Σχεδίαση Ιστοσελίδας

Σχεδίαση Ιστοσελίδας

Σχεδίαση Ιστοσελίδας Web Design. Με τον όρο WEB DESIGN εννοούμε το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων  για το διαδίκτυο (internet). Είναι μια διαδικασία που απαιτεί τέχνη και τεχνικήΑισθητική και τεχνογνωσία.

Οι σύγχρονοι κανόνες του web design θέλουν ιστοσελίδες καλαίσθητεςλειτουργικές, με πλούσιο περιεχόμενο  στα standards του διαδικτύου.

Εξειδικευμένοι Web Designer και Developer σχεδιάζουνκατασκευάζουν, δημιουργούν Website και E-Shop.

Καλύπτουμε την ανάγκη της εξωστρέφειας και της καινοτομίας στην ψηφιακή αγορά. Αυτό θέλει η επιχείρηση και οι επαγγελματίες  για να επικοινωνήσουν με τους χρήστες του διαδικτύου.

Σχεδίαση Ιστοσελίδας (Website & E-Shop): Οι τεχνολογίες διαδικτύου συνεχίζουν να διαμορφώνουν τους σύγχρονους τρόπους επιχειρηματικότητας και να τους δίνουν νέα αξία.

Σχεδίαση Ιστοσελίδας - Website & Eshop

Είναι το εμπορικό σήμα που πρέπει να προωθήσει ο ιδιώτης και η επιχείρηση στους χρήστες του διαδικτύου. Το ίδιο ισχύει και για το φυσικό κατάστημα.

Οι γραφικές απεικονίσεις , τα χρώματα, οι γραμματοσειρές και οι εικόνες, επιτρέπουν στους πελάτες να ταυτιστούν με το εμπορικό σήμα της εταιρίας.

Το logo είναι η αρχή για το χτίσιμο μιας επιτυχημένης στρατηγικής για την εταιρική σας ταυτότητα. Είναι το σήμα κατατεθέν σε όλες τις διαφημιστικές σας καμπάνιες.

Το εμπορικό μας σήμα είναι αυτό που μας ξεχωρίζει και σύγχρονος ταυτίζεται με την επιτυχία!

Σχεδίαση Ιστοσελίδας (Website & E-shop): Σχεδιάζουμε όμορφα με ξεκάθαρα χαρακτηριστικά  websites δίνοντας μεγάλη έμφαση στη λειτουργικότητα και την ευχρηστία. Το Website προβάλει την εταιρική ταυτότητα του ιδιώτη και της επιχείρησης δίνοντας την κύροςαξιοπιστία και δημοφιλία.

Responsive σχεδίαση

Responsive σχεδίαση: Οι σελίδες που σχεδιάζουμε και δημιουργούμε έχουν responsive design. Παρέχοντας ευελιξία στις ιστοσελίδες στις οποίες γίνεται πρόσβαση σε συσκευές διαφόρων μεγεθών.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας θα έχουν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία χρήσης τόσο από τον υπολογιστή τους όσο και από το κινητό ή το tablet τους.

Σχεδίαση Ιστοσελίδας

Τάσεις μόδας στον σχεδιασμό ιστοσελίδων

Η μόδα στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, κάθε χρόνο επιτάσσει το στυλ της ιστοσελίδας μαζί με τις παλέτες χρωμάτων που κυριαρχούν.

Τα χρώματα και η διάταξη (layout) είναι βασικός παράγοντας web design στη σχεδίαση ιστοσελίδων.

Σχεδίαση Ιστοσελίδας Web Design

10 κανόνες σχεδιασμού ιστοσελίδας

Σχεδιασμός ιστοσελίδων φιλικός για mobile συσκευές

Σχεδιασμός ιστοσελίδας φιλικός για υπηρεσίες SEO

Σχεδιασμός ιστοσελίδων για γρήγορη φόρτωση

Σχεδιασμός ιστοσελίδας με εύκολη πλοήγηση μενού

Σχεδιασμός ιστοσελίδων με αρκετό λευκό κενό χώρο

Σχεδίαση ιστοσελίδων με βελτιστοποιημένο περιεχόμενο για γρήγορη ανάγνωση

Σχεδίαση ιστοσελίδων με χρήση εικόνων και βίντεο

Σχεδίαση ιστοσελίδας με κουμπιά, λινκς και διαδραστικά εργαλεία

Σχεδίαση ιστοσελίδων σε ανοιχτόχρωμο φόντο

Σχεδίαση ιστοσελίδων βάση της εταιρικής ταυτότητας

E-COMMERCE

E-COMMERCE: Σχεδιάζουμεκατασκευάζουμε, δημιουργούμε και αναπτύσσουμε σύγχρονα μοντέρνα και λειτουργικά ηλεκτρονικά καταστήματα.

E-Shop που εμφανίζουν στους χρήστες του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Με το e-commerce  διαχειρίζεστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας online. Τα παρουσιάζεται με ελκυστικό τρόπο και ταυτόχρονα να δέχεστε άμεσα νέες ηλεκτρονικές παραγγελίες.

Με το e-commerce  προσεγγίζεται παλαιούς και νέους δυνητικούς πελάτεςΠροωθείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στην Νέα Παγκόσμια Ψηφιακή Αγορά.

WEBSITE

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ιστοσελίδες Website με υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.

Σχεδιάσουμε την παρουσία της εταιρικής παρουσίασης στο διαδίκτυο.

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με στυλ, μοντέρνες, διαχρονικές, προσαρμόσιμες στις ανάγκες της επιχείρησης. Τη σχεδιάζουμε έτσι, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αγοράς

Στόχος μας είναι να εμφανίζονται με ελκυστικό τρόπο στους πελάτες σας, οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της επιχείρησης σας.

Ελάτε να συνεργαστούμε μαζί,  να δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα με μοναδικό σχεδιασμό, που θα διαφοροποιήσει την επιχείρησή σας από τον άμεσο ανταγωνισμό.

FAQ

FAQ Συχνές ερωτήσεις που αφορούν την Σχεδίαση Ιστοσελίδας

Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων χρειάζονται τουλάχιστον κάποιες γνώσεις βασικών γλωσσών προγραμματισμού, όπως HTML, CSS, PHP, jQuery, JavaScript και Flash.

Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων που απασχολούνται στην PsSOMIADIS WEB DEVELOPMENT & DIGITAL MARKETING είναι εξειδικευμένοι, προγραμματιστές και γραφίστες.

Ένας σχεδιαστής ιστοσελίδας κάνει μια ιστοσελίδα να φαίνεται αισθητικά πολύ καλή και δημιουργεί με την εμφάνισή της εντύπωση.

Χρησιμοποιούν σχεδιαστικά προγράμματα για να δημιουργήσουν οπτικά στοιχεία. Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων έχουν την τεχνογνωσία και σχεδιάζουν στρατηγικά μία ιστοσελίδα που είναι εύκολη στην πλοήγηση των επισκεπτών της.

Ο σχεδιαστής ιστοσελίδων είναι ένας γραφίστας που είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό της διάταξης, της χρηστικότητας και της οπτικής εμφάνισης ενός ιστότοπου.

Οι γραφίστες είναι αυτοί που δημιουργούν έντυπες διαφημίσεις, υλικό μάρκετινγκ, λογότυπο, εικόνες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ενημερωτικά δελτία.

Ένας επιτυχημένος σχεδιαστής ιστοσελίδων πρέπει να διαθέτει μια σειρά από δημιουργικές, γραφικές και τεχνικές δεξιότητες.

Ένας προγραμματιστής Ιστού είναι κάποιος που δημιουργεί και διατηρεί τη βασική δομή ενός ιστότοπου. Οι κατασκευαστές ιστοσελίδων δημιουργούν ιστότοπους, κάνουν τους ιστότοπους φιλικούς προς κινητά και είναι οι άνθρωποι που πρέπει να καλέσετε όταν θέλετε να κάνετε αλλαγές για να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας

Εστιάζουν στο στυλ και τη συνολική αίσθηση της σελίδας, χρησιμοποιώντας λογισμικό όπως το Photoshop για να προσαρμόσουν τα οπτικά στοιχεία του ιστότοπου. Χρησιμοποιούν επίσης κώδικα όπως HTML και CSS (Cascading Style Sheets) για να δημιουργήσουν τα σχέδιά τους

Υπάρχουν δύο βασικές εργασίες που εμπλέκονται στη δημιουργία ενός ιστότοπου: ο σχεδιαστής ιστοσελίδων και ο προγραμματιστής ιστού, οι οποίοι συχνά συνεργάζονται στενά σε έναν ιστότοπο.

Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων είναι υπεύθυνοι για την οπτική πτυχή, η οποία περιλαμβάνει τη διάταξη, το χρωματισμό και την τυπογραφία μιας ιστοσελίδας.

Οι γραφίστες φτιάχνουν ιστοσελίδες; Όχι.

Το γραφικό σχέδιο είναι μόνο ένα μικρό στοιχείο των δεξιοτήτων που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός ιστότοπου. Οι σχεδιαστές γραφικών μπορούν να είναι μέρος της ομάδας, αλλά ο σχεδιασμός ιστοσελίδων απαιτεί ένα πολύ ευρύτερο σύνολο δεξιοτήτων.

Οι βασικοί τύποι γραφιστικής σχεδίασης είναι:
Οπτική ταυτότητα γραφιστική. 
Γραφιστική μάρκετινγκ και διαφήμισης.
Γραφικό σχέδιο επαφής προς τον χρήστη. 
Γραφιστική δημοσίευση .
Γραφιστική συσκευασία. 
Κινούμενο γραφικό σχέδιο. 
Περιβαλλοντική γραφιστική.
Τέχνη και εικονογράφηση για γραφιστική.

Η γραφιστική διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην επικοινωνία μιας ιδέας ή μιας ιστορίας επωνυμίας με πολύτιμο τρόπο. Η τακτοποίηση οπτικών στοιχείων στον ιστότοπο μιας εταιρείας είναι απαραίτητη για τη μετατροπή νέων πελατών, την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας και την αναβάθμιση της εμπειρίας του χρήστη.

Σας βοηθούν να συνδεθείτε με το κοινό και να κάνετε καλή εντύπωση, πριν διαβάσει μια λέξη. Αποτελούν πολύ σημαντικό μέρος της οικοδόμησης της ταυτότητάς σας. Κάθε φωτογραφία, γραφικό, εικονίδιο και κουμπί είναι μια ευκαιρία να αναδείξετε την επωνυμία του πελάτη σας και να καθορίσετε πώς γίνεται αντιληπτή.

Τα γραφικά θα πρέπει να βοηθούν στην καθοδήγηση της εστίασης των θεατών στο σημαντικό περιεχόμενο της σελίδας.

Η χρήση οπτικά ισχυρών γραφικών στοιχείων σε μια σελίδα μπορεί να είναι χρήσιμη για να κατευθύνει την προσοχή των θεατών και να παρέχει δομή για τη σελίδα.

Επικοινώνησε μαζί μας ...

Ζητήστε μας να σας κάνουμε κλήση.

Μιλήστε τηλεφωνικά με έναν από τους συμβούλους μας.

Υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email.

    Θα ήθελα να συζητήσουμε: