WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce eshop. Κατασκευή eshop με WordPress και επέκταση WooCommerce, η καλύτερη επιλογή λύσης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποκτούν μία φυσική παρουσία στον χώρο του λιανικού εμπορίου, θέλοντας να πουλήσουνε τα προϊόντα τους online μέσω διαδικτύου.

Σχεδιάζουμε μια ολοκληρωμένη λύση για κατασκευή e-shop, εύκολη στην εκμάθηση και τη χρήση, φιλική προς τους πελάτες σας και προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδίασης και κατασκευής eshop σε WooCommerce, στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Παρέχουμε πακέτα υποστήριξης και συντήρησης του eshop σας καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Το e-shop σας θα είναι πάντα τεχνικά ενημερωμένο, χωρίς κάποια ενέργεια εκ μέρους σας.

Δυνατά χαρακτηριστικά του WooCommerce

Το WooCommerce είναι ο ηγέτης του ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά. Διαθέτει εξαιρετικές υπηρεσίες, δυνατά χαρακτηριστικά, και ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα.

WooCommerce

Μοντέρνο και εντυπωσιακό design

Προσφέρει μία τεράστια γκάμα επιλογών σε eshop templates για κάθε τύπο επιχείρησης. Εμφανισιακά δίνει την θέαση στον καταναλωτή ενός σύγχρονου με αισθητική eshop

full responsiveness

Είναι η πλατφόρμα που προσφέρει 100% συμβατότητα με κάθε τύπου κινητή συσκευή όπως smartphones και tablets

Εύκολος χειρισμός

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που προσφέρει η κατασκευή του eshop σας είναι ο εύκολος χειρισμός του.

Προσθήκη προϊόντων χωρίς όριο

Προσθέτουμε και επεξεργαζόμαστε όσα προϊόντα επιθυμείτε να τοποθετήσετε στο eshop σας εύκολα και γρήγορα.

Κατηγοριοποίηση και προσθήκη φίλτρων

Σχεδιάζουμε την σωστή κατηγοριοποίηση προϊόντων, προσθέτοντας τα φίλτρα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Δίνοντας μια αξέχαστη εμπειρία αγοράς στους πελάτες σας.

Πλήρη insights και analytics

Αξιοποιούμε τα στατιστικά από την μελέτη της συμπεριφοράς των καταναλωτών στο αγοραστικό τους καλάθι και βελτιστοποιούμε αναλόγως τις τιμές της γκάμας των προϊόντων σας, τις εκπτώσεις, τα κουπόνια και τις προσφορές σας.

SEO για οργανικά αποτελέσματα στην Google

Είναι απόλυτη η συμβατότητα στα αποτελέσματα της Google, καθώς έχει και καλύτερα οργανικά αποτελέσματα σε σύγκριση με άλλα eshops. Χρησιμοποιούμε εργαλεία και τεχνικές SEO με στόχο την βελτίωση των αποτελεσμάτων σας σε όλες τις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου.

Υψηλή ταχύτητα φόρτωσης

Η ταχύτητα με την οποία εμφανίζεται το eshop σας στο διαδίκτυο αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες για την ικανοποίηση των επισκεπτών του. Η ταχύτητα φόρτωσης αποτελεί και παράγοντα κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα της Google. Η πλατφόρμα εξασφαλίζει υψηλή ταχύτητα για τους επισκέπτες του, καθώς φορτώνει εξαιρετικά γρήγορα.

Δυνατότητα αναβαθμίσεων

To WooCommerce αποτελεί ένα Open source λογισμικό, το οποίο εξελίσσεται συνεχώς από τους προγραμματιστές. Προσφέρει συνεχή updates σε λειτουργίες και παραμέτρους ασφάλειας που δεν προσφέρουν τα custom sites. Προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες της εποχής, αλλά και της επιχείρησής σας.

Ασφάλεια του eshop

Η ασφάλεια στο WooCommerce eshop σας είναι προτεραιότητα. Η πλατφόρμα σας εξασφαλίζει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας από hackers (defacement), DDOS ή Malware επιθέσεις, και από μαζικές αποστολές spam emails από το eshop σας.

Τρόποι πληρωμής

Με την κατασκευή eshop σας, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες σας όλους εκείνους τους τρόπους πληρωμής προσφέρονται. Με προπληρωμένη κάρτα ή Paypal που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες τους.

Διασύνδεση με Courier

Η κατασκευή eshop δίνει την δυνατότητα διασύνδεσης με Courier. Οι πελάτες σας έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν την αποστολή των επιλεγμένων προϊόντων τους στο σπίτι ή την εργασία τους, μαθαίνοντας άμεσα για το κόστος των μεταφορικών, το οποίο και συνυπολογίζεται αυτόματα στην τελική τιμή πληρωμής.

Διασύνδεση με ERP

Προσφέρει δυνατότητα διασύνδεσης με ERP όπως Atlantis, SoftOne και Galaxy.  Έχετε τον καλύτερο έλεγχο της διαχείρισης αποθήκης και αποθέματος, της τιμολόγησης, καθώς και των εμπορικών σας συναλλαγών.

FAQ

FAQ Συχνές Ερωτήσεις που αφορούν το WooCommerce

Το WooCommerce_eshop είναι χτισμένο πάνω από το WordPress και κληρονομεί όλα τα χαρακτηριστικά του. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες βασικές διαφορές μεταξύ των δύο: το WordPress είναι ένα CMS ενώ το WooCommerce_eshop είναι ένα πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου. Το WordPress χρησιμοποιείται για ιστότοπους και ιστολόγια, ενώ το WooCommerce_eshop μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετατρέψει έναν ιστότοπο WordPress σε ηλεκτρονικό κατάστημα.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα επωφεληθούν από το WooCommerce_eshop.

Ναι, είναι μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις B2B. Το WooCommerce_eshop είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και νεοφυείς επιχειρήσεις. Είναι απλό στη ρύθμιση και τη χρήση του και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών και επιλογών προσαρμογής. 

 • Καταλογογράφηση/Κατηγοριοποίηση.
 • Προσαρμόσιμο Branding.
 • Ασφάλεια δεδομένων.
 • Email Marketing.
 • Διαχείριση αποθεμάτων.
 • Mobile Access.
 • Πολυνομίσματα.
 • Διαχείριση παραγγελιών.

Το WooCommerce_eshop, χτισμένο στην πλατφόρμα WordPress, είναι ευέλικτο και επεκτάσιμο. Η επιχείρησή σας θα βρει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεται σε αυτήν την πλατφόρμα.

Ναι. Tο συνιστούμε ανεπιφύλακτα γιατί θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και θα δώσει στο κατάστημά μας περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Θα απολαμβάνετε επίσης περισσότερα οφέλη, όπως ασφάλεια, ενημερώσεις και ακόμη και προσαρμοσμένη υποστήριξη σε ορισμένες περιπτώσεις

Ένας από τους λόγους που πρέπει να επιλέξετε το WooCommerce_eshop είναι λόγω της ευελιξίας του – που σημαίνει ότι μπορείτε να πουλήσετε οτιδήποτε και οτιδήποτε, όπως φυσικά και ψηφιακά αντικείμενα, προϊόντα με δυνατότητα λήψης, προϊόντα θυγατρικών κ.λπ.

Ναι, μπορείτε να πουλάτε υπηρεσίες στο WooCommerce. Διευκολύνει την προσθήκη υπηρεσιών στο κατάστημά σας και την έναρξη της πώλησης τους σε πελάτες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WooCommerce_eshop για να πουλήσετε υπηρεσίες όπως: συμβουλευτική, σχεδιασμός, ανάπτυξη, συγγραφή και άλλα.

Δεν υπάρχει όριο στο πόσα προϊόντα μπορείτε να πουλήσετε στο WooCommerce_eshop. Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει μεγάλους καταλόγους, οπότε είτε πουλάτε λίγα προϊόντα είτε μερικές χιλιάδες, μπορούμε να το χειριστούμε. Φυσικά, καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, ίσως χρειαστεί να αναβαθμίσετε το πρόγραμμα φιλοξενίας σας για να φιλοξενήσει τον μεγαλύτερο κατάλογό σας.

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου που παρέχουν δυνατότητες για τη δημιουργία ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου. Ωστόσο, όσον αφορά το WooCommerce_eshop, η αξιοπιστία και η ευελιξία του για όλους τους τύπους επιχειρήσεων το καθιστούν την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Οι αρχικές χρεώσεις για την πρόσληψη προγραμματιστή ξεκινούν από 10€ /ώρα και μπορούν να ανέλθουν έως και 100 €+/ώρα, ανάλογα με τις απαιτήσεις και την εργασία σας. Και, αυτός είναι ένας από τους λόγους που σας ζητάμε να μην ξοδεύετε πάρα πολλά σε επεκτάσεις μάρκετινγκ στην αρχή. Εκτιμώμενο κόστος – Κυμαίνεται από €10 – €100/ώρα (εξαρτάται από τις απαιτήσεις σας).

Επικοινώνησε μαζί μας ...

Το WooCommerce είναι ο ηγέτης της ηλεκτρονικής αγοράς, καταλαμβάνοντας το 67% της πίτας, όσον αφορά τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν CMS.

Το WooCommerce είναι μια Πλατφόρμα (CMS) ανοιχτού κώδικα, δίνεται ο απόλυτος έλεγχος στην ιστοσελίδα / eshop  πληθώρα από δωρεάν και επί πληρωμή υπηρεσίες, φιλική επιφάνεια εργασίας, δυνατότητα ανάπτυξης με τη χρήση κώδικα, την επιλογή για δημιουργία ιστοσελίδων πολλαπλών χρήσεων (συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού καταστήματος), τιμές ανάλογα με τις ανάγκες που θέλει να καλύψει η επιχείρησης σας.

Εφαρμόζουμε τεχνικές που κάνουν εύκολη την πλοήγηση, εύχρηστο στη διαδικασία αγοράς και ελκυστικό για τον επισκέπτη.

Προσαρμόζουμε όλα μας τα eshop με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες του κοινού και τις επιθυμίες της επιχείρησης και του επιχειρηματία.

Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση, την κατασκευή και την τεχνική υποστήριξη συντήρηση του νέου σας ηλεκτρονικού καταστήματος στην Νο1 πλατφόρμα για eshops, το WooCommerce WordPress.

Ζητήστε μας να σας κάνουμε κλήση.

Θα θέλατε να μιλήσετε τηλεφωνικά με έναν από τους συμβούλους μας;
Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email αν θέλετε.

  Θα ήθελα να συζητήσουμε:

  Ακολουθήστε μας στα Social Media