Διαφήμιση Προβολή στο Internet

Διαφήμιση Προβολή στο Internet

Διαφήμιση Προβολή στο Internet: Η διαφήμιση στο Internet είναι φτηνή όταν δίνει αποτελέσματα που θέλουμε και ακριβή όταν δεν τα δίνει.

Η Διαφήμιση στο Internet αυξάνει τις πωλήσεις

Επιχειρήσεις και επαγγελματίες όποια και εάν είναι η ειδικότητα και η εξειδίκευσή σας η Digital Online διαφήμιση αυξάνει τις πωλήσεις. Ιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, λογιστές, κέντρα αισθητικής και καλλωπισμού, κομμωτήρια, τεχνικές εταιρείες, κατασκευαστικές εταιρείες, γεωπόνοι, φυτώρια, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, καταστήματα, κλπ

Πόσα μπορείτε να κερδίσετε διαφημιζόμενοι στο Internet;

Διαφήμιση & Προβολή στο Internet: Η διαφήμιση στο Internet είναι φτηνή όταν δίνει αποτελέσματα που θέλουμε και ακριβή όταν δεν τα δίνει.

Πλεονεκτήματα της Online διαφήμισης

Διαφήμιση & Προβολή στο Internet: Καθορίζουμε ελεύθερα τη δαπάνη. Βλέπουμε άμεσα τα αποτελέσματα. Κάνουμε αλλαγές στο περιεχόμενο, το κόστος και την στρατηγική. Αλλάζουμε τις Landing Pages στο Website στις οποίες κατευθύνουμε στους χρήστες που κάνουν κλικ.

Ούτε κατώτατο ή μέγιστο όριο, υπάρχει, στο κόστος της διαφημιστικής δαπάνης. Όσα περισσότερα οικονομικά επενδύει μία επιχείρηση σε διαφημίσεις στο Internet τόσο περισσότερο απόδοση στο κέρδος έχει.

Η επιτυχία στις OnLine διαφημίσεις είναι η διάρκεια. Όση περισσότερη χρονική διάρκεια τρέχει η διαφημιστική καμπάνια, τόσο περισσότερο κερδοφόρα είναι τα αποτελέσματα που αναμένουμε.

Οι μικρής διάρκειας διαφημιστικές καμπάνιες, δεν έχουν πάντα τα αναμενόμενα αποτελέσματα, κινδυνεύουνε με αποτυχία.

Διαφημίστε την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης και στα social media. Μαζί θα βρούμε της στρατηγικής προώθησής και προβολής του WebSite και του eShop σας.

Η διαφήμιση στο διαδίκτυο και τα Social media είναι σίγουρος και γρήγορος τρόπος αύξησης της επισκεψιμότητας των νέων και παλαιών ιστοσελίδων.

Σε συνεργασία με εσάς, σχεδιάζουμε και παρακολουθούμε την κάθε καμπάνια έχοντας ως βασικό στόχο την καλύτερη σχέση μεταξύ απόδοσης και διαφημιστικού κεφαλαίου

Google Ads Facebook Instagram Campaigns

Προώθηση στην Πλατφόρμα Google AdWords

Διαφήμιση & Προβολή στο Internet: Το Google είναι η διασημότερη μηχανή αναζήτησης. Εκατομμύρια ανθρώπων την επισκέπτονται καθημερινά αναζητώντας προϊόντα και υπηρεσίες. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, υλοποίηση και παρακολούθηση της διαφημιστικής σας καμπάνιας στην πλατφόρμα Google Ads.

Το πλεονέκτημα είναι ότι η διαφήμισή σας εμφανίζεται όταν κάποιος ψάχνει σχετικές υπηρεσίες ή προϊόντα. Χρεώνεστε μόνον όταν γίνει κλικ στη διαφήμισή σας. Μεγάλη απόδοση γιατί οι διαφημίσεις προβάλλονται όταν κάποιος ψάχνει κάτι αντίστοιχο με αυτό που προσφέρετε.

Προβολή Διαφημίσεων Google Ads, Google Search, Google Display και Youtube

Διαφήμιση Προβολή στο Internet. Το πλεονέκτημα είναι ότι η διαφήμισή σας εμφανίζεται όταν κάποιος ψάχνει σχετικές υπηρεσίες ή προϊόντα. Χρεώνεστε μόνον όταν γίνει κλικ στη διαφήμισή σας. Μεγάλη απόδοση γιατί οι διαφημίσεις προβάλλονται όταν κάποιος ψάχνει κάτι αντίστοιχο με αυτό που προσφέρετε.

Συγκεκριμένα:

 • Σχεδιάζουμε την καμπάνιας σας και ορίζουμε διαφημίσεις με συγκεκριμένο τίτλο και περιεχόμενο.
 • Καθορίζουμε τις λέξεις-κλειδιά (keywords) που θα οδηγούν στις διαφημίσεις.
 • Καθορίζουμε τις συσκευές εμφάνισης και δίκτυα προβολής.
 • Παραμετροποιούμε την διαφημιστική καμπάνια με βάση τις ανάγκες και τους στόχους σας.
 • Ελέγχουμε συνεχώς την καλή λειτουργία της καμπάνιας σας και επεξεργαζόμαστε τα στατιστικά στοιχεία συνολικής αποδοτικότητας.
 • Ελέγχουμε συνεχώς την αποδοτικότητα των λέξεων-κλειδιών (keywords) της κάθε διαφήμισης και προβαίνουμε στις απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε αυτή να παρέχει τον μέγιστο αριθμό επισκέψεων στην ιστοσελίδα σας.
Διαφήμιση Προβολή στο Internet 2

Προώθηση στο Instagram & Facebook

Διαφήμιση & Προβολή στο Internet: Οι πλατφόρμες Instagram και Facebook είναι από τους δημοφιλέστερους τόπος κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ένα από τις ιδανικότερες διαδικτυακές τοποθεσίες για να διαφημίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια του σχεδιασμού και παρακολούθησης της διαφημιστικής σας καμπάνιας.

Συγκεκριμένα:

 • Σχεδιάζουμε και καθορίζουμε τις παραμέτρους της καμπάνιας με βάση τους στόχους και τις ανάγκες σας. Η καμπάνια μπορεί να αφορά την ιστοσελίδα σας (website), ή τη σελίδα σας στο facebook / instagram (page), ή ακόμα και συγκεκριμένη ανάρτηση (post) ή εκδήλωση (event).
 • Ορίζουμε τις διαφημίσεις ανάλογα με την κατηγορία καμπάνιας που ανήκουν.
 • Παραμετροποιούμε την διαφημιστική καμπάνια με βάση τις ανάγκες της επιχείρησης και τους στόχους σας.
 • Ελέγχουμε συνεχώς την καλή λειτουργία της καμπάνιας σας και επεξεργαζόμαστε τα στατιστικά στοιχεία συνολικής αποδοτικότητας.
 • Ελέγχουμε συνεχώς και προβαίνουμε στις απαραίτητες διορθώσεις των παραμέτρων της κάθε διαφήμισης στοχεύοντας πάντοτε στην συνολική αύξηση της αποδοτικότητας.

Advertorial

Διαφήμιση Προβολή στο Internet. To Advertorial marketing είναι η διαφημιστική ενέργεια μίας εταιρείας που γίνετε μέσω αρθρογραφίας και σε μορφή ενημέρωσης. Πρόκειται για την τοποθέτηση ενός διαφημιστικού άρθρου σε κάποια ιστοσελίδα με υψηλή επισκεψιμότητα.

Η ιστοσελίδα καταχωρεί ένα διαφημιστικό άρθρο σχετικά με την επιχείρησή σας, τα προϊόντα ή της υπηρεσίες και άλλες πληροφορίες. Το συγκεκριμένο άρθρο διαβάζεται από τους αναγνώστες της ιστοσελίδας, κερδίζοντας η επιχείρηση νέους πελάτες.

Ωστόσο θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Οι ιστοσελίδες θα πρέπει να είναι δημοφιλής και με καλή φήμη.

Αναλαμβάνουμε την προώθηση εταιρειών μέσω της μεθόδου advertorial. Επιλέγουμε ανάλογα των χαρακτηριστικών και των αναγκών της επιχείρησης την ιστοσελίδα που μπορεί να επιφέρει πωλήσεις για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

H δημιουργία των άρθρων και των δημιουργικών ποστ γίνετε από την ομάδα μας.  

Χτίζουμε ένα πολύ δυνατό SΕΟ εκμεταλλευόμενοι το επίσης πολύ δυνατό Link Building που θα δημιουργήσουμε μέσα από τις κορυφαίες πλατφόρμες των μηχανών αναζήτησης.

Διαφήμιση Προβολή στο Internet 3

Διαφήμιση στο Internet με Banner

Διαφήμιση Προβολή στο Internet. Διαφήμιση στο ίντερνετ με Banner. Αγορά διαφημιστικού χώρου σε ιστοσελίδες τρίτων αποτελεί μια μέθοδο για διαφήμιση στο ίντερνετ. Οι διαφημίσεις με banner δημιουργούν την επανειλημμένη τυχαία έκθεση των χρηστών του διαδικτύου σε αυτή. Η τυχαία έκθεση σε διαφήμιση έχει θετική επίδραση στη συμπεριφορά των καταναλωτών.

Τα αποτελέσματα μιας διαφήμισης με τοποθέτηση banner σε ιστοσελίδες τρίτων εξαρτώνται κατά κύριο λόγο:

 • Από την θέση που θα τοποθετηθεί το banner σας
 • Από τον σχεδιασμό και την αισθητική του banner
 • Από την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας

Η Διαφήμιση στο ίντερνετ με Banner βελτιώνει την διαδικτυακής σας φήμη και κάνει την επιχείρησή σας γνωστή σε μεγαλύτερο κοινό.

Οι καταναλωτές ζητούν πρωτότυπό και πειστικό περιεχόμενο για να αλληλοεπιδράσουν κάνοντας κλικ στο banner σας. Με αυτό το σκεπτικό κατασκευάζουμε banners είτε στατικά είτε κινούμενα.

Δημιουργούμε διαφημίσεις banner που εστιάζεται το μάτι του χρήστη όταν την βλέπει με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Στρατηγική Marketing Διαφημιστικής Καμπάνιας

Η στρατηγική marketing της διαφημιστικής καμπάνιας που σχεδιάζουμε έχει ως βασικό σκοπό:  

 • Στόχευση της αγοράς πανελλαδικά και παγκόσμια
 • Online Display Διαφήμιση, διαφημιστικά μηνύματα που εμφανίζονται σε ιστοσελίδες ή / και σε σελίδες με αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης
 • Προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας
 • Προώθηση κουπονιών, προσφορών και εκπτώσεων τη στιγμή που το απαιτείται η αγορά
 • Διεύρυνση του πελατολογίου σας με τους Παλαιούς και Νέους Πελάτες σας.
 • Αύξηση των πωλήσεων
 • Μεγιστοποίηση του κέρδους της επιχείρησής σας

Σημαντική η Online Διαφήμιση για τον Επαγγελματία και την Επιχείρηση

Διαφήμιση Προβολή στο Internet. Σημαντική η Online διαφήμιση για τον επαγγελματία και την επιχείρηση

Η διαφήμιση στο ίντερνετ προσφέρει μεγάλο όφελος στην επιχείρησή σας όταν γίνεται με τον σωστή μέθοδό.

Η διάδοση της εταιρικής και επαγγελματικής επωνυμίας σας και της φήμης γύρω από αυτή είναι και ένα από τα σημαντικότερα αποτελέσματα.

Η αναγνώριση της επωνυμία σας θα σας επιφέρει τεράστια κέρδη μακροπρόθεσμα.

Δημιουργούμε ολοκληρωμένη διαφημιστική καμπάνια στο internet για τον επαγγελματία και την επιχείρηση.

Επικοινώνησε μαζί μας ...

Ζητήστε μας να σας κάνουμε κλήση.

Θα θέλατε να μιλήσετε τηλεφωνικά με έναν από τους συμβούλους μας;
Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα.
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email αν θέλετε.

  Θα ήθελα να συζητήσουμε: