Κειμενογράφος Copywriting

Κειμενογράφος Copywriting

Κειμενογράφος Copywriting. Η κειμενογραφία για ιστοσελίδες χτίζει την αξιοπιστία της επιχείρησης, την εμπιστοσύνη των πελατών σας και αυξάνει τις πωλήσεις

Η κειμενογράφηση αφορά κείμενα για την ιστοσελίδα σας, το Blog της επιχείρησης σας, μια διαφημιστική καμπάνια, τα social media – facebook, instagram, twitter, likendin, google my business -.

Ο κειμενογράφος  αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ανθρώπων, αντιλαμβάνεται τι αρέσει στο κοινό και επιλέγει τις λέξεις και τις φράσεις που θα τους προσελκύσουν.   

Δημιουργεί πρωτότυπό περιεχόμενο, ο τίτλος, οι λέξεις, οι προτάσεις και οι παράγραφοι στις χρησιμοποιεί με σκοπό να πείθει το κοινό – αναγνώστες σας. Τους παρακινεί να αλληλοεπιδράσουνε με την ιστοσελίδα σας και να προβούν σε μια συγκεκριμένη ενέργεια ώστε να  μετατραπούν σε πελάτες σας.

Duplicate Content Penalty

Όλες οι ιστοσελίδες χρειάζονται καλογραμμένα κείμενα, ανεξαρτήτως ειδικότητας επαγγέλματος ή επιχείρησης. Είτε πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα eShop, είτε για ένα website, περιοδικό ή τουριστικό ή ταξιδιωτικό ή οτιδήποτε άλλο.

Δημιουργούμε κείμενα πρωτότυπα, χωρίς να έχουν αντιγραφεί από αλλού.  Εκτός από τους λόγους προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων, υπάρχει ποινή και  τιμωρία για διπλότυπο περιεχόμενο από το Google και τις άλλες μηχανές αναζήτησης.

Κειμενογράφος Copywriting

Κειμενογράφος Copywriting

Κειμενογράφηση SEO

Γράφοντας κείμενα για ιστοσελίδες ο κειμενογράφος μας λαμβάνει υπόψη τους κανόνες και τις αρχές του SEO. Με αυτή την μέθοδο γραφής, οι μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου ανεβάζουν την ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις κατατάξεις τους.

Παλαιότερα έπρεπε να επαναλαμβάνονται μέσα στο κείμενο τα keywords γιατί με αυτή την μέθοδο λειτουργούσαν οι μηχανές αναζήτησης. Σήμερα ο κειμενογράφος δημιουργεί πρωτότυπα και ποιοτικά κείμενα που τραβά την προσοχή του αναγνώστη, προσφέροντας τις απαραίτητες και χρήσιμες πληροφορίες.

Ο κειμενογράφος SEO της PSOMIADIS WEB DEVELOPMENT & DIGITAL MARKETING γνωρίζει πώς αξιολογεί η Google στα online κείμενα τα keywords και το description.

O κειμενογράφος μας ξεκινάει να γράφει έχοντας εντοπίσει σε ποια ερωτήματα πρέπει να απαντήσει. Σκοπός του είναι να δημιουργήσει κείμενα που θα φέρουν επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας.

Ερευνά, αναζητώντας στις μηχανές αναζήτησης π.χ. google, τη σχέση του αντικείμενου εργασίας της επιχείρησης σας με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρετε στους πελάτες σας. Κατόπιν ερευνά τις ανάγκες τις επιθυμίες και τις επιλογές των πελατών σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους προσφέρετε.

Με την μέθοδό αυτή η κειμενογράφηση είναι αποτελεσματική βοηθώντας να πετύχετε τους στόχους της επιχείρησης μέσω της εταιρική ιστοσελίδας σας.

Η ιστοσελίδα χρειάζεται Κειμενογράφο Copywriting

Ο Κειμενογράφος Copywriting γράφει το κείμενο στην εταιρική Ιστοσελίδα σας με βάση την πρόθεση αναζήτησης των καταναλωτών στο διαδίκτυο σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Απαντάει στις ανάγκες και τις επιθυμίες των καταναλωτών στοχευμένα. Δίνει λύση στις απορίες και τους προβληματισμούς του.

Παρακινεί τον καταναλωτή να αλληλοεπίδραση με συγκεκριμένες ενέργειες και κινήσεις από την στιγμή που έρχεται σε επαφή με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει η επιχείρηση.

Η υπηρεσία Copywriting χρειάζεται σε κάθε επιχείρηση που έχει στην ιδιοκτησία της μια ιστοσελίδα.

Πείθει τους παλαιούς και νέους πελάτες σας ότι καλύπτει όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που τους προσφέρει. Αποτέλεσμα πετυχαίνει τους στόχους της επιχείρησης και αυξάνει την κερδοφορία της.

Κειμενογράφος Copywriting

Υπηρεσίες Κειμενογραφίας Copywriting

Κειμενογραφία Ιστοσελίδων

Αρχική, Υπηρεσίες, Επικοινωνία, Σχετικά με Εμάς, κλπ κατηγορίες

Περιγραφή του επαγγέλματος και της επιχείρησης. Παρουσιάζει το όραμα και την φιλοσοφία της επιχείρησης.

SEO Content Writing

Γραφή άρθρων με στόχο την προβολή της επιχείρησης στα οργανικά αποτελέσματα κατάταξής των πρώτων σελίδων στην GOOGLE, εφαρμόζοντας την μέθοδο SEO.

Social Media Copywriting

Κείμενα για posts δημοσιεύσεις στα Social Media, Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, ανάλογα στο κοινό που απευθύνεται η επιχείρηση σου. Δημιουργία καναλιών επικοινωνίας με τους παλαιούς και νέους πελάτες σου.

Κειμενογραφία για Landing Page

Κείμενα σε ιστοσελίδες που σκοπός τους είναι να πείσουν και να κατευθύνουν τον καταναλωτή να κάνει συγκεκριμένες ενέργειες. Αγορά προϊόντος και υπηρεσίας, αποδοχή συνδρομής σε κάποια υπηρεσία, Newsletter εγγραφή.  Αυξάνει το ποσοστό μετατροπής των επισκεπτών σε πελάτες.

Κειμενογραφία για Διαφημίσεις

Γραφή διαφημιστικών κειμένων σε Social Media, Google, YouTube, διαφημιστικά φυλλάδια. Ανάλογα με το κοινό και το μέσο δημιουργείτε η γραφή του κειμένου. Στοχευμένο μήνυμα που θέλεις να αγοράσει το κοινό σου.

Κειμενογραφία Newsletter & Email Marketing   

Γραφή κειμένων για το Newsletter και το Email Marketing της επιχείρησης σου. Ανανεώνεις το ενδιαφέρον των πελατών σου για το brand σου, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει η επιχείρηση σου.

Κειμενογράφος Copywriting

FAQ. Συχνές Ερωτήσεις που αφορούν Υπηρεσίες Copywriting και Content Writing

Το Content Writing είναι μια εξειδικευμένη γραφή κειμένου που απευθύνεται στο αναγνώστη όταν αναζητά να ενημερωθεί με απλό και κατανοητό τρόπο σε ένα συγκεκριμένο θέμα που τον ενδιαφέρει.

Το Copywriting είναι μια εξειδικευμένη γραφή κειμένου πωλήσεων που την χρησιμοποιούμε στο online digital marketing στο website, eShop, social media, newsletter, κ.α. και στο offline marketing διαφημιστικά φυλλάδια, συσκευασίες προϊόντων κ.α.

Η αξία τους είναι σημαντική όταν το κείμενο γράφεται κατόπιν έρευνας του ανταγωνισμού και της πρόθεσης του καταναλωτή. Η κειμενογραφία ανάλογα την εμπειρία του κειμενογράφου μπορεί να πολλαπλασιάσει την κίνηση των καταναλωτών στην εταιρική ιστοσελίδα πολλαπλασιάζοντας  τις πωλήσεις σας.

Η κοστολόγηση καθορίζεται ανάλογα με τους στόχους και τις ανάγκες τις επιχείρησης σας στον κλάδο που δραστηριοποιείται. Οι πωλήσεις, η εμφάνιση της ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα στην GOOGLE, το κοινό που στοχεύεις, τον ανταγωνισμό σου και την μορφή του ποστ περιεχομένου που θέλεις να δημιουργηθεί(γραφιστικά, κείμενο, video, infographics). Ενδεικτική τιμή 40,00 και αυξάνεται το κόστος ανάλογα με υπηρεσίες που επιθυμείς.

Επικοινώνησε μαζί μας ...

Ζητήστε μας να σας κάνουμε κλήση.

Μιλήστε τηλεφωνικά με έναν από τους συμβούλους μας.

Υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email.

    Θα ήθελα να συζητήσουμε: