Magento

Magento

Magento κατασκευή eshop. Το μέλλον των επιχειρήσεων βρίσκεται στην ψηφιακή μετάβαση του στο διαδίκτυο. H κατασκευή eshop είναι μονόδρομος για τα περισσότερα φυσικά καταστήματα που θέλουν να είναι ανταγωνιστικά.

Σχεδιάζουμε το online κατάστημα για την επιχείρησή σας με την πλατφόρμα Magento. Η κατασκευή του eshop σας μπορεί να αποδειχθεί η πιο κερδοφόρα επένδυση σας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η κατασκευή ενός eshop αποτελεί τον πιο αξιόπιστο τρόπο, για να διανείμετε αποτελεσματικά τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο. Εξυπηρετεί τους καταναλωτές όλο το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα και έχει παγκόσμια εμβέλεια, διαθέτει όλα όσα έχει ανάγκη η επιχείρηση σας για να απογειώσει τις πωλήσεις της.

Η Magento είναι μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου που υπάρχουν αυτή τη στιγμή διαθέσιμες στην ψηφιακή αγορά.  Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που έχουν κατασκευαστεί με Magento ξεπερνούν τα 250.000 παγκοσμίως.

Ορισμένοι από τους κλάδους για τους οποίους ενδείκνυται το Magento είναι οι ακόλουθοι:

Fashion and beauty

Τρόφιμα και ποτά

Υγεία και ομορφιά

B2B εμπόριο

Magento

Βασικά χαρακτηριστικά του Magento

Η Magento e-shop αυξάνεται συνεχώς, χάρη στα δυναμικά χαρακτηριστικά και την υψηλή λειτουργικότητά του. Η διαχείριση του eshop σας  στην πλατφόρμα επεξεργασίας γίνεται πάντα με την συνεχής τεχνική υποστήριξη μας.

Σημαντικά τα πλεονεκτήματα που προσφέρει τόσο προς τους επιχειρηματίες όσο και προς τους χρήστες που πλοηγούνται σε αυτό για τα οποία αξίζει να το επιλέξετε για τη κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματός σας eshop.

Πλατφόρμα ανοικτού κώδικα

Το Magento_eshop αποτελεί μία πλατφόρμα ανοικτού κώδικα. Οι προγραμματιστές μας μπορούν να αλλάξουν τον πηγαίο κώδικα, να προσθέσουν χαρακτηριστικά και να τροποποιήσουν τη λειτουργικότητα με τη δημιουργία ή την εγκατάσταση add-ons και plug-ins, τα λεγόμενα extensions.

Εύκολη και καλύτερη διαχείριση της ιστοσελίδας σας

Διαχειριζόμαστε ηλεκτρονικά καταστήματα διαφορετικών ιστοσελίδων μέσα από ένα και μόνο admin panel. Με αυτόν, ακριβώς, τον τρόπο, ελέγχετε τις πωλήσεις και τους πελάτες μέσα από μία ενιαία βάση δεδομένων.

Πλατφόρμα με απεριόριστες δυνατότητες βελτίωσης

Είτε έχετε μικρή είτε μεγάλη επιχείρηση, μπορεί να προσαρμοστεί στην κλίμακα και στην πολυπλοκότητα των απαιτήσεών της. Η πλατφόρμα του Magento_eshop είναι επεκτάσιμη και ευέλικτη. Μπορεί να προσαρμοστεί αναλόγως, εξυπηρετώντας οποιοδήποτε επιχειρηματικό μοντέλο.

UX υψηλής ποιότητας

Στην πλατφόρμα Magento_eshop, τα προϊόντα του eshop σας έχουν καλύτερη εμφάνιση και διάταξη στην ιστοσελίδα. Το UX Design υψηλής ποιότητας μετατρέπει τις ψηφιακές αγορές του επισκέπτη σε μία ευχάριστη εμπειρία. Τα βοηθητικά layouts μπορούν να κατευθύνουν το κοινό να πλοηγηθεί εύκολα, εντοπίζοντας τα προϊόντα που επιθυμεί.

Η μεγέθυνση εικόνας προϊόντος Zoom-in, οι αξιολογήσεις πελατών και οι πολλαπλές φωτογραφίες είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του Magento e-shop, ικανοποιώντας την εμπειρία του χρήστη, δημιουργώντας πιστούς καταναλωτές κάνοντας τους να θέλουν να επιστρέψουν για επαναλαμβανόμενες χρονικά αγορές στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Προώθηση της ιστοσελίδας σας με SEO

Το SEO αποτελεί τη σημαντικότερη λειτουργία για την εμφάνιση του eshop σας, στην σειρά κατάταξης του στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Google, Bing, Yandex και άλλες.

Το eshop σας επιβάλλεται να έχει υψηλή επισκεψιμότητα μέσω των μηχανών αναζήτησης, για να έχετε το όφελός και τα κέρδη από αυτό. Οι μηχανές αναζήτησης είναι προσαρμόσιμες στο Magento e-shop, καθώς δημιουργεί πολύ καθαρά URLs, ετικέτες και περιγραφές με τις λέξεις-κλειδιά.

Ισχυρά εργαλεία της πλατφόρμας, όπως τα up-sells και τα cross-sells, παρακινούνε τον χρήστη να παραγγείλει περισσότερα προϊόντα. Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα, οι πωλήσεις και τα έσοδα της επιχείρησής σας να αυξάνονται αυτόματα.

Υποστήριξη Mobile Commerce

Οι HTML5 δυνατότητες είναι ενσωματωμένες στην πλατφόρμα του Magento_eshop, τόσο στην Community Edition όσο και στην Enterprise Edition. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που χρησιμοποιούνται στο Magento_eshop προσφέρουν καλύτερο UX σε mobile commerce για πολλαπλά προγράμματα περιήγησης και συσκευές web, ειδικά για εκείνες που δεν έχουν υποστήριξη για Flash.

Ασφάλεια και δυνατότητα επιλογής στην πληρωμή

Το Magento είναι μία ασφαλής πλατφόρμα με την ασφάλεια SSL και IP. Οι πελάτες που αγοράζουν από eshops σχεδιασμένα με Magento αισθάνονται ασφάλεια στις αγορές τους και, παράλληλα, η συγκεκριμένη πλατφόρμα παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Magento

Magento eshop κόστος κατασκευής

Για την κατασκευή του eshop σας σε Magento θα χρειαστεί να επενδύσετε ένα υψηλότερο ποσό. Η επένδυση αυτή σας εξασφαλίσει άρτιο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα εξοικονομώντας σας παράλληλα πολύτιμο χρόνο.

Το τελικό κόστος εξαρτάτε από το μέγεθος του eshop και κατά το πόσο εξατομικευμένο θέλετε να είναι. Στην ελληνική αγορά οι τιμές για την κατασκευή ενός eshop στην πλατφόρμα Magento ξεκινούν από τις 1.500€ και μπορεί να φτάσουν και τις 25.000€ ή και παραπάνω, ανάλογα με τις απαιτήσεις της επιχείρησης και τις επιθυμίες του επιχειρηματία. Το κόστος της πλατφόρμας αυτής είναι σχετικά υψηλότερο σε σχέση με άλλες διαθέσιμες πλατφόρμες της ψηφιακής αγοράς.

FAQ

FAQ Συχνές Ερωτήσεις που αφορούν το Magento_eshop

Magento_eshop

Επικοινώνησε μαζί μας ...

Η πλατφόρμα Magento_eshop είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Προσφέρει πολλά οφέλη σε όσους εστιάζουν στην εξατομίκευση και την ευελιξία. Σημαντικά τα πλεονεκτήματα που προσφέρει με την κατασκευή eshop τόσο προς την επιχείρηση όσο και προς τους χρήστες που πλοηγούνται σε αυτό.

Η έμπειρη ομάδα των προγραμματιστών μας, η οποία θα σας κατευθύνει το κατά πόσο η πλατφόρμα του Magento_eshop είναι κατάλληλη για εσάς και την επιχείρησή σας.

Εφαρμόζουμε τεχνικές που κάνουν εύκολη την πλοήγηση, εύχρηστο στη διαδικασία αγοράς και ελκυστικό για τον επισκέπτη.

Προσαρμόζουμε όλα μας τα eshop με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες του κοινού και τις επιθυμίες της επιχείρησης και του επιχειρηματία.

Κατασκευάζουμε αποτελεσματικά Magento_eshop, στοχεύοντας να ενισχύσουμε την επιχείρηση σας.

Ζητήστε μας να σας κάνουμε κλήση.

Θα θέλατε να μιλήσετε τηλεφωνικά με έναν από τους συμβούλους μας;
Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email αν θέλετε.

    Θα ήθελα να συζητήσουμε:

    Ακολουθήστε μας στα Social Media