Φιλοξενία Καταχώρηση Ιστοσελίδας

Φιλοξενία Καταχώρηση Ιστοσελίδας

Φιλοξενία Καταχώρηση Ιστοσελίδας:: Τα domain names είναι ο όρος που επιλέγουμε προκειμένου να μπορούμε να συνδεθούμε εύκολα με έναν υπολογιστή στο διαδίκτυο. Η λέξη αυτή πάντα προσδιορίζεται περαιτέρω από μία κατάληξη. Η οποία χαρακτηρίζει, κατά κάποιον τρόπο, την “περιοχή” του δικτύου στην οποία ανήκει.

Το Μητρώο Ονομάτων Internet ανήκει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων και τα ονόματα καταχωρούνται μέσω των νόμιμων καταχωρητών.

Η κατοχύρωση ενός ονόματος χώρου δεν προϋποθέτει, ούτε και απαιτεί να έχετε στην κατοχή σας κάποιο πακέτο φιλοξενίας. Εάν σκοπεύετε να κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα μακροπρόθεσμα. Αλλά σας ενδιαφέρει να κατοχυρώσετε το Domain Name άμεσα ώστε να περιέλθει στην δική σας ιδιοκτησία. Μπορείτε να προχωρήσετε σε μεμονωμένη κατοχύρωσή του.

Hosting Datacenter

Φιλοξενία Καταχώρηση Ιστοσελίδας : Ασφαλής και γρήγορη φιλοξενία ιστοσελίδας. Προσφέρουμε hosting (φιλοξενία ιστοσελίδας) σε ασφαλείς εγκαταστάσεις στους καλύτερους και μεγαλύτερους datacenter εξασφαλίζοντας την 24ωρη διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας σας. όπως και την 24/7 (24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα) υποστήριξή της.
Φιλοξενία Ιστοσελίδων με διαχειριστικό περιβάλλον cPanel.

Παρέχουμε υπηρεσίες φιλοξενίας (hosting) και συντήρησης, τόσο για ιστοσελίδες μικρού όγκου επισκεψιμότητας όσο και για μεγάλα e-shop με τεράστιο όγκο επισκεψιμότητας.
Oι ανάγκες του κάθε ιδιώτη επαγγελματία και των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ποικίλλουν σημαντικά. Ανάλογα με τις ανάγκεςπροσφέρουμε πακέτα συντήρησηςασφάλειας και υποστήριξης από μερικές ώρες το μήνα έως σε πολύ μεγαλύτερα πακέτα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πακέτο Φιλοξενίας της Ιστοσελίδας

Φιλοξενία Καταχώρηση Ιστοσελίδας: Η ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι χρήσιμα εργαλεία ηλεκτρονικών πωλήσεων των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρει ο ιδιώτης επαγγελματίας και η επιχείρηση. Αυτός είναι σημαντικός λόγος, ώστε το πακέτο φιλοξενίας της ιστοσελίδας της επιχείρησης να είναι αξιόπιστο και να έχει τη δυνατότητα να χειριστεί της τυχόν μελλοντικές ανάγκες.

Το πακέτο φιλοξενίας σας προσαρμόζεται από τους τεχνικούς προγραμματιστές μας. Καθώς η επιχείρησή σας και οι παραγγελίες σας μεγαλώνουν το πακέτο φιλοξενίας πρέπει να αναβαθμιστεί για  δεχτεί και να χειριστεί. Επιπλέον όγκο των επισκέψεων και των παραγγελιών που σας έρχονται. Για αυτό εμείς σας παρέχουμε τις ποιο αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων στην αγορά.

Φιλοξενία Καταχώρηση Ιστοσελίδας 2

SSL (Secure Sockets Layer)

Ο κίνδυνος της περιήγησης στο διαδίκτυο συνεχώς αυξάνονται. Αυτό δημιουργεί την ανάγκη για ενίσχυση των παραμέτρων ασφαλείας μιας ιστοσελίδας.

Εγκαταστούμε ένα πιστοποιητικό SSL (Secure Sockets Layer) και διασφαλίζουμε την ασφαλή μετάδοση δεδομένων από τον server στον browser του χρήστη.

Με την εγκατάσταση ενός πιστοποιητικού SSL εξασφαλίζει την ασφάλεια των ευαίσθητων δεδομένων που περιέχει η ιστοσελίδα σας (προσωπικά στοιχείαπληροφορίες χρηστών πιστωτικές κάρτες). Ταυτόχρονα συμβάλει και στην βελτίωση του SEO της ιστοσελίδα σας, αφού σύμφωνα με την Google, το πιστοποιητικό SSL αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες του SEO.

Η εμφανής ένδειξη του σήματος της ασφάλειας στην https της ιστοσελίδας δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους χρήστες που επισκέπτονται την σελίδας σας.

Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, και παρέχουμε στους πελάτες μας εγγυημένα αποτελέσματα επιτυχίας.

Προσφέρουμε οικονομικές τιμές με αυξημένη την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

Δημιουργούμε συνεργασίες και με την εργασία μας κερδίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας ( web developer & designermarketersocial media specialistσυνεργάζονται μαζί σας προσφέροντάς σας άμεση και διαρκή υποστήριξη και εξυπηρέτηση.

Πόσο κοστίζει η φιλοξενία ιστοσελίδων;

Το κόστος φιλοξενίας μιας ιστοσελίδας ή και ενός E-Shop είναι ανάλογο των υπηρεσιών που περιλαμβάνονται στο εκάστοτε πακέτο φιλοξενίας. Η επιλογή ενός πακέτου Web hosting βασίζετε στις ανάγκες και στις απαιτήσεις που έχει η επιχείρηση από τα εργαλεία και τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της ιστοσελίδας που θα φιλοξενηθεί.

Οι τιμές που σας προσφέρουμε είναι χαμηλές και αυξάνονται ανάλογα με τις πρόσθετες υπηρεσίες που εξυπηρετούν τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Μεταφορά ιστοσελίδας σε άλλο server.

Παρέχουμε λύσεις ασφάλειας με τεχνική υποστήριξη στα μέτρα σας. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας δίνουν με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχείρησης και δίνουν προτεραιότητα στην ταχύτητα και τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

FAQ

FAQ Συχνές ερωτήσεις που αφορούν την Φιλοξενία Καταχώρηση Ιστοσελίδας

To Url είναι η μοναδική διεύθυνση ενός website στον Παγκόσμιο ιστό. To domain nane eίναι ένα μοναδικό όνομα που εμφανίζεται στο Url  μετά το σύμβολο @ διευθύνσεις email και μετά το www. σε διευθύνσεις ιστού.
Συνήθως έχει τη μορφή του ονόματος του επαγγελματία ή της επιχείρησης σας και ενός τυπικού επιθήματος Διαδικτύου, όπως το yourbusiness.com ή το psomiadis.eu.

Η γενική πολιτική καταχώρισης τομέα επιτρέπει την εκχώρηση περισσότερων του ενός τομέων σε μία και την ίδια οντότητα, επομένως δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των ονομάτων τομέα που μπορείτε να αγοράσετε εσείς, ο οργανισμός ή η εταιρεία σας. Υπάρχουν, ωστόσο, μερικοί τομείς ανώτατου επιπέδου με κωδικό χώρας όπως το . IT που κάνουν μια εξαίρεση, επιτρέποντας μόνο ένα .

Από ένα έως δέκα χρόνια. Όταν κατοχυρώνετε ένα όνομα τομέα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το χρονικό διάστημα για το οποίο το καταχωρίσατε, το οποίο είναι συνήθως από ένα έως δέκα χρόνια.

Η φιλοξενία Ιστού είναι μια συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και έναν πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας Ιστού ότι θα πληρώνετε μηνιαία μίσθωση για να κατέχετε και να λειτουργείτε ένα τμήμα των μεγάλων διακομιστών Ιστού τους. Αυτοί είναι υπολογιστές που θα φιλοξενήσουν όλα τα δεδομένα σας και θα επιτρέψουν σε άλλους να δουν καλά το περιεχόμενο που δημιουργείτε με τόσο κόπο. Σκεφτείτε το ως μια μονάδα αποθήκευσης με παράθυρα από τα οποία θα περάσουν άλλοι χρήστες του Διαδικτύου και θα δουν μια ματιά.

Για να λειτουργήσετε έναν ιστότοπο χρειάζεστε οπωσδήποτε έναν λογαριασμό φιλοξενίας ιστοσελίδων, καθώς κανένας ιστότοπος δεν μπορεί απλώς να ζει στο Διαδίκτυο χωρίς διακομιστή ιστού. Δεδομένου ότι ο διακομιστής Ιστού κοστίζει συνήθως χιλιάδες δολάρια, είναι πολύ πιο προσιτό να μισθώσετε έναν απλώς από έναν πάροχο φιλοξενίας Ιστού. Οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων σας δίνουν την ευκαιρία να προσεγγίσετε τον παγκόσμιο ιστό χωρίς να κάνετε σημαντική επένδυση.

Υπάρχουν τρεις αναγνωρισμένες κατηγορίες τύπων ελέγχου ταυτότητας πιστοποιητικού SSL: Εκτεταμένη επικύρωση (EV Extended Validation) Επικύρωση οργανισμού (OV Organization Validation) Επικύρωση τομέα (DV Domain Validation)

Το SSL σημαίνει Secure Sockets Layer και, εν συντομία, είναι η τυπική τεχνολογία για τη διατήρηση της σύνδεσης στο Διαδίκτυο ασφαλή και την προστασία τυχόν ευαίσθητων δεδομένων που αποστέλλονται μεταξύ δύο συστημάτων, εμποδίζοντας τους εγκληματίες να διαβάσουν και να τροποποιήσουν οποιαδήποτε πληροφορία μεταφέρεται, συμπεριλαμβανομένων πιθανών προσωπικών στοιχείων.

Ένα κέντρο δεδομένων είναι μια εγκατάσταση που παρέχει κοινή πρόσβαση σε εφαρμογές και δεδομένα χρησιμοποιώντας ένα πολύπλοκο δίκτυο, υπολογιστική και υποδομή αποθήκευσης. Τα βιομηχανικά πρότυπα υπάρχουν για να βοηθήσουν στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση εγκαταστάσεων και υποδομών κέντρων δεδομένων για να διασφαλιστεί ότι τα δεδομένα είναι ασφαλή και εξαιρετικά διαθέσιμα.

Μια καλή επιλογή τοποθεσίας σημαίνει μια βελτιστοποιημένη υποδομή και περιβάλλον εφαρμογών, ικανό να προσεγγίσει ολόκληρο το κοινό σας ή μια στρατηγική ανάλυσης δεδομένων που αλλάζει το παιχνίδι που σας βοηθά να κατανοήσετε τις λειτουργίες σας και τους πελάτες σας καλύτερα από τους ανταγωνιστές.

Το cPanel είναι ένα Control Panel βασισμένο στο διαδίκτυο. Στο cPanel γίνεται η διαχείριση αρχείων μέσω FTP, της MySql Βάσης δεδομένων, δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας(Back Up), λογαριασμοί email και πολλές άλλες ηλεκτρονικές εφαρμογές του διαδικτύου.

Ο μηχανικός πληροφορικής παρέχει την εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη στη συντήρηση, διαχείριση και επισκευή συστημάτων πληροφορικής. Ο ρόλος του περιλαμβάνει ακόμη, τη διάγνωση σφαλμάτων λογισμικού ή υλικού και την επίλυση των προβλημάτων μέσω τηλεφώνου, διαδικτύου ή αυτοπροσώπως.

Επικοινώνησε μαζί μας ...

Προσφέρουμε hosting (φιλοξενία ιστοσελίδας) υψηλών αποδόσεων, σε ασφαλείς εγκαταστάσεις στους καλύτερους και μεγαλύτερους datacenter εξασφαλίζοντας την 24ωρη διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας σας. 

Προσφέρουμε πακέτα σχεδίασης ιστοσελίδων και eshop με προτεραιότητα την ταχύτητα και την φιλικότητα με φορητές συσκευές. 

Ζητήστε μας να σας κάνουμε κλήση.

Θα θέλατε να μιλήσετε τηλεφωνικά με έναν από τους συμβούλους μας;
Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email αν θέλετε.

    Θα ήθελα να συζητήσουμε: