης, ανεξάρτητα από τη συσκευή και το μέγεθος της οθόνης που χρησιμοποιούν.

Η πλειοψηφία της επισκεψιμότητας έρχεται από mobile συσκευές, η φιλικότητα προς αυτές είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας σε WordPress.

SEO Optimised Websites

Η κατασκευή ιστοσελίδα σας σχεδιάζετε Full On Page Search Engine Optimisation ως επιλογή. Δημιουργία Google Analytics & Search Console properties και τέλος ευρετηρίαση της ιστοσελίδας σας στη μηχανή αναζήτησης της Google.

Φιλοξενία και Συντήρηση Website

Updates, Upgrades & Support. Φιλοξενούμε τις WordPress ιστοσελίδες σε πανίσχυρους servers. Παρέχουμε υπηρεσίες ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης – συντήρησης που περιλαμβάνει plugins & theme updates, WordPress upgrades. Κατά τη διάρκεια της συνδρομής φροντίζουμε για την αδιάλειπτη λειτουργία της ιστοσελίδας σας. Ημερήσια backups με 28 ημέρες. Ιστορικό και δυνατότητα άμεσης επαναφοράς σε περίπτωση ανάγκης.

SSL Πιστοποιητικά

Η ασφάλεια είναι η απόλυτη προτεραιότητα για το website σας. Όλα τα WordPress websites μας περιλαμβάνουν την εγκατάσταση SSL πιστοποιητικού ασφαλείας.

Business Emails

Παρέχουμε τα απαραίτητα email accounts που χρειάζεστε για να καλύψετε τις ανάγκες επικοινωνίας της επιχείρησης σας μέσω email.

Δημοφιλέστερο CMS σύστημα

Το ποιο δημοφιλέστερο CMS σύστημα στο διαδίκτυο. Έχετε full editorial πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας, μέσω της οποίας μπορείτε να την διαχειρίζεστε, έχοντας τον πλήρη έλεγχο, στο περιεχόμενο αυτής (άρθρα και σελίδες).

Ιστοσελίδα με μεγάλη επεκτασιμότητα

Σχεδιάσουμε για την μικρομεσαία startup στο ξεκίνημα της, μια μικρή παρουσίαση στο WordPress. Αργότερα μπορούμε να εξελίξουμε την ιστοσελίδα σου ανάλογα με την ανάπτυξη της επιχείρησης σου. Τοποθετούμε μηχανισμούς αγοράς και το μετατρέπουμε σε ένα eshop ή μια περιοχή μελών, ένα forum ή ότι έχει ανάγκη η startup.

Εύκολη διαχείριση

Κατασκευάζοντας την ιστοσελίδα σας με τα στάνταρ πρότυπα ανάπτυξή της, η διαχείριση της θα είναι πολύ εύκολη.  Με τον τρόπο αυτό μειώνετε το κόστος υποστήριξης γιατί  μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα.

Plugins

Εφαρμόζουμε Plugins στις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε με πολύ προσοχή.  Στόχος μας είναι να πετύχουμε την βέλτιστη ταχύτητα και ασφάλεια της. Επιλέγουμε Plugins τα οποία βοηθάνε στην ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας. Όπως είναι τα ACF, Yoast SEO, WP-Rocket και WPML.

Κατασκευή Website

WordPress

Πλάνο κατασκευής Ιστοσελίδας:

Αποκλειστική σχεδίαση

Γραφιστική προσέγγιση

Ανάπτυξη ιδιοτήτων

Ανάπτυξη αρθρογραφίας

Βασική εκπαίδευση

Απεριόριστα χαρακτηριστικά

Αρχικοποίηση SEO

FAQ

FAQ Συχνές Ερωτήσεις που αφορούν το WordPress_Website

Είναι ο απλούστερος και ο  πιο δημοφιλής τρόπος για να δημιουργήσουμε τον δικό σας ιστότοπο ή blog.  Το χρησιμοποιούν για την κατασκευή του website τους πάνω από το 43,3% όλων των ιστοσελίδων  στο Διαδίκτυο.  Περισσότεροι από ένας στους τέσσερις ιστότοπους που επισκέπτεστε πιθανότατα τροφοδοτούνται από αυτό. Είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα με άδεια GPLv2, που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει ή να τροποποιήσει το λογισμικό του. Ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου είναι βασικά ένα εργαλείο που διευκολύνει τη διαχείριση σημαντικών πτυχών της ιστοσελίδας σας, όπως το περιεχόμενο.

Είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που μας επιτρέπει να φιλοξενούμε  και να δημιουργούμε ιστοσελίδες. Περιέχει αρχιτεκτονική προσθηκών και σύστημα προτύπων, ώστε να μπορούμε να το προσαρμόσουμε σε οποιανδήποτε ιστοσελίδα ώστε να ταιριάζει στην επιχείρησή σας, το ιστολόγιο, το χαρτοφυλάκιο ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία, την τροποποίηση και τη συντήρηση ιστοτόπων. Με τεχνικούς όρους, είναι γραμμένο σε PHP και εκτελείται σε βάση δεδομένων MySQL. Επιπλέον, οι δυνατότητες του, περιλαμβάνουν πρόσθετα και θέματα, μεταξύ άλλων.

Δικό σας είναι το περιεχόμενο και σας ανήκει. Δεν διατηρεί δικαιώματα για το περιεχόμενό σας. Ωστόσο, τους χορηγείτε μια παγκόσμια άδεια χωρίς δικαιώματα για την προβολή του υλικού σας – διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να εμφανίσουν το περιεχόμενό σας στην οθόνη του υπολογιστή κάποιου.

Είναι γνωστό ότι είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα και η πιο το συχνά χρησιμοποιούμενο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) στον Ιστό. Σήμερα, το 42,6% των ιστοσελίδων είναι χτισμένο σε αυτήν την πλατφόρμα που μεταφράζεται σε περίπου 85,6 εκατομμύρια ιστοσελίδες.

Η σχεδίαση ιστοσελίδων είναι τριών ειδών, συγκεκριμένα στατική, δυναμική ή CMS και ηλεκτρονικό εμπόριο.

Επικοινώνησε μαζί μας ...

Είστε ιδιοκτήτης ενός eshop ή μία ιστοσελίδας σε WordPress. Επικοινώνησε μαζί μας να σου δώσουμε λύσεις σε ότι πρόβλημα αντιμετωπίζεις.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε website γνωρίζοντας καλά την λειτουργία της πλατφόρμας WordPress. 

Η επιλογή  κατασκευής της ιστοσελίδας της επιχείρησης σου είναι η ιδανική για αυτήν. Γίνε ιδιοκτήτης μιας οικονομικής ιστοσελίδας την οποία θα παραλάβεις αρκετά γρήγορα. 

Οικονομική λύση, Γρήγορη παράδοση, Ταχύτητα, Ασφάλεια, Αποκλειστικότητα.

 

Ζητήστε μας να σας κάνουμε κλήση.

Θα θέλατε να μιλήσετε τηλεφωνικά με έναν από τους συμβούλους μας;
Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email αν θέλετε.

    Θα ήθελα να συζητήσουμε:

    Ακολουθήστε μας στα Social Media