Διαχείριση επαγγελματικής σελίδας στο Facebook

Διαχείριση επαγγελματικής σελίδας στο Facebook

Διαχείριση επαγγελματικής σελίδας στο Facebook. Τα social media είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητάς των ανθρώπων ξοδεύοντας πολλές ώρες την ημέρα σε αυτά. Η προβολή της επιχείρησης σας στα social media είναι η πιο δημοφιλής τρόπος προσεγγίσεις νέων πελατών και αυξήσεις των πωλήσεων.

1,6+ δισ. χρήστες του Facebook ανά τον κόσμο συνδέονται με κάποια μικρή επιχείρηση.

Οι Σελίδες παρέχουν έναν χώρο στο Facebook που δίνει τη δυνατότητα σε καλλιτέχνες, δημόσια πρόσωπα, επιχειρήσεις, επωνυμίες, οργανισμούς και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις να συνδέονται με τους θαυμαστές ή τους πελάτες τους. Όταν κάποιος δηλώνει ότι του αρέσει μια Σελίδα στο Facebook ή την ακολουθεί, αρχίζει να βλέπει ενημερώσεις από αυτήν στη Ροή του.

Παρουσία της Επιχείρησης Στο Facebook

Ο σχεδιασμός και η διαχείριση της Επαγγελματική Σελίδα σας, σε συνδυασμό με την ιστοσελίδα σας είναι ο καθρέπτης της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

«Κάθε νέος φίλος στα κοινωνικά δίκτυα είναι ένας εν δυνάμει πελάτη σας!»

Η παρουσία της επιχείρησής σας στο Facebook λειτουργεί όπως ακριβώς το φυσικό σας κατάστημα. Φιλική εξυπηρέτηση και οι θετικές εμπειρίες που λαμβάνουν οι πελάτες σας φέρνουν την αύξηση στην κερδοφορία της επιχείρησης σας. Εξυπηρετείτε τους παλαιούς πελάτες σας και να βρίσκετε νέους, όταν η διαχείριση της Σελίδας σας γίνεται σωστά.

Σχεδιάζουμε και στήνουμε επαγγελματικές σελίδες στο Facebook, με ωραία γραφικά και banners, κερδίζοντας το ενδιαφέρον των χρηστών που θα την επισκεφτούν. Φωτογραφίες, Video, γραφιστικές απεικόνισης. Πρωτότυπο και μοναδικό κείμενο, url παραπομπής στην ιστοσελίδα σας και hashtags (#). Τηλέφωνο και μια φόρμα επικοινωνίας. Είναι τα βασικά ψηφιακά εργαλεία που χρησιμοποιούμε για την παρακίνηση των πελατών σας.

Το πρωτότυπό περιεχόμενο (post), που τους προσφέρουμε, είναι το κίνητρο για να παραμείνει σε αυτή και να αλληλοεπίδραση με την επιχείρηση σας. Διαφημίζουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρησή σας δίνοντας τις απαραίτητες χρηστικές πληροφορίες που χρειάζεται ο χρήστης – πελάτης σας για να προβεί στην αγορά τους.

Διαφήμιση Στο Facebook

Οργανώνουμε, σχεδιάζοντας διαφημιστικές καμπάνιες μέσω της επαγγελματικής σελίδας της επιχείρησης στο Facebook.

Υπάρχει η διαφήμιση για Like στη σελίδα σας, η διαφήμιση των κειμένων (post). Η διαφήμιση για να συμπληρώσουν οι χρήστες μια φόρμα επικοινωνίας και να ζητήσουν πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η κάθε επιχείρηση. Η διαφήμιση για κλικ στην ιστοσελίδα της επιχείρησης, η διαφήμιση για επαναληπτικό μάρκετινγκ. Η διαφήμιση για εγκατάσταση εφαρμογής, ανεύρεση υποψήφιων πελατών, κ.λπ.

Ο σχεδιασμός και η διαχείριση της Επαγγελματική Σελίδα σας, σε συνδυασμό με την ιστοσελίδα σας είναι ο καθρέπτης της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

Κόστος Διαφήμισης Στο Facebook

Το Κόστος Διαφήμισης στο Facebook ξεκινάει από 1 ευρώ την ημέρα και την  αμοιβή του διαφημιστή που θα αναλάβει την διαφημιστική καμπάνια της επιχείρησης.

Αναλαμβάνουμε την Διαχείριση της Επαγγελματικής Σελίδας Στο Facebook

Προβάλουμε και προωθούμε το brand, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προφέρει η επιχείρησή σου στο Facebook. Διαχείριση επαγγελματικής σελίδας στο Facebook.

Αξιοποιούμε προς όφελος της επιχείρησής σας την δύναμη και τα πλεονεκτήματα των Social Media στον μέγιστο βαθμό!

Επιλέγοντας  κατασκευή ιστοσελίδας και την διαφήμιση στο Facebook γίνονται δημοφιλή οι υπηρεσίες, τα προϊόντα σας και αυξάνεται η αναγνωρισιμότητα του Brand σας.

Επενδύστε στην ανάπτυξη δημοσίων σχέσεων μέσω των κοινωνικών αυτών δικτύων. Αυξήστε το πελατολόγιο σας και μεγιστοποιήστε το κέρδος της επιχείρησής σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Επικοινώνησε μαζί μας…

Επικοινώνησε μαζί μας  μας σήμερα, μάθε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος διαχείρισης της Επαγγελματικής Σελίδας και Διαφήμισης στο Facebook.

Ζητήστε μας να σας κάνουμε κλήση.

Θα θέλατε να μιλήσετε τηλεφωνικά με έναν από τους συμβούλους μας;
Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email αν θέλετε.

    Θα ήθελα να συζητήσουμε: